Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Am scris un draft cat eram in masina si al meu conducea de chestii profunde si lipsite de repezeala cum postez eu de obicei si va confirm aici ca nu-s beata, fumata, pastilata cand am compus acel text pe care i voi reda in scurt timp intr-un topic nou. Asa ca sa nu aud comentarii cum ca as fi sub diverse influente :)

Postat

Tre să fi insistentă , subtilă şi tenace ca să-l readuci la patria mamă

careva l-a suparat. pare sa nu vrea sa raspunda nicicum, desi eu incerc sa il momesc ghidush si strategic... aflu eu care si da de dracu cu mine.......

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Am scris un draft cat eram in masina si al meu conducea de chestii profunde si lipsite de repezeala cum postez eu de obicei si va confirm aici ca nu-s beata, fumata, pastilata cand am compus acel text pe care i voi reda in scurt timp intr-un topic nou. Asa ca sa nu aud comentarii cum ca as fi sub diverse influente :)

Rosico, ti-am mai spus.

Esti mai castigata daca crede lumea ca esti " trasa'.

Vizitator sarlatanu
Postat

Altfel, cam nasol de tine :)))Nu te vad bine in viitorul apropiat.:))

Postat

Rosico, ti-am mai spus.

Altfel, cam nasol de tine :)))Nu te vad bine in viitorul apropiat. :))

mi se rupe de toti aurolacii ttristi si9 saraci care nu imi inteleg veselia. adevaru este sa ai o existenta cu adevarat seaca si ponosita sa nu recunosti copilaria si un spirt pur glumet, fara ajutatoarele numite de tine :) sa suga toti un cactus! 

Postat

Rosico, ti-am mai spus.

zic acu cantacel pt Inji, care ma ajuta sa -l aducem inapoi?? 

Vizitator sarlatanu
Postat

zic acu cantacel pt Inji, care ma ajuta sa -l aducem inapoi?? 

Du te dupa el si ramaneti acolo, amandoi :))))))))))))))))))))

Postat

Cine.i Inji??---ma bag si eu in seama:)

Ingineru aka indubitabil, eu cu monsieur Klm incercam sa il momim in zona.... waz up, tu ce fa'?

Postat

Aha...oricum nu cunosc pe nimeni. intrebam si eu.

Revenit pe meleaguri..

gata vacanta? te apuci de caftit again?

Postat

Cam gata... la treaba acu'. 

najjpa. azi nu am lucrat deloc nici eu am tras chiulu da ma trezesc maine devreme tare si purced

Postat

Gata ???

am terminat de scris , dar e greoi si mult si l-am lasat acolo, ca nu am chef sa il fac scurt si digerabil si subiectu e heavy stuff. nu stiu daca sa il pastrez pt blogu personal sau sa fac topic, who cares about chestii psihologice anyways?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am terminat de scris , dar e greoi si mult si l-am lasat acolo, ca nu am chef sa il fac scurt si digerabil si subiectu e heavy stuff. nu stiu daca sa il pastrez pt blogu personal sau sa fac topic, who cares about chestii psihologice anyways?

Iar o dai in diverse? Ce-ai luat? Stii ce zic

Postat

Iar o dai in diverse? Ce-ai luat? Stii ce zic

nu o dau in diverse m-ai intrebat eu am raspuns scurt si la obiect. daca faceai misto si eu am zis pe bune, wheatever. Chestia scrisa am inceput-o si terminat-o in masina, ajunsa acasa m-am luat cu altele si acu vb cu mami si tati la phone :D

• Oras:Ubicuu
Postat

careva l-a suparat. pare sa nu vrea sa raspunda nicicum, desi eu incerc sa il momesc ghidush si strategic... aflu eu care si da de dracu cu mine.......

Uneori oamenii au nevoie de momente de liniste care trebuie sa le fie respectate.

Postat

Uneori oamenii au nevoie de momente de liniste care trebuie sa le fie respectate.

pa dracu... ai idee de cate ori mi-a luat Inji cu japca toate threadurile mele zglobii? e gata sau nu, il jepcuiesc si io. si daca insista ca nu vrea ii zic scurt merkava! sau sa ti fut!  trebuie sa vrea si daca vrea, imi impart cu el culoarea mea speciala in legatura cu care il tot frec pe Pisicuts :)

Postat

Suntem oameni maturi, chiar daca uneori ne jucam pe aici ca niste copii. Daca unul dintre noi nu mai vrea se mai joace, noi ceilalti il intelegem daca suntem maturi. Trebuie sa-i respectam decizia, intimitatea si sa nu ne purtam ca niste copii nebagati in seama. Daca va mai vrea el si cand va vrea el, va reveni. Indubitabil!

• Like 1
Postat

Nu am zis ca nu ii respect diversele alte ocupatii pe care le are sau silenzio stampa sau ce drege domnia sa. Nu mai fi asa categoric ca o sa inteleg ca nu esti de acord cu violul barbatilor de catre femei ceea ce m-ar intrista. Eu nu accept nu-uri, mi-e strain conceptu'. Oricum parca altfel ii cade cand stii ca cineva te apreciaza si i se face dor de Merkave. Iubi Inji daca dai o veste iti gatesc un mar, promit!

Suntem oameni maturi, chiar daca uneori ne jucam pe aici ca niste copii. Daca unul dintre noi nu mai vrea se mai joace, noi ceilalti il intelegem daca suntem maturi. Trebuie sa-i respectam decizia, intimitatea si sa nu ne purtam ca niste copii nebagati in seama. Daca va mai vrea el si cand va vrea el, va reveni. Indubitabil!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...