laurentiuumf Reputație: 4975 Postat August 18, 2017 Oras:F Oras:F Postat August 18, 2017 Du-te unde vrei. Noi avem treaba aici, in loc sa ne futem, ne injuram !! Hai sa ne emancipam noi. 2 6
berege2 Reputație: 342 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 esti tu sigur? Stai dracu calm mai.catelule sa nu faci purici...bani am facut si cand lucram.cu 200 de femei in.club ma.asa ca sincer cu dedicatie.pt voi astia prosti. Ma.pis pe.voi si sunteti.niste experiente eșuate.si daca aveți tupeu vreunu.veniti sa vorbim fata in.fata Ai grija, sa nu pierzi garantia la dintii de portelan. O bucata si esti lata 1
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Stati linistiti ca am.ajuns la concluzia c sincer nu am cu cine...nu vorbeam urat daca nu se lua de mama si copilul meu....asa ca cine se mai ia de familia mea o sa ma iau si eu de familia lui
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 si doamna ma-ta ce e ma? Nu te mai da victima pe aici ca te face lumea nusth cum ...cand tu incepi si vorbesti de familii si mame... tu sa ai gura spurcata, dar cand ti se da inapoi te dai de ceasu mortii si faci pe lupul moralist ... ori ai uitat??? mai bine pune-ti cenusa in cap si taci
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Nu te mai da victima pe aici ca te face lumea nusth cum ...cand tu incepi si vorbesti de familii si mame... tu sa ai gura spurcata, dar cand ti se da inapoi te dai de ceasu mortii si faci pe lupul moralist ... ori ai uitat??? mai bine pune-ti cenusa in cap si taci bai labagiule trist ia uita-te tu mai.bine.cine a inceput sa injure de familie. Daca nu vezi bine zi dracu ca.iti.iau.eu ochelari. Si daca nu.iti convine du-te la bucuresti dar ia-ti si.ceilalti labari cu tine.
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 bai labagiule trist ia uita-te tu mai.bine.cine a inceput sa injure de familie. Daca nu vezi bine zi dracu ca.iti.iau.eu ochelari. Si daca nu.iti convine du-te la bucuresti dar ia-ti si.ceilalti labari cu tine.Ce bucurești fai Asta? Ai băut apa de la flori? Cred ca te incurci in commenturi... i-arata tu unde am înjurat eu primu...
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Ce bucurești fai Asta? Ai băut apa de la flori? Cred ca te incurci in commenturi... i-arata tu unde am înjurat eu primu... iesi dracu ma...vezi sa nu bei tu apa la.caine.
berege2 Reputație: 342 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 O faci tu pe mama prostituata ma saracule? Iti dai seama cand copilul ei va avea aceiasi retorica? 2 1
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Iti dai seama cand copilul ei va avea aceiasi retorica? iti dai seama ca daca te mai.iei tu de copilul meu o sa.imi cam.bag eu ceva.in rasa ta? Bai jegule nu te lua tu de copilul meu ca ma pis.pe.tine. du.te dracu de om.prost.
berege2 Reputație: 342 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Cum ar fi peste 15-20 ani sa ma duc la curve la fi-ta si sa-mi zica la fel, "O faci tu pe mama prostituata ma saracule?" 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 18, 2017 Iti dai seama cand copilul ei va avea aceiasi retorica? Cum ar fi peste 15-20 ani sa ma duc la curve la fi-ta si sa-mi zica la fel, "O faci tu pe mama prostituata ma saracule?" de ce esti obraznic si o provoci si te iei de familia ei ? Potoleste-te , nu-ti place de ea mergi mai departe , fara ca sa faci circ ieftin pe aici . Din spusele altora care au vizitat-o fata se comporta destul de OK 20 12
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 18, 2017 esti tu sigur? Stai dracu calm mai.catelule sa nu faci purici...bani am facut si cand lucram.cu 200 de femei in.club ma.asa ca sincer cu dedicatie.pt voi astia prosti. Ma.pis pe.voi si sunteti.niste experiente eșuate.si daca aveți tupeu vreunu.veniti sa vorbim fata in.fata Sunt calm, stai linistita...despre ce vrei sa vorbim? Lexicul tau cuprinde undeva la 150 - 200 de cuvinte. 4
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 de ce esti obraznic si o provoci si te iei de familia ei ? Potoleste-te , nu-ti place de ea mergi mai departe , fara ca sa faci circ ieftin pe aici . Din spusele altora care au vizitat-o fata se comporta destul de OK e un taran prost si cred ca imi bag pula in rasa lui si in cresterea lui de idiotu pulii.
