Sari la conținut

Daria,sunt noua in Ploiesti!!!!! 0724550578

Vizitator daryyya

Postări Recomandate

Vizitator daryyya
Reputație: 0
Postat

bă tu nu stii sa citesti? da-mi 100lei si iti spun ce vrei de ea

lasă.l în pace... Știe el ca nu sunt eu în Anglia...vai de capu lui...
  • Oras:pretutindeni
Postat

lasă.l în pace... Știe el ca nu sunt eu în Anglia...vai de capu lui...

Daca esti in EnGLAND, ce-ti mai bagi nasu pe-acilea...?!!?

N-ai treaba acolo?!!? Stiam ca slinosii aia betivi de englezoi "bat si fut ca masina de cusut"! Dar la 600-700£/zi se merita, nu? :D

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator daryyya
Postat

Daca esti in EnGLAND, ce-ti mai bagi nasu pe-acilea...?!!?

N-ai treaba acolo?!!? Stiam ca slinosii aia betivi de englezoi "bat si fut ca masina de cusut"! Dar la 600-700£/zi se merita, nu? :D

uite ca știai prost dragul meu...îmi bag nasu unde vreau eu ok? Stai în banca ta acolo...
  • Oras:-------------
Postat

uite ca știai prost dragul meu...îmi bag nasu unde vreau eu ok? Stai în banca ta acolo...

O sa mai vii sa lucrezi in Romania? Eu unul as mai dorii  o programare la tine:D

Postat

O sa mai vii sa lucrezi in Romania? Eu unul as mai dorii  o programare la tine:D

Ai mai "dorii" O PROGRAMARE... :hmmm

Mai frate, tu chiar crezi ca aceasta regina neincoronata a sexului se deplaseaza din EnGLAND, unde castiga 600-700 £/zi, pt. o amarata de partida de futing de 100 de lei...! :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai mai "dorii" O PROGRAMARE... :hmmm

Mai frate, tu chiar crezi ca aceasta regina neincoronata a sexului se deplaseaza din EnGLAND, unde castiga 600-700 £/zi, pt. o amarata de partida de futing de 100 de lei...! :slap2

eu am intrebat daca pe viitor o sa mai lucreze si in Romania nu sa vina acum:)) 

• Like 4
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Sculermen, nu crezi ca e timpul sa incetezi cu tot circul asta. Ce câștigi dacă o denigrezi?

Pisic, trece topicul la inactive, te rugăm.

• Like 3
Postat

eu am intrebat daca pe viitor o sa mai lucreze si in Romania nu sa vina acum:))

Am pomenit eu de vreo deplasare pentru "acum"... :350x

Nu frate, tot la viitor m-am referit! Doar nu credeai ca esti atat de important... :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri

Nu frate, nu e vorba de "struguri acri" ci de multa, multa, prea multa IPOCRIZIE! :(

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Nu frate, nu e vorba de "struguri acri" ci de multa, multa, prea multa IPOCRIZIE! :(

si pe alte topice e multa IPOCRIZIE

• Oras:Romania
Postat

IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie. 

Poti sa ne explici, concret, de ce ?

Postat

IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie. 

multumim domn profesor academician pentru DEX

Postat

Vorbesti serios...?!!? :hmmm

Credeam ca totul este mult prea evident ca sa mai fie nevoie de vreo explicatie... :(

• Like 1
  • Minus 1
Postat

multumim domn profesor academician pentru DEX

.....baiat destept, s-a prins ca am citat din DEX.  :laugh2

Vorbesti serios...?!!?  :hmmm

Credeam ca totul este mult prea evident ca sa mai fie nevoie de vreo explicatie...  :( 

@sculermen, totusi ne poti lumina ??? Sincer, nu inteleg de ce atata vehementa...

Postat

.....baiat destept, s-a prins ca am citat din DEX. :laugh2

@sculermen, totusi ne poti lumina ??? Sincer, nu inteleg de ce atata vehementa...

Asterica zau, nu mai am moral sa repet ceea ce am scris deja... reciteste topicul daca chiar vrei sa te "luminezi"... ;)

Iar "vehementa" nu e din cauza ipocriziei ci din cauza obrazniciei si a limbajului suburban al acestei dudui... Mi-e greata efectiv de astfel de specimene... :kotzen

Vezi tu Asterica, din pacate unele chiar isi tradeaza clasa prin limbajul pe cate-l folosesc... :(

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Asterica zau, nu mai am moral sa repet ceea ce am scris deja... reciteste topicul daca chiar vrei sa te "luminezi"... ;)

Iar "vehementa" nu e din cauza ipocriziei ci din cauza obrazniciei si a limbajului suburban al acestei dudui... Mi-e greata efectiv de astfel de specimene... :kotzen

Vezi tu Asterica, din pacate unele chiar isi tradeaza clasa prin limbajul pe cate-l folosesc... :(

Ziceai de @danaidu cum e, dar tu esti mult mai rau ca el... :laugh2

• Like 3
Vizitator daryyya
Postat

dacă m-aș cobora la nivelul tău as fii la fel ca tine ceea ce nu.imi doresc. Auzi fac ce vreau vb cum vreau dar cel puțin eu am cei 7 ani de acasă și am niște studii..și știu sa vorbesc și câteva limbi străine..asa ca stai la nivelul tău scăzut de educație...și dacă nu cunoști semnificația cuvântului ipocrizie nu.il mai folosii
Postat

dacă m-aș cobora la nivelul tău as fii la fel ca tine ceea ce nu.imi doresc. Auzi fac ce vreau vb cum vreau dar cel puțin eu am cei 7 ani de acasă și am niște studii..și știu sa vorbesc și câteva limbi străine..asa ca stai la nivelul tău scăzut de educație...și dacă nu cunoști semnificația cuvântului ipocrizie nu.il mai folosii

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-l ignori. In ritmul asta, n-o sa termine niciodata. Ignoranta e cea mai buna metoda de a reduce un om la tacere. Iar eu sincer, m-am cam saturat de acest circ de 2 lei.

Postat

"IPOCRIT s., adj. 1. s. fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean, (livr.) fariseu, (reg.) proclet, (înv.) telpiz, (fig.) iezuit, tartuf, trombonist. (Mare ~ mai e și ăsta!) 2. adj. duplicitar, fals, fariseic, fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean, (livr.) machiavelic, (rar) machiavelistic, (reg.) proclet, (înv.) fățărit, telpiz, (fig.) iezuit, iezuitic, (pop. fig.) pestriț, (înv. fig.) calp, zugrăvit. (O comportare ~ă.)"

Sa-nteleg ca nu te regasesti in niciuna dintre aceste calitati...?!? :hmmm

Hai fugi in EnGLAND... ca ai prea multe studii pentru Romania... :slap2

Daca tot "te-ai intors in Anglia" dupa cum spuneai, de ce ai dat fuguta acasa dupa nicio luna... :350x Cum ai putut tu sa lasi castigul de 600-700£/zi pentru praful din Romanica... :350x

Asta nu e fatarnicie, falsitate...?!!? Si chiar snobism...?!!?

Draga daryyya, ma bucur ca ai cei "7 ani de-acasa", altfel probabil ca n-ai fi rezistat in EnGLAND, indiferent cate limbi cunosti...! :slap2

Sincer, nu am nimic cu tine dar poate ca nu ti-ar strica si putina modestie! ;)

Multa bafta!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

gata cu postarile pe topicul ăsta sau va ia mama dracu ... fata e plecata din tara, revine cand vrea pizda ei ... vreau sa vad o recenzie, nu aberatiile unor frustrati ... multumesc

• Like 2

Postat

gata cu postarile pe topicul ăsta sau va ia mama dracu ... fata e plecata din tara, revine cand vrea pizda ei ... vreau sa vad o recenzie, nu aberatiile unor frustrati ... multumesc

N-ai cu cine sa te intelegi.. Se pare ca moderatorilor le place scandalul si prefera sa mentina topicul in continuare.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...