Vizitator C.Andrei Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2012 Postat Ianuarie 5, 2012 Salutare nmele meu este C.Andrei am 23 de ani si am o mare intrebare...multi poate o sa zic ce caut eu aici sau poate chiar o sa primesc ban pentru ce scriu dar eu totusi incerc.Deci sa revenim,eu am avut cateva relatii sexulale si marea problema pt mine este ca imi dau drumu foarte repede si as vrea sa stiu daca e vb ca nu am destula experienta sau e boala cum zic uni.P.S:inca o chestie mie nu mi s-a rupt ata si mi se pare ca am un penis destul de mic pt varsta mea.....si as fi auzit ca dupa ce ti se rupe ata se mai mareste.este adevarat asa ceva?V-as multumi f.mult daca mi-ati rsp.
antilex Reputație: 198 Postat Ianuarie 5, 2012 Oras:bv Disponibila Oras:bv Disponibila Postat Ianuarie 5, 2012 1. La 23 de ani ar fi trebuit sa nu mai ai probleme cu ejacularea precoce.2. Cat de mic este penisul tau in erectie?3. Cate kilograme ai si ce inaltime? (Lungimea penisului poate fi diminuata cu pana la 3 cm la supraponderali, datorita grasimii)4. Lasa o adresa de mail ca sa iti recomand un psiholog bun, speicalizat in psihosexologie.
Vizitator C.Andrei Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2012 Postat Ianuarie 5, 2012 1. La 23 de ani ar fi trebuit sa nu mai ai probleme cu ejacularea precoce.2. Cat de mic este penisul tau in erectie?3. Cate kilograme ai si ce inaltime? (Lungimea penisului poate fi diminuata cu pana la 3 cm la supraponderali' date=' datorita grasimii)4. Lasa o adresa de mail ca sa iti recomand un psiholog bun, speicalizat in psihosexologie.[/quote']Poi are 16 cm......iar eu am in jur de 1,80 m si 80 kg.stimaSi adrea de mail nu prea as vrea sa o fac publica aici.
Postări Recomandate