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Sunt calm, stai linistita...despre ce vrei sa vorbim? Lexicul tau cuprinde undeva la 150 - 200 de cuvinte. esti tu sigur? Vezi ca daca intru in detalii cu tine s-ar putea sa te pierzi. Vezi ca unele dintre nou chiar daca suntem prostituate mai avem si noi o scoala facuta o facultate o diploma asa ca ar fii cazul sa mai taci ca deja pute pe aici cand tastezi tu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 18, 2017 esti tu sigur? Vezi ca daca intru in detalii cu tine s-ar putea sa te pierzi. Vezi ca unele dintre nou chiar daca suntem prostituate mai avem si noi o scoala facuta o facultate o diploma asa ca ar fii cazul sa mai taci ca deja pute pe aici cand tastezi tuAm intalnit si prostituate inteligente, nu stiu daca te incadrezi in categoria asta. PS: se scrie "ar fi cazul". 7 5
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Am intalnit si prostituate inteligente, nu stiu daca te incadrezi in categoria asta. PS: se scrie "ar fi cazul". mai bine taci iti spun eu. Daca am vorbit si de legi vezi ca.am.cunostinte in.acest domeniu si.o.diploma luata pe merit asa ca te rog frumos gura.mica
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Am intalnit si prostituate inteligente, nu stiu daca te incadrezi in categoria asta. PS: se scrie "ar fi cazul". nu ca ea are facultate ) de rontait madulare )
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 e un taran prost si cred ca imi bag pula in rasa lui si in cresterea lui de idiotu pulii.Aici ca ea injura in ultimul hal...si familia omului...de ce nu o blamati... miky77, sau esti parte cu ea... mai rau, ii mai dati si puncte de reputatie... aoloo ...cine se asemana
berege2 Reputație: 342 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 S-a inventat universitatea de supt pula, de au absolvit atatea prostituate facultatea? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 19, 2017 Aici ca ea injura in ultimul hal...si familia omului...de ce nu o blamati... miky77, sau esti parte cu ea... mai rau, ii mai dati si puncte de reputatie... aoloo ...cine se asemana Ba , Bobita , citeaza corect ca sa-ti raspund si sa observi ca nu sunt "parte din ea" Crezi ca este asa mare greutate sa nu observ ca sunteti 3-4 insi pe Topicul acesta care o tot starniti/provocati ca sa va jigneasca ? Judeca , tu , corect postarea pe care ai facut-o mai in spate si vezi ce-ti iese stilata de ea.... cum te simti sa fi ultima scursura de om...sa sugi pula la toti strainii ... sti ce e tare? faptul ca aici imi bat pula de tine, iar maine pot veni sa-mi spugi pula pe bani, ca nu sti cine sunt. ) asa ajungi sa-mi sugi pula si la propriu si la figurat. Diferenta intre tine si noi astia, pe care ne injuri...e ca tu ca sa bagi paine in gura sugi pula la toti strainii, pe surcele...iar noi, avem bani si ne tine potofelu...sa ne batem pula si sa injosim carpe penale precum sunteti dvs, stimabila domnisoara ) reflecteaza la asta diseara cand te pui la somn... si poate dimineata reusesti sa-ti tai venele ) Adica plm parca ai fute ceva (cu bani bineanteles , ca unul ca tine si cu asemenea exprimari vsv de fete este destul de stapan pe laba in restul timpului liber , deci putin probabil sa se petreaca si altfel ) dar nu este pe "stilul" tau , tu fiind unul destul de "educat" si "civilizat" .Stiu ...e grele astea cand nu ai bani si iti cauti de ocupatie pe alte orase (tu fiind din Sibiu , parca ) incercand sa te aliezi cu altii la fel de rupti in cur ca si tine , care ar fute dar pe degeaba daca se poate IZMENARE vezi-ti de treaba ta , mai bine , ca am observat suficient ce era de observat , ba chiar am adus si eu o critica Dariei la vremea respectiva ca va acorda prea multa atentie folosind un limbaj nu tocmai Ok ptr. ea , dar acum am constat ca sunt unii care creeaza doar obiectii zilnice pe aici , fara ca macar s-o fi vizitat si deci le cam meritati . 20 12
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Ba , Bobita , citeaza corect ca sa-ti raspund si sa observi ca nu sunt "parte din ea" Crezi ca este asa mare greutate sa nu observ ca sunteti 3-4 insi pe Topicul acesta care o tot starniti/provocati ca sa va jigneasca ? Judeca , tu , corect postarea pe care ai facut-o mai in spate si vezi ce-ti iese Adica plm parca ai fute ceva (cu bani bineanteles , ca unul ca tine si cu asemenea exprimari vsv de fete este destul de stapan pe laba in restul timpului liber , deci putin probabil sa se petreaca si altfel ) dar nu este pe "stilul" tau , tu fiind unul destul de "educat" si "civilizat" .Stiu ...e grele astea cand nu ai bani si iti cauti de ocupatie pe alte orase (tu fiind din Sibiu , parca ) incercand sa te aliezi cu altii la fel de rupti in cur ca si tine , care ar fute dar pe degeaba daca se poate IZMENARE vezi-ti de treaba ta , mai bine , ca am observat suficient ce era de observat , ba chiar am adus si eu o critica Dariei la vremea respectiva ca va acorda prea multa atentie folosind un limbaj nu tocmai Ok ptr. ea , dar acum am constat ca sunt unii care creeaza doar obiectii zilnice pe aici , fara ca macar s-o fi vizitat si deci le cam meritati . Ba Giani mie-mi place sa-mi bat pula de ele... pula mea, asta mi-e plăcerea... te supăra pe tine asa tare? Tu daca vrei sa-i fi avocat nu ai decat, fiecare e liber sa faca ce vrea, pe mine nu ma supără. In cateva zile vin si a ploiești ca am niste treaba pe acolo și o sa trec si pe la donsoara Sa mi-o suga si la propriu, ca sa fie batjocura completă) Si am timp sa stau pe forum cat vreau, ptr ca imi permit ... ma plictisesc acasa si vin si bani, cam cât, probabil (ca nu te cunosc),nu o sa ai tu intr-o viata de munca. Te asigur, deși nu tre sa ma justifica la nimeni si nici nu-mi place sa ma laud, ca sunt departe de a fi rupt in cur )Si daca tot ii iei apărarea atât.. de ce nu o faci frate nevasta?? ) Hai..fir întins!
