d123456 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 6, 2015 Bruneta dulce,supla,sani superbi,ofer clipe de neuitat domnilor manierati la locatia mea discreta!!Ofer si pretind igiena!100% REALA nu fac deplasari si nu raspund la nr private !!! A fost cineva, zice ca sta pe Labirintului zona Dacia?
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Ai grijă că acolo în general sunt țepe, e un bloc de garsoniere, înghesuit totul....
trucker4life Reputație: 177 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 6, 2015 si ... PARE de etnie ...
cossmmin Reputație: 11 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 22, 2015 Despre domnisoara s-a mai discutat aici....la un moment dat avea si poze cu fata...ce nu prea o ajuta intr-adevar. Chiar primise o porecla...."bruneta sadface" daca nu ma insel. Este mica, slaba si de etnie. Sanii sunt dementiali dar cam atat. Pozele sunt reale. Garsoniera mica, cat de cat ingrijita si parea curata. Am ajuns intr-o noapte , cam baut bine, dar nu suficient pentru ca nu am ramas. 1
torente Reputație: 1 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:TM Oras:TM Postat Octombrie 23, 2015 Asta statea intr-o vreme la traseu dupa giratoriul din Aradului.
ernest Reputație: 11 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 23, 2015 A mai fost cineva la ea in ultima perioada?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum