Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Pai ce-a fost așa greu!?Mister elucidat parțial. Mai rămâne treaba cu tzatzele uite draga si sanii...."adevărul" e ca sunt grasa rau si nu veZi ce sani.lasati am? Si app.unde e operatia aia de cezariana ca eu nu.o.vad la.mine...eu am.doar operatia de apenticita...dar na e greu sa faca diferenta.
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Buna Darya, Maine lucrezi? Buna...nu..azi ma mai.găsești daca nu saptamana viitoare in.weekend. plec in concediu maine
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 uite draga si sanii...."adevărul" e ca sunt grasa rau si nu veZi ce sani.lasati am? Si app.unde e operatia aia de cezariana ca eu nu.o.vad la.mine...eu am.doar operatia de apenticita...dar na e greu sa faca diferenta.Fata, eu ti-am promis ca nu calc pe la tine si eu ma țin de cuvânt. Totuși, când un confrate forumist va cădea in păcat si îți va calca pragul va avea tupeul oare sa spună ca pozele te avantajează?Cum zice moldoveanu' "gravity is a bitch". 1
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Fata, eu ti-am promis ca nu calc pe la tine si eu ma țin de cuvânt. Totuși, când un confrate forumist va cădea in păcat si îți va calca pragul va avea tupeul oare sa spună ca pozele te avantajează?Cum zice moldoveanu' "gravity is a bitch". chiar nu ma intereseaza ce zici tu si hai sa iti zic ceva sunt foarte multi care vin la mine si se amuza pw seama voastra..asa ca aata voi incerca sa fac si eu cu voi astia care va contraziceti singuri..si crede.ma ca nu imi sta baza mie in 3-4 mil de la unii care se contrazic singuri...întelegi tu. Acum te las sa vorbesti singur pe aici. Sincer voi evita orice scrii
divino Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Buna darya pana la ce ora esti dibsponibila ?
fane22 Reputație: 66 Postat August 12, 2017 Oras:moreni Oras:moreni Postat August 12, 2017 Salutare Tuturor,Am fost La Daria astăzi.Este foarte sociabila,Nu mai arata exact că în poze , dar este ok.Mi.a executat un oral că la carte. Nota 10.Halat 120 oral. O finalizare.Locație nota 5De revenit.
futulescus Reputație: -266 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 uite draga si sanii...."adevărul" e ca sunt grasa rau si nu veZi ce sani.lasati am? Si app.unde e operatia aia de cezariana ca eu nu.o.vad la.mine...eu am.doar operatia de apenticita...dar na e greu sa faca diferenta.😂 nu ne-ai spus daca stai pe Marasesti etaj 10, peste drum de Profi, pentru ca daca stai acolo ori esti o alta Darya decat cea careia i- am dat eu buibui, ori esti o mare mincinoasa pentru ca nu arati nici pe departe ca in aceste doua poze, a...poate acum 10 ani cand aveai 22, da asa poate...baieti, nu ma credeti? decartati 100 de lei si va convingeti 😊 2 7
endofstory Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Am sunat azi la Daria dar abonatul a fost un pic ocupat. Poate altadata
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Am sunat azi la Daria dar abonatul a fost un pic ocupat. Poate altadata lucrez pana la ora 22 cel târziu.
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Fata, eu ti-am promis ca nu calc pe la tine si eu ma țin de cuvânt. Totuși, când un confrate forumist va cădea in păcat si îți va calca pragul va avea tupeul oare sa spună ca pozele te avantajează?Cum zice moldoveanu' "gravity is a bitch". chiar nu ma intereseaza ce zici tu si hai sa iti zic ceva sunt foarte multi care vin la mine si se amuza pw seama voastra..asa ca aata voi incerca sa fac si eu cu voi astia care va contraziceti singuri..si crede.ma ca nu imi sta baza mie in 3-4 mil de la unii care se contrazic singuri...întelegi tu. Acum te las sa vorbesti singur pe aici. Sincer voi evita orice scriiSalutare Tuturor,Am fost La Daria astăzi.Este foarte sociabila,Nu mai arata exact că în poze , dar este ok.Mi.a executat un oral că la carte. Nota 10.Halat 120 oral. O finalizare.Locație nota 5De revenit.Uite fata ca a avut tupeu omul. Eu cred totuși ca s-a încurcat in note ))El zice ca sugi pula. Sugi pula bine. In rest nimic interesant la tine.ASTA e chiar amuzant!
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 zici ca e un baiat cu tate )
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Uite fata ca a avut tupeu omul. Eu cred totuși ca s-a încurcat in note ))El zice ca sugi pula. Sugi pula bine. In rest nimic interesant la tine.ASTA e chiar amuzant! chiar ma.pis pe vorbele tale sincer iti spun.
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 zici ca e un baiat cu tate ) si doamna ma-ta ce e ma?
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 bai da ce domnisoara stilata ... ia un orbit ca vine un miros de cacat si nu stiu daca e de la cur sau de la gura voi in ploiesti la mahalagioce d-astea va duceti sa dati banii??? ca dupa fizic si exprimare nu as da la ea nici 50 de bani ... mai bine ii las in caruciorul de la kaufland )
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 chiar ma.pis pe vorbele tale sincer iti spun.Chiar asta vroiam )Sa se amuze si aia care nu sunt pe forum.E bine ca ti-ai creat un grup de fraieri, pardon, clienți, care nu sunt interesați ce crezi despre ei... Mult succes la găsirea altora!
