Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Pai, foloseste-l....nespalato :(

il folosesc mereu parnaiash suferind de Alzheimer, fericirea ta sa iti tremure mai bine la laba. acu marsh janghina. hop la valau acol la tine :)

• Oras:pretutindeni
Postat

il folosesc mereu parnaiash suferind de Alzheimer, fericirea ta sa iti tremure mai bine la laba. acu marsh janghina. hop la valau acol la tine :)

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/scoala-te-si-mergi-la-scoala.png

Postat

vai paduche, daca ai fii prims in viatata de matur juma din anii mei de scoala ti-ai fi facut singur gablonturi de aur sa te auto-decorezi. prostu pulii, inafara de barbut si de pacalici Joker ce esti ca in pachetu de carti mai stii ceva? vai de pula ta de milog stalker expirat trist. si mai esti si batran:)))) artrita cumva, ptui daca te-as scuipa saliva mea m-ar injura ca imi irosesc secretia pe cersetori de cazinouri . marsh fa acas :)))) daca te-as scuipa la nervii ti-ar sarii proteza  :laugh2  :laugh2

Postat

vai paduche, daca ai fii prims in viatata de matur juma din anii mei de scoala ti-ai fi facut singur gablonturi de aur sa te auto-decorezi. prostu pulii, inafara de barbut si de pacalici Joker ce esti ca in pachetu de carti mai stii ceva? vai de pula ta de milog stalker expirat trist. si mai esti si batran:)))) artrita cumva, ptui daca te-as scuipa saliva mea m-ar injura ca imi irosesc secretia pe cersetori de cazinouri . marsh fa acas :)))) daca te-as scuipa la nervii ti-ar sarii proteza  :laugh2  :laugh2

Unde-ai facut aniiiiiiiiiiiiii aia multiiiiiiii de scoala??? =))

,,,,,, ....astea sunt virgule, proasto =))

http://www.edituragama.ro/poze_carti/10_0.jpg

Postat

Unde-ai facut aniiiiiiiiiiiiii aia multiiiiiiii de scoala??? =))

,,,,,, ....astea sunt virgule, proasto =))

da-te drq de jerpelit.... unde si la ce cazino iti faci vecu? spune in pm daca nu vrei sa asculte toti :) iti promit ca iti mut mufa personal, ce ani de scoala am eu nu iti sunt accesibili tie barbutist infect care nu stii cu plata cand / cum ai noroc , ci cu examene :) la institutii care inca au prestigiu... zi fah joker, pacaliciule pe unde iti faci veacu, Daca pe langa Radisson cunosc baieti si in proteza ta vei retrai o pasiunea de a arde in flacari :) fuck vin eu personal sa iti dau foc de viu, cersetor barbu/labagiu :))))

Postat

da-te drq de jerpelit.... unde si la ce cazino iti faci vecu? spune inpm daca nu vrei sa ascute toti :) iti promit ca iti mut mufa personal, ce ani de scoala am eu nu iti sunt accesibili tie barbutist infect ca nu0s cu plata cand / cum ai noroc , ci cu examene :) zi fah joker, pacaliciule pe unde iti faci veacu, Daca pe langa Radisson cunosc baieti si in proteza ta vei retrai opasiunea de a asrde in flacari :) fuck vin eu personal sa iti dau foc de viu, cersetor barbbugiu :))))

Hahaaaaaaaaaaaaa, stai dreaq in banca ta =)) =)) =))

https://www.youtube.com/watch?v=aUvP4nrKDzk

• Like 1
Postat

Hahaaaaaaaaaaaaa, stai dreaq in banca ta =)) =)) =))

hai ba pula gaseste-te cu mine maine. pe bune vb.... sa vedem cine pe cine indoaie. sa imi bag pl in tine daca nu mori ca un sobolan, :laugh2  :laugh2  hai te tine cariciu, zi unde la ce ora si unde :)

Postat

hai ba pula gaseste-te cu mine maine. pe bune vb.... sa vedem cine pe cine indoaie. sa imi bag pl in tine daca nu mori ca un sobolan, :laugh2  :laugh2  hai te tine cariciu, zi unde la ce ora si unde :)

iesi fa-n pula mea.... in smardoiala n-o dadusei pana acum, in rest le-ai avut/facut pe toate :))

• Like 1
Postat

iesi fa-n pula mea.... in smardoiala n-o dadusei pana acum, in rest le-ai avut/facut pe toate :))

fah daca esti tare in gura si pula aia tremurande amadoua fii pana la capat, o ora si un loc, altfel te faci de rafat :) sa vedem :) eu insist :)

Postat

fah daca esti tare in gura si pula aia tremurande amadoua fii pana la capat, o ora si un loc, altfel te faci de rafat :) sa vedem :) eu insist :)

Daca promiti ca te speli, vin :)

• Like 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Sa-mi bag pula daca am inteles ceva!=))

• Minus 1
Postat

Inchide că te sun io :)

zi fey aurolacule unde si cand, tin sa  te vad futut in cur si sa vad baieti  pisandu-se pe fata ta. vino cu cine vrei sau nu ai tupeu? ai tupeu cu femei doar in replici ca practic nu? hai fie vin fara nimeni, zi totusi unde si cand.....

Postat

zi fey aurolacule unde si cand, tin sa  te vad futut in cur si sa vad baieti  pisandu-se pe fata ta. vino cu cine vrei sau nu ai tupeu? ai tupeu cu femei doar in replici ca practic nu? hai fie vin fara nimeni, zi totusi unde si cand.....

Ushhhh, fa, ca te impusc din zbor =))

Stai dreaq potolita, smecheria e grea, nu e pentru orisicine ;)

Postat

dovedeste-o , vezi-te cu mine maine :) oriunde vrei tu in Bucuresti :) stai ca te invat eu ce inseamna golaneala si baieteala, cu 2 smsuri. da nu le fac face 2 face, apoi mai vedem. vai vino!  pussy ass punck  . cand termin cu tine nici voma nu mai ai in gura ca ti s-au zburat dintii si toate  smecheriile din capu tau. hai arata la lume ca smecheria si golaneala nu e doasar in capu tau, imi va face o placere extraodinara sa iti mut maxilalu

Postat

dovedeste-o , vezi-te cu mine maine :) oriunde vrei tu in Bucuresti :) stai ca te vad eu ce inseamna golaneala si baieteala, cu 2 smsuri. da nu le fac face 2 face, apoi mai vedem. vai vino!  pussy ass punck  

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/stai-calma-si-iesi-acasa-.png

Postat

dovedeste-o , vezi-te cu mine maine :) oriunde vrei tu in Bucuresti :) stai ca te vad eu ce inseamna golaneala si baieteala, cu 2 smsuri. da nu le fac face 2 face, apoi mai vedem. vai vino!  pussy ass punck  

fah intrebarea este te tine sau nu? oriunde maine ,orice ora orice loc in "Bucuresti. hai vino punk . hai sa te invat ce inseamna golaneala si sa fii futut in cur ca vb mut si prost de golani. nu vrei? ok, da' tot dau de tine. in ziua cand vei fi penetrat pe strada intre fese sa stii de ce .

ok?

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

vezi ca impresia mea e ca phoenixu nu prea te place. main apoi vb voi........mie imi esti simpatic :)

mda, nu stiu sa zic de ce "nu ma prea place phoenixu"...

dar ai intuit exact :)

ps: nu am idee ce ma face sa raspund pe aici...am decis sa nu mai raspund la unele discutii inutile :)

poate pentru ca...tu chiar imi placi, nebuna cum esti :)

nooo, nu-ti cer nimic :)

zic si eu, asa...real si realist :)

si-mi mai plac si alte fete de pe-aici :)

dar doar de la distanta :)

• Like 1

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Iar te ai matolit? :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...