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Ba , Bobita , citeaza corect ca sa-ti raspund si sa observi ca nu sunt "parte din ea" Crezi ca este asa mare greutate sa nu observ ca sunteti 3-4 insi pe Topicul acesta care o tot starniti/provocati ca sa va jigneasca ? Judeca , tu , corect postarea pe care ai facut-o mai in spate si vezi ce-ti iese Adica plm parca ai fute ceva (cu bani bineanteles , ca unul ca tine si cu asemenea exprimari vsv de fete este destul de stapan pe laba in restul timpului liber , deci putin probabil sa se petreaca si altfel ) dar nu este pe "stilul" tau , tu fiind unul destul de "educat" si "civilizat" .Stiu ...e grele astea cand nu ai bani si iti cauti de ocupatie pe alte orase (tu fiind din Sibiu , parca ) incercand sa te aliezi cu altii la fel de rupti in cur ca si tine , care ar fute dar pe degeaba daca se poate IZMENARE vezi-ti de treaba ta , mai bine , ca am observat suficient ce era de observat , ba chiar am adus si eu o critica Dariei la vremea respectiva ca va acorda prea multa atentie folosind un limbaj nu tocmai Ok ptr. ea , dar acum am constat ca sunt unii care creeaza doar obiectii zilnice pe aici , fara ca macar s-o fi vizitat si deci le cam meritati . sincer lasa-l te rog eu ca este redus mintal
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 19, 2017 Ba Giani mie-mi place sa-mi bat pula de ele... pula mea, asta mi-e plăcerea... te supăra pe tine asa tare? Tu daca vrei sa-i fi avocat nu ai decat, fiecare e liber sa faca ce vrea, pe mine nu ma supără. In cateva zile vin si a ploiești ca am niste treaba pe acolo și o sa trec si pe la donsoara Sa mi-o suga si la propriu, ca sa fie batjocura completă )Si am timp sa stau pe forum cat vreau, ptr ca imi permit ... ma plictisesc acasa si vin si bani, cam cât, probabil (ca nu te cunosc),nu o sa ai tu intr-o viata de munca. Te asigur, deși nu tre sa ma justifica la nimeni si nici nu-mi place sa ma laud, ca sunt departe de a fi rupt in cur )Si daca tot ii iei apărarea atât.. de ce nu o faci frate nevasta?? )Hai..fir întins! Nu sunt avocat , dar ai comportament de Fatalau obraznic , ceea ce se observa si demonstrezi si prin aceasta postare Vsv de bani nu as zice ca ma insel , avand in vedere ca te-ai mai luat tot de o fata din Ploiesti elefantica asta o fost pe la noi la Sibiu de cateva ori....cand vine aici, cere 150 pe finalizare.... o crede ca noi suntem ori mai fraieri ori mai bogati... Deci sunt convins ca in micimea ta latri pe aici fara un scop destul de important si aduci niste critici legate de cu totul alte chestii care in fapt , nu ar trebui sa te intereseze prea multHai dispari scartare si lauda-te/canta la alta masa , ca pe mine m-ai convins suficient (de obicei nu ma insel in aprecieri) 20 12
costi2 Reputație: 30 Postat August 19, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 19, 2017 Kuracule ma bucur pentru tine ca ai pensie de handicap si ca ti-ai gasit o ocupatie pe internet. Daca te plictisesti de forumu asta si nu ai ce face iti recomand sa il cauti pe ala de la avataru tau si sa ii faci o muie. 3
zerrcore Reputație: 852 Postat August 19, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat August 19, 2017 sincer lasa-l te rog eu ca este redus mintal nu ti mai bate capul cu toti prostii ca daca te ai fute gratis te ar linge instant asa ca vezi ti de treaba ta de familie si jet ... ca se cred multi barbati vad din ce in ce mai multi in audi si in spate e femeia de ii da bani de motorina fimi ar scarba de voi de lesinati dracu ...puneti in sloboz mana si munciti daca nu va duce capu sunt locuri peste tot in afara 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum