Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Confratilor viciosi, paziti-va !Nu, nu de domnisoara ! Ea e ok ( si veti vedea mai jos cum si in ce fel ) dar ... vine sfarsitul lumii !Nu am vrut sa dau crezare zvonurilor pana cand, azi, in lipsa de activitate ( erotica ), am purces pe forum in susul si in josul lui. Nu am gasit nimic care sa corespunda crieteriilor mele ( poate sa faca si un masaj - gimnasta matura fiind pe stop , poate sa fie ceva mai tanara - anuntul asta E DE OCOLIT http://www.anuntul.ro/anunt/NU_sunt_o_fitoasa_sunt_o_fata_simpla_recent_venita_la_Bucuresti_am_19_ani_dorni_4585188 - cu numerele de telefon 0761444540 0720681005 - convorbirile telefonice fie au fost intrerupte in mod repetat de d-ra , fie nu auzea bine din cauza unei voci masculine, care comenta ceva in background deci ... atentie ! daca nu si altceva :P )Sa revin ! O intalnesc pe d-ra de mai sus in Edenul anunturilor virtuale, AT : http://www.anuntul.ro/anunt/BUNA_RAU_LA_PAAAT_AM_O_PASARICA_FRUMOASA_SI_CURATA_CAREIA_II_PLACE_SA_TE_JOCI..._4590545 .Avand niste tate mari si un outfit interesant imi zic "De ce nu ?". O sun. O voce placuta cu foarte mici fracturi in logica ( pe de o parte imi spunea ca e libera si pot sa vin cat de repede pot, pe de alta spunandu-mi ca pretul nu este pe ora, ca ea nu isi permite "pe ora" la cate programari are ) imi explica care sunt serviciile : fara CIM si oral neprotejat doar in functie de mirosul penisului dupa ce ai iesit de la dus, ceva masaj erotic si sex normal fara anal. Nimic spectaculos. Imi spun ca totusi am intarziat la pontaj pe forum si merita sa fac ceva munca de pionierat. Cadem la invoiala si purced catre locul cu pricina ( undeva intre intersectia de la Dristor si Pta Muncii , vis-a-vis de o benzinarie, loc cunoscut de mine ca fiind bogat in cuibusoare ale domnisoarelor cu comportamentul indecent ). Ajung . Sun la telefon. Mi se raspunde imediat si mi se dau indicatiile. Aceeasi voce placuta si plina de solicitudine , ceea ce imi confirma ca domnisoara presteaza singurica. Urc. Apartamentul de bloc normal. D-ra ma asteapta ca in poze. Ma pofteste intr-o camera cu un pat suficient de mare , cu un scaun si ceva lumanarele imprastiate placut si nu in cele din urma un casetofon care urla putin cam tare un grasu xxl & guess who ( nu prea se potrivea nici stilul si nici volumul dar .... sunt deschis noului si bizarului. ) Ma intreaba daca nu vreau sa fac dus. Ii raspund ca taman ce am facut. Imi zice ca se duce ea. Se duce si se intoarce . In prosop si fara toaleta aia sexoasa. Sanii sunt putin cam lasati, burtica putin cam mare ...dar merge inca.Eeee , de acum incepe insa ineditul, semnul apocalipsei !O pun sa se aseada ea pe pat , ca mie imi place sa stau in picioare in timp ce il prelucreaza ea pe Gigel oral. Corespund dpdv al mirosului asa ca am onoarea sa fiu gratulat cu un sex oral neprotejat. Cam multa "manipulare" insa. Ii atrag atentiea si se semiconformeaza. Si cum sugea ea asa , sa tot fi trecut vreo .... 60 de ... secunde se opreste si imi propune sa imi fac sex oral EU SINGUR asa, ca ei i se pare najppa asa ( ca nici n-am vrut nici un fel de preludiu, auzi tu ! ) si ca daca nu imi convine imi da si banii inapoi si sa plec. Eu cum aud asta vreau sa o si vad ( ca vba aia : de futut m-am mai futut dar curva sa-ti dea banii inapoi pe motiv ca se simte ofensata ca trebuie sa suga pula fara preludiu, nu am mai vazut ) ! Si MINUNE, fratilor, MINUNE! SHOCK! si BREAKING NEWS sau cum mai scrie pe burtierele si scroll-urile TV-urilor : se ridica , se duce in sufragerie, imi arunca banii ofensata pe pat si pleaca. Eu, calm, intrebandu-ma daca e un bluf, "camera ascunsa" sau chiar e "pe bune" ma imbrac, iau banii si ies din camera. O gasesc pe hol. O salut si plec ! Era "pe bune" : era ofensata ca am pus-o sa suga pula fara preludiu :))Morala intamplarii o mai trageti si singuri ! Ce invataminte pot eu sa trag (?!)... ca 1. D-ra poate e prima curva principiala si are toata simpatia mea ! Oricum e prima dintre cele cu care nu am prestat preludiu , care imi da banii inapoi !2. Poate e un semn divin ca prima curva din 2012 este una principiala si simtitoare ;)3. In Romania numai curva asta mai are principii si sensibilitati :))Totusi , ca sa nu stric de tot formularea binecunoscuta :Locatie : 7Fizic : 7Fatza : 7Oral : 5Normal si altele practici decadente : nu am ajuns inca acoloFlexibilitate in rel cu clientul : 0,5Amabilitate : 10 Morala si printzipuri : 10Pret : 10 ( nu m-a costat nimic doar, nu ? ) ( 150 / 40 - 45 de min. conform spuselor ei )S-ar putea sa nu-i fi placut de mine ... doar.Ma gandesc ca trebuie sa-i mai dam cel putin inca o sansa. Insist ca unul dintre noi sa o mai viziteze. Sunt curios de impresia voastra.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Madama despre care se povesteste e o mai veche cunostinta a forumului si anume bubulissa care s-a rebranduit un pic

