phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Nu cică, chiar e busy fratili day. Te-am pupat pă portofel Plm,ii tin cu elastice ( 100 buc/punga) 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 un fel de monica tatoiu vs serghei mizil , doi nebuni cu capu 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 multumesc pt 'recenzie'. Interesant ca toti vedeti idilic o eventuala intrevedere si nici macar unul razboi, bubuiala, merkave si paruiala ))un fel de "sex gate" de romania cu rona hartner si vadim 11 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 11, 2015 eu cu Inji 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Dap, deci a sosit timpul sa aleg si eu un winner ca vad ca noi contributii hazlii nu au mai fost locul 1: Phoenix (din alegeri personale pe care mi le-a explicat a spus ca nu isi doreste foto)locu 2: thecat , stiu ca nu te entuziasmeaza si nu are insemnatate, premiu e premiu si zilele urmatoare vor urma niste foto decente Acu mi-e lene si nu le voi folosi pe ale mele si nu voi folosi nici ce fac pt premiu so.....locu 3 Moshu ty tuturor care au participat pt amuzament
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 2, 2015 daywalker si diamond ce primesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 daywalker si diamond ce primescnu au participat la concurs, deci nu vad ce ar primi In alta ordine de idee, cand o sa mai ai tu pe aici pe cineva ca mine? fa-ma fucisa !!!!http://intranet.mydrap.com/2029-34-large/Fucsia.jpg
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 cand o sa mai ai tu pe aici pe cineva ca mineNici n-a avut, nici n-o să mai aibă...eşti de-o prostie rar întâlnită, unicată....pă româneşte 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Nici n-a avut, nici n-o să mai aibă...eşti de-o prostie rar întâlnită, unicată....pă româneşte esti cel mai urat fel de stalker, te-am rugat politicos sa ma lasi in pace , nu pot scapa de tine. numai dupa fundul meu esti. daca te ajuta imi cer scuze oficial fata de ce crezi tu, numai sa ma lasi in pace si sa nu postezi la adresa mea sau pe topicele mele. efectiv nu imi face placere. spune clar ce vrei sa scap de tine odata. ma sictiresti....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 esti cel mai urat fel de stalker, te-am rugat politicos sa ma lasi in pace , nu pot scapa de tine. numai dupa fundul meu esti. daca te ajuta imi cer scuze oficial fata de ce crezi tu, numai sa ma lasi in pace si sa nu postezi la adresa mea sau pe topicele mele. efectiv nu imi face placere. spune clar ce vrei sa scap de tine odata. ma sictiresti....Fute-l pe Advanced in gura si jur pe ce vrei tu ca te las in pace....ba mai mult, te bag in lista de prieteni 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Fute-l pe Advanced in gura si jur pe ce vrei tu ca te las in pace....ba mai mult, te bag in lista de prieteni nu am de ce sa fac asa ceva, conflictele tale nu imi apartin. ba chiar mai mult, dupa cat de nesimtit te comporti sa fiu in lista ta de prieteni nu doar ca imi prisoseste, ci ma scarbeste. eu doar raspund, si sunt o femeie f feminina , chiar daca sunt domina si ma scarbesc mult vulgaritatiile. sa iti bagi mintile in cap, ca nu am chef zilnic de porcaiala cu orice frustrati.....asta te rog , daca vei contuna asa , sincer nu te vad bine....lasa-ma in pace, nu ne cunoastem, nici nu imi doresc
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 nu am de ce sa fac asa ceva, conflictele tale nu imi apartin. ba chiar mai mult, dupa cat de nesimtit te comporti sa fiu in lista ta de prieteni nu doar ca imi prisoseste, ci ma scarbeste. eu doar raspund, si sunt o femeie f feminina , chiar daca sunt domina si ma scarbesc mult vulgaritatiile. sa iti bagi mintile in cap, ca nu am chef zilnic de porcaiala cu orice frustrati.....asta te rog , daca vei contuna asa , sincer nu te vad bine....lasa-ma in pace, nu ne cunoastem, nici nu imi doresc Îți prisoseşte sau NU îți prisoseşte?? Greu în România, nu? 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Octombrie 2, 2015 Dap, deci a sosit timpul sa aleg si eu un winner ca vad ca noi contributii hazlii nu au mai fost locul 1: Phoenix (din alegeri personale pe care mi le-a explicat a spus ca nu isi doreste foto)locu 2: thecat , stiu ca nu te entuziasmeaza si nu are insemnatate, premiu e premiu si zilele urmatoare vor urma niste foto decente Acu mi-e lene si nu le voi folosi pe ale mele si nu voi folosi nici ce fac pt premiu so.....locu 3 Moshu ty tuturor care au participat pt amuzament 1. eu, ca orce rumin care se respecta, PENTRU CA AM LUAT LOCU' TREI DIN 3, o sa fac CONTESTATIE: - la drepturile omului;- la protectia consumatorilor;- la ANAF;- la NASA;- la Briucsel;- la Tokio si Kremlin;- la frau Merkel;- la ONU;- la Trinidad Tobago;- la Mireasa pentru to(n)ti;- la politia sectorului Roz;- la trollescoviciulos (e primasi data cand ii scriu numele complet si absurd!!!);- la Marean number oan;- LA cIUCUREL;- la pisicuts;- la Lopix;- la Ticutza;- la INDUBITABIL !!! CONTESTATIE: IO, IOBAGU' DIN Băicoi, DECLAR NULA SI NEAVENITA CONCLUZIUNEA ROZ CA AS FI PE LOCU' 3 DIN TREI.EU SUNT PE LOCU' 1NU.DIN MOMENT CE CEA MAI BUNA RECENZIE POSIBILA SI POTENTIALA IN UNIVERS, LEGAT DE INDUBITABIL ESTE CEA LEGATA EXPLICABIL SI INDUBITABIL DE TERMINATOR SI NETERMINAREA NICIODATA A TERMINATORULUI UMAN.ASA SA-MI AJUTE ROZINJI! AM ZIS!!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Îți prisoseşte sau NU îți prisoseşte?? Greu în România, nu? in decurs de maxim 5 minute eu scriu cateva fraze in min 3 limbi sau daca nu le concep in minte ca sa le raspund in casuta care trebuie. dar de TINE vreau sa scap. ca nu te plac ca persoana. In Romania in pelimetru proprietatii pe care o detin costuri minime . si de aia imi platesc taxele de teren si proprietate anual. acum spune clar si pe fata cum drq scap de raia de tine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 1. eu, ca orce rumin care se respecta, PENTRU CA AM LUAT LOCU' TREI DIN 3, o sa fac CONTESTATIE: - la drepturile omului;- la protectia consumatorilor;- la ANAF;- la NASA;- la Briucsel;- la Tokio si Kremlin;- la frau Merkel;- la ONU;- la Trinidad Tobago;- la Mireasa pentru to(n)ti;- la politia sectorului Roz;- la trollescoviciulos (e primasi data cand ii scriu numele complet si absurd!!!);- la Marean number oan;- LA cIUCUREL;- la pisicuts;- la Lopix;- la Ticutza;- la INDUBITABIL !!! CONTESTATIE: IO, IOBAGU' DIN Băicoi, DECLAR NULA SI NEAVENITA CONCLUZIUNEA ROZ CA AS FI PE LOCU' 3 DIN TREI.EU SUNT PE LOCU' 1NU.DIN MOMENT CE CEA MAI BUNA RECENZIE POSIBILA SI POTENTIALA IN UNIVERS, LEGAT DE INDUBITABIL ESTE CEA LEGATA EXPLICABIL SI INDUBITABIL DE TERMINATOR SI NETERMINAREA NICIODATA A TERMINATORULUI UMAN.ASA SA-MI AJUTE ROZINJI! AM ZIS!!!ca tot mai gasit prezenta pe topic ai 24 ore sa aduci ceva mai amuzant decat Phoenix, daca vrei contestatie. Sau macar ca thecat ))) baga una noua si vedem daca iti surclasezi adversaru
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 in decurs de maxim 5 minute eu scriu cateva fraze in min 3 limbi sau daca nu le concep in minte ca sa le raspund in casuta care trebuie. dar de TINE vreau sa scap. ca nu te plac ca persoana. In Romania in pelimetru proprietatii pe care o detin costuri minime . si de aia imi platesc taxele de teren si proprietate anual. acum spune clar si pe fata cum drq scap de raia de tinePână nu scrii un comm corect din punct de vedere gramatical, cap-coadă, nu scapi Fă un efort, în plm 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 De ce? Ca sa satisfac un labar? Pe bune, nu te plac, back off! Sau pe limba ta: mergi la alt colt!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 De ce? Ca sa satisfac un labar? Pe bune, nu te plac, back off! Sau pe limba ta: mergi la alt colt!Lăbar la ce? la un top izinit? brrrrr...Dacă scrii corect gramatical, scrii pt tine, agramato....nicidecum pt a satisface fantezia cuiva anume Dacă te fuți/sugi pula precum scrii....ferească-ne Sfântu' 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 Rossy, da-le celor trei locul 1, and they happily lived there forever and ever.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Rossy, da-le celor trei locul 1, and they happily lived there forever and ever. pai cei trei nu avut niciun comentariu rautacios ori ba tu ce mai faci Lup? (inafara de Mosh caruia i-am oferit contestatie asa in spiritu glumei). In rest castigatorii sunt castigatori
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 2, 2015 😎 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Leo' nu spui si tu un scenariu ceva?
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 2, 2015 Leo' nu spui si tu un scenariu ceva?Nu deoarece nu imi place fatza ta! Am auzit ca esti prietena cu Advanced si de aceia spun pass. 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Nu deoarece nu imi place fatza ta! Am auzit ca esti prietena cu Advanced si de aceia spun pass. faci precum vrei, dar nu cred sa ai idee care e fata mea
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 2, 2015 faci precum vrei, dar nu cred sa ai idee care e fata mea Ehee...nenumarate sunt caile "domnului" (a se citi pula) PS: nu fi asa sigura...gandeste mai in profunzime! 😎 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum