Sari la conținut

romania grecia

Postări Recomandate

• Oras:Basel
  • Oras:Basel
Postat

Grecii sunt intr-o perioada nu prea fasta ...deci normal ar fi sa-i batem cel putin 2-0 .Dar cu Nea Puiu...orice e posibil :D

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

CEL PUTIN 1-0. Daca nici Grecia, atunci chiar ca... :( :no2 :no2

Vizitator all_star
Postat

CEL PUTIN 1-0. Daca nici Grecia, atunci chiar ca... :( :no2 :no2

Grecia trece prin cea mai slaba forma din istorie, e pe ultimul loc in grupa noastra fara nici o victorie. Teoretic daca am batut-o la ea acasa cu 1-0 ar trebui so batem fara probleme si acum. Dar trebuie sa fim foarte atenti, concentrati si sa n-o subestimam pentru ca ne poate face o surpriza neplacuta. Hai Romania!
Vizitator stau de sase
Postat

Daca grecii joaca cu echipa standard, 0-2.

Vizitator all_star
Postat

Al doilea meci consecutiv care se termina 0-0 jenant!!!

Vizitator all_star
Postat

Desi am jucat cu ultima clasata a grupei si n-am reusit sa invingem, eu cred ca ne calificam la EURO. Pastram sanse matematice la primele 2 locuri si asta e cel mai important pana la urma!!!

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Generalu cu caşchetă ce explicaţii are ? In catava minute ! Picoane i-ai furat tu caşcheta ?

Vizitator
Postat

Grecia trece prin cea mai slaba forma din istorie, e pe ultimul loc in grupa noastra fara nici o victorie. Teoretic daca am batut-o la ea acasa cu 1-0 ar trebui so batem fara probleme si acum. Dar trebuie sa fim foarte atenti, concentrati si sa n-o subestimam pentru ca ne poate face o surpriza neplacuta. Hai Romania!

As, da de unde... un frumos... 0-0 :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.