Postat
Madama despre care se povesteste e o mai veche cunostinta a forumului si anume bubulissa care s-a rebranduit un pic
si exista vreun thread aici pe forum cu mandra ?
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

si exista vreun thread aici pe forum cu mandra ?
Aici este thread-ul ei: 

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator I_am_Weasel
Reputație: 0
Postat

Eh.. si ca un om care n-are viata care-i primul lucru pe care-l fac cand ma intorc de la femei... Postez pe forum. Eeeei, dragii mei tocmai ma intorc de la don'soara Denisa. Experienta: WOW! Dar hai sa detaliem putin: Locatie: Dristor pe langa ShaormeriePret: 200 / 2 fin - mai bine de o ora. Servicii: OWO, sex intre sani (ar fi fost si pacat sa nu ofere), normal foarte natural si cu schimbari de pozitii. GFE- maxim; desi nu-s genul care sa caute asta. Mi s-a parut foarte naturala si foarte foarte OK ca si comportament prestatie si atitudine. Poze reale: cele din threadul de aici nu cele folosite la numarul de mai jos. Telefon la care am gasit-o eu: 0736565010 (cu alte poze)Acum povestea: Sun eu la 0736565010 (la care apareau pozele unei anume Anne-Marie). O voce f politicoasa imi ofera detaliile facem aranjamentele si stabilim locatia. Ajung acolo (constat ca e acelasi apartament in care activa intr-o vreme si Monika , al carei review l-am facut pe threadul ei) o vad pe domnisoara, imi place, discutam serviciile si plec la dus. Imi era clar ca nu e Anne-Marie, dar imi parea cunoscuta... Asa ca, intre numere, am intrebat-o.. "auzi, acum o vreme l-ai trimis pe un client acasa pentru ca nu vroia preludiu? Si i-ai dat si banii inapoi?" Incepe sa rada, imi spune ca da, imi da si numarul de telefon a nu o mai gaseam si ne uitam amandoi pe thread. Mi-a explicat si punctul ei de vedere care mi s-a parut f pertinent.... Ma rog, i-am sugerat sa isi faca un cont aici si sa isi expuna opinia. Ideea e ca da.. vine sfarsitul lumii, intamplarea chiar a avut loc! :DNu o sa detaliez prea mult tot scenariul pt ca nu am harul naratiunii la ora asta si stiu ca nu i-ar placea. Ce va pot spune insa este ca intr-adevar daca e tratata OK fata raspunde mai mult decat pozitiv. A facut tot ceea ce a promis, a fost f naturala in comportament, prestatie si atitudine, nu a comentat la shimbarile de pozitie (ba chiar le-a sugerat) sau la faptul ca la final am chinuit-o cu clasicul meu dat ca melteanul ca sa termin nr. 2. Observatii: Am vizitat acum si threadul de mai sus, nu stiu ce sa zic, daca e ea sau nu. Multe dintre ideile exprimate de titulara postului de acolo suna izbitor de asemanator cu ce mi-a enuntat ea. Acum daca s-a rebranduit sau nu, nu stiu.. ideea e ca dpdv al atitudinii si prestatiei la mine a intrat clar in top. Evident ca mi-a placut si fizic ca altfel nu as fi ramas, dar aici gusturile sunt discutabile. Concluzii: este clar de vizitat. Indraznesc sa spun ca la partea de GFE este chiar peste Marina- rusoaica. Daca isi mentine constanta prestatia are toate sansele sa ajunga in Top aici pe site.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...