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 bai da ce domnisoara stilata ... ia un orbit ca vine un miros de cacat si nu stiu daca e de la cur sau de la gura voi in ploiesti la mahalagioce d-astea va duceti sa dati banii??? ca dupa fizic si exprimare nu as da la ea nici 50 de bani ... mai bine ii las in caruciorul de la kaufland ) crede.ma ce iti spun daca ti.a venit miros vezi sa nu.te fii cacat pe tine sa ai curul spart. Crede.ma ce iti zic la oameni dastia ca voi nici cacatul.nu vi l.as da sa mi.l mancati. Sincer ma pis pe parerea voastră si vorbele voastre doar niste oameni prosti si retardati ca voi o sa ma.critice restul au capul pe umeri. Labari tristi ce sunteti.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 13, 2017 Cine te critica este "prost si retardat", cine nu te critica are capul pe umeri...interesanta atitudine. Serios, la ce te ajuta sa stai pe forum sa te injuri cu unul sau cu altul? Noi stam aici sa ne dam cu părerea, sa stim la cine mergem cand avem chef, mai facem schimb de informații, chestii de genul. Nu te mai consuma atat! 8 4
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Cine te critica este "prost si retardat", cine nu te critica are capul pe umeri...interesanta atitudine. Serios, la ce te ajuta sa stai pe forum sa te injuri cu unul sau cu altul? Noi stam aici sa ne dam cu părerea, sa stim la cine mergem cand avem chef, mai facem schimb de informații, chestii de genul. Nu te mai consuma atat! da imi spui tu mie cand sa stau pe.aici.si cand nu? Mai dati-va dracu ca unii.sunteti.prea proști. Si daca aveți ceva de comentat sunati.ma. prea v-ati luat-o in cap vorba Mayrei prea retardati ati devenit si are dreptate ca sunteti doar niste labagii
zaza90 Reputație: 615 Postat August 13, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 13, 2017 Am si eu o singura intrebare: Daca stai tot timpul aici pe forum si esti asa "tare in gura" Cand mai ai timp sa iti practici job-ul? Acum serios cu atitudine din asta de DN 1 nu te faci mai placuta.. E adevarat ca poate ai fost si atacata dar daca erai o femeie cu capul pe umeri le raspundeai mai elegant nu asa cum ai facut-o deja! Ma rog faci cum vrei... 3
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Am si eu o singura intrebare: Daca stai tot timpul aici pe forum si esti asa "tare in gura" Cand mai ai timp sa iti practici job-ul? Acum serios cu atitudine din asta de DN 1 nu te faci mai placuta.. E adevarat ca poate ai fost si atacata dar daca erai o femeie cu capul pe umeri le raspundeai mai elegant nu asa cum ai facut-o deja! Ma rog faci cum vrei... ce crezi ma descurc nu.iti face tu griji ca duc lipsa de clienteala pt ca nu e asa tw asigur
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 13, 2017 da imi spui tu mie cand sa stau pe.aici.si cand nu? Mai dati-va dracu ca unii.sunteti.prea proști. Si daca aveți ceva de comentat sunati.ma. prea v-ati luat-o in cap vorba Mayrei prea retardati ati devenit si are dreptate ca sunteti doar niste labagiiCred ai acumulat niste frustrări dupa cativa ani de "meserie" si refulezi pe aici ca nu ai unde in alta parte. Ai vrea sa-ti schimbi "jobul" cu ceva mai ok, dar IQ-ul tau care nu e mai mare de 60 te împiedică...asa ca trebuie sa induri in continuare...trist dar adevărat. 8 5
zaza90 Reputație: 615 Postat August 13, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 13, 2017 ce crezi ma descurc nu.iti face tu griji ca duc lipsa de clienteala pt ca nu e asa tw asigurGata m-am linistit ma gandeam ca ai probleme...)
zaza90 Reputație: 615 Postat August 13, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 13, 2017 Cred ai acumulat niste frustrări dupa cativa ani de "meserie" si refulezi pe aici ca nu ai unde in alta parte. Ai vrea sa-ti schimbi "jobul" cu ceva mai ok, dar IQ-ul tau care nu e mai mare de 60 te împiedică...asa ca trebuie sa induri in continuare...trist dar adevărat.Unele femei sunt facute pentru job-ul asta. Altceva nu sunt in stare sa faca si in plus e grea munca... A mai spus cineva pe aici ca unele femei daca nu ar fii posesoare de pizda ar murii de foame mare dreptate avea. 5
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 stilata de ea.... cum te simti sa fi ultima scursura de om...sa sugi pula la toti strainii ... sti ce e tare? faptul ca aici imi bat pula de tine, iar maine pot veni sa-mi spugi pula pe bani, ca nu sti cine sunt. ) asa ajungi sa-mi sugi pula si la propriu si la figurat. Diferenta intre tine si noi astia, pe care ne injuri...e ca tu ca sa bagi paine in gura sugi pula la toti strainii, pe surcele...iar noi, avem bani si ne tine potofelu...sa ne batem pula si sa injosim carpe penale precum sunteti dvs, stimabila domnisoara ) reflecteaza la asta diseara cand te pui la somn... si poate dimineata reusesti sa-ti tai venele )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum