rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Pai, foloseste-l....nespalato il folosesc mereu parnaiash suferind de Alzheimer, fericirea ta sa iti tremure mai bine la laba. acu marsh janghina. hop la valau acol la tine
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Ma faci sa rad! de regula si eu rad,chiar daca nu e rasul meu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 il folosesc mereu parnaiash suferind de Alzheimer, fericirea ta sa iti tremure mai bine la laba. acu marsh janghina. hop la valau acol la tine http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/scoala-te-si-mergi-la-scoala.png
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 il folosesc mereu parnaiash suferind de Alzheimer, fericirea ta sa iti tremure mai bine la laba. acu marsh janghina. hop la valau acol la tine vai paduche, daca ai fii prims in viatata de matur juma din anii mei de scoala ti-ai fi facut singur gablonturi de aur sa te auto-decorezi. prostu pulii, inafara de barbut si de pacalici Joker ce esti ca in pachetu de carti mai stii ceva? vai de pula ta de milog stalker expirat trist. si mai esti si batran:)))) artrita cumva, ptui daca te-as scuipa saliva mea m-ar injura ca imi irosesc secretia pe cersetori de cazinouri . marsh fa acas ))) daca te-as scuipa la nervii ti-ar sarii proteza
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 il folosesc mereu parnaiash suferind de Alzheimer, fericirea ta sa iti tremure mai bine la laba. acu marsh janghina. hop la valau acol la tine vai paduche, daca ai fii prims in viatata de matur juma din anii mei de scoala ti-ai fi facut singur gablonturi de aur sa te auto-decorezi. prostu pulii, inafara de barbut si de pacalici Joker ce esti ca in pachetu de carti mai stii ceva? vai de pula ta de milog stalker expirat trist. si mai esti si batran:)))) artrita cumva, ptui daca te-as scuipa saliva mea m-ar injura ca imi irosesc secretia pe cersetori de cazinouri . marsh fa acas ))) daca te-as scuipa la nervii ti-ar sarii proteza Unde-ai facut aniiiiiiiiiiiiii aia multiiiiiiii de scoala??? ,,,,,, ....astea sunt virgule, proasto http://www.edituragama.ro/poze_carti/10_0.jpg
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Unde-ai facut aniiiiiiiiiiiiii aia multiiiiiiii de scoala??? ,,,,,, ....astea sunt virgule, proasto da-te drq de jerpelit.... unde si la ce cazino iti faci vecu? spune in pm daca nu vrei sa asculte toti iti promit ca iti mut mufa personal, ce ani de scoala am eu nu iti sunt accesibili tie barbutist infect care nu stii cu plata cand / cum ai noroc , ci cu examene la institutii care inca au prestigiu... zi fah joker, pacaliciule pe unde iti faci veacu, Daca pe langa Radisson cunosc baieti si in proteza ta vei retrai o pasiunea de a arde in flacari fuck vin eu personal sa iti dau foc de viu, cersetor barbu/labagiu )))
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 V-am pupat,o seara shto
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 da-te drq de jerpelit.... unde si la ce cazino iti faci vecu? spune inpm daca nu vrei sa ascute toti iti promit ca iti mut mufa personal, ce ani de scoala am eu nu iti sunt accesibili tie barbutist infect ca nu0s cu plata cand / cum ai noroc , ci cu examene zi fah joker, pacaliciule pe unde iti faci veacu, Daca pe langa Radisson cunosc baieti si in proteza ta vei retrai opasiunea de a asrde in flacari fuck vin eu personal sa iti dau foc de viu, cersetor barbbugiu )))Hahaaaaaaaaaaaaa, stai dreaq in banca ta =)) https://www.youtube.com/watch?v=aUvP4nrKDzk 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 V-am pupat,o seara shtopup[e Phoenixule , sa fii cuminte si sweet dreamz
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Hahaaaaaaaaaaaaa, stai dreaq in banca ta =)) hai ba pula gaseste-te cu mine maine. pe bune vb.... sa vedem cine pe cine indoaie. sa imi bag pl in tine daca nu mori ca un sobolan, hai te tine cariciu, zi unde la ce ora si unde
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 hai ba pula gaseste-te cu mine maine. pe bune vb.... sa vedem cine pe cine indoaie. sa imi bag pl in tine daca nu mori ca un sobolan, hai te tine cariciu, zi unde la ce ora si unde iesi fa-n pula mea.... in smardoiala n-o dadusei pana acum, in rest le-ai avut/facut pe toate ) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 iesi fa-n pula mea.... in smardoiala n-o dadusei pana acum, in rest le-ai avut/facut pe toate )fah daca esti tare in gura si pula aia tremurande amadoua fii pana la capat, o ora si un loc, altfel te faci de rafat sa vedem eu insist
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 fah daca esti tare in gura si pula aia tremurande amadoua fii pana la capat, o ora si un loc, altfel te faci de rafat sa vedem eu insist Daca promiti ca te speli, vin 1
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 2, 2015 fah daca esti tare in gura si pula aia tremurande amadoua fii pana la capat, o ora si un loc, altfel te faci de rafat sa vedem eu insist Sa-mi bag pula daca am inteles ceva! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Daca promiti ca te speli, vin deal . ora si locu' te rog
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 deal . ora si locu' te rog Inchide că te sun io
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 2, 2015 Hahaaaaaaaaaaaaa, stai dreaq in banca ta =)) https://www.youtube.com/watch?v=aUvP4nrKDzkDeci , şou iuăr badi , pliiz nau http://cdn1.shopmania.biz/files/s3/140013069/p/t/7/body-bleu-cu-buline~467.jpg 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 Inchide că te sun io zi fey aurolacule unde si cand, tin sa te vad futut in cur si sa vad baieti pisandu-se pe fata ta. vino cu cine vrei sau nu ai tupeu? ai tupeu cu femei doar in replici ca practic nu? hai fie vin fara nimeni, zi totusi unde si cand.....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 zi fey aurolacule unde si cand, tin sa te vad futut in cur si sa vad baieti pisandu-se pe fata ta. vino cu cine vrei sau nu ai tupeu? ai tupeu cu femei doar in replici ca practic nu? hai fie vin fara nimeni, zi totusi unde si cand.....Ushhhh, fa, ca te impusc din zbor Stai dreaq potolita, smecheria e grea, nu e pentru orisicine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 dovedeste-o , vezi-te cu mine maine oriunde vrei tu in Bucuresti stai ca te invat eu ce inseamna golaneala si baieteala, cu 2 smsuri. da nu le fac face 2 face, apoi mai vedem. vai vino! pussy ass punck . cand termin cu tine nici voma nu mai ai in gura ca ti s-au zburat dintii si toate smecheriile din capu tau. hai arata la lume ca smecheria si golaneala nu e doasar in capu tau, imi va face o placere extraodinara sa iti mut maxilalu Ushhhh, fa, ca te impusc din zbor Stai dreaq potolita, smecheria e grea, nu e pentru orisicine
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 dovedeste-o , vezi-te cu mine maine oriunde vrei tu in Bucuresti stai ca te vad eu ce inseamna golaneala si baieteala, cu 2 smsuri. da nu le fac face 2 face, apoi mai vedem. vai vino! pussy ass punck Ushhhh, fa, ca te impusc din zbor Stai dreaq potolita, smecheria e grea, nu e pentru orisicine http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/stai-calma-si-iesi-acasa-.png
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 2, 2015 dovedeste-o , vezi-te cu mine maine oriunde vrei tu in Bucuresti stai ca te vad eu ce inseamna golaneala si baieteala, cu 2 smsuri. da nu le fac face 2 face, apoi mai vedem. vai vino! pussy ass punck Ushhhh, fa, ca te impusc din zbor Stai dreaq potolita, smecheria e grea, nu e pentru orisicine fah intrebarea este te tine sau nu? oriunde maine ,orice ora orice loc in "Bucuresti. hai vino punk . hai sa te invat ce inseamna golaneala si sa fii futut in cur ca vb mut si prost de golani. nu vrei? ok, da' tot dau de tine. in ziua cand vei fi penetrat pe strada intre fese sa stii de ce .ok?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 2, 2015 deal . ora si locu' te rog Vezi-ti, fa, de treaba ta http://cdn.stripersonline.com/5/59/59c8a908_Annie-pottery_3.gif 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Octombrie 2, 2015 vezi ca impresia mea e ca phoenixu nu prea te place. main apoi vb voi........mie imi esti simpatic mda, nu stiu sa zic de ce "nu ma prea place phoenixu"...dar ai intuit exact ps: nu am idee ce ma face sa raspund pe aici...am decis sa nu mai raspund la unele discutii inutile poate pentru ca...tu chiar imi placi, nebuna cum esti nooo, nu-ti cer nimic zic si eu, asa...real si realist si-mi mai plac si alte fete de pe-aici dar doar de la distanta 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 Iar te ai matolit? ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum