Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 hai marsh pe-afar taranush pokerash. marsh marsh si tu. e frumos afara sigur o sa iti placa. Doamne cati tarani frustrati care se simt superiori cand insulta pe cineva mai ales o femeie te odare capu de prostii astia impotenti. suge o pula daca altfel nu poti poate o sa ai frustrari mai putinetu esti femeie sau panarama de femeie? 1 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 5, 2015 Sincer nu ma deranjeaza sa zica asta, atata timp cat nu se exprima ca in satra. Stii ca tin de gluma, tu mereu ma iei peste picior. Dap inteleg ca asa face el , dar pe la inceput i-am zis eu ca ii dau foc de viu si m-a tinut minte si mi-a scos ochii de cateva ori cu aceeasi faza si pe ale mele parea mai indracit . Plus imi zicea mereu ca-s evreu psihoterapeut Schnapps. Asta pana s-a convins ca nu am alt cont si ca-s lady nu un span evreu )) Mi se pare ciudat ca nu am prins placa ca-s naturala la cam toate activitatiile sportive, inafara de patine. Praf sunt antitalent total. Ceea ce este de neinteles pentru ca pe role sunt super ok, sar peste trepte, fac 8uri, ma rog, diverse scheme....... si imi place sa invat brutal, asa am facut si cu schiatu,dat drumu direct din varf cu viteza, franat direct din viraje, pe astea le-am invatat prma data nu iau un sport incetisor, sa nu ma julesc, praf ma fac din prima zi. In weekendu in care am invatat sa schiez in copilaria mea toata statiunea montana ma cunostea )) LA urcare ori stau cuminte in teleg si admir peisaju ori daca urcam cu masina cant pe muzica, nu simt nevoia de adrenalina si zbucium chiar tot timpu..... Sunt destul de extremista ori f cuminte si serioasa, ori hipernergica. da la curling te descurci ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 LA urcare ori stau cuminte in teleg si admir peisaju ori daca urcam cu masina cant pe muzica, nu simt nevoia de adrenalina si zbucium chiar tot timpu..... Sunt destul de extremista ori f cuminte si serioasa, ori hipernergica. cand sugi pula cum esti ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 tu esti femeie sau panarama de femeie?raspuns coRECT , varianta B
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Dupa o sa spuna ca merge pe jos pana la valuri si rade de salvamari.Nu exagera ca-s foarte credincioasa, pe bune acum. Glumim da' cu anumite masuri....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 raspuns coRECT , varianta B problema ta care este de iti permiti de astea cu mine,nu vrei tu sa te plimi nitel pe afara? Esoare si sigur o sa iti placa. Nu imi raspunde ca nu-s
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 problema ta care este de iti permiti de astea cu mine,nu vrei tu sa te plimi nitel pe afara? Esoare si sigur o sa iti placa. Nu imi raspunde ca nu-sNu te lua de fratele meu ca te plesnesc 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Nu te lua de fratele meu ca te plesnescpai fa-i companie. mie vorbe de astea imi sunt in plus
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 pai fa-i companie. mie vorbe de astea imi sunt in plusSa nu plangi cu sughituri si spume ca te ia dracii 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Sa nu plangi cu sughituri si spume ca te ia draciiIes de pe aci, laterz ...
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Ies de pe aci, laterz ...O decizie inteleapta
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Ies de pe aci, laterz ...marsh afara
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 O decizie inteleaptam-am linistit, si cred ca tu si thecat vezi primi cateva foto binemeritate, castigate pana diseara. mi-ar placea sa le tineti doar pt voi ca le prim pe pm, dar nah acum..... m-am binedispus ca m-am ingrasat un kilogram yeeey
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 5, 2015 m-am linistit, si cred ca tu si thecat vezi primi cateva foto binemeritate, castigate pana diseara. mi-ar placea sa le tineti doar pt voi ca le prim pe pm, dar nah acum..... m-am binedispus ca m-am ingrasat un kilogram yeeeyAi luat vreun dulap in braţe ? 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Ai luat vreun dulap in braţe ?vorbesc adevarat am 49 si ceva grame loool. trebuie gasita o cale sa nu ratacesc acest kil
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 5, 2015 Să nu te fu...re la cântar
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Să nu te fu...re la cântarnu mai mi se parea mie ca am sani ceva mai mari (eu la sani ma ingraj cel mai tare, din familie, linia genetica e skinny with boobs) si se pare ca asa este. di pacate ma ingras rar, pierd rapid daca se intampla, nu par sa depasesc pe termen lung 48u' care este cam subponderal p mine.I alta ordine de idei Phoenix si the cat vor fi primele pers cu poze cu noua tunsoare... nu m-a vazut bf si nu i-am zis, prieteni, doar cativa submisivi dar nah este munca si desi am vb cu mama de vreo 2 ori nu i-am spus. M-a apucat ieri pe la 2 so ceva dimi batzul..... de obicei ma vopsesc cu o saptamana minim inainte sa ma tund si caut sa se intample cand luna e in faza ascendenta. nici macar nu m-am sinchisit sa verific in ce faza este. Poate de aia mi-au iesit poate pe dos astazi, felul Universului de a-mi spune ca trebuie sa urmesc ordinea pe care o am de ceva ani..... Nu am terminat-o , dar e aproape gata, mai trebuie ceva finisari :) si am tuns muuult din el
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 nu mai mi se parea mie ca am sani ceva mai mari (eu la sani ma ingraj cel mai tare, din familie, linia genetica e skinny with boobs) si se pare ca asa este. di pacate ma ingras rar, pierd rapid daca se intampla, nu par sa depasesc pe termen lung 48u' care este cam subponderal p mine.I alta ordine de idei Phoenix si the cat vor fi primele pers cu poze cu noua tunsoare... nu m-a vazut bf si nu i-am zis, prieteni, doar cativa submisivi dar nah este munca si desi am vb cu mama de vreo 2 ori nu i-am spus. M-a apucat ieri pe la 2 so ceva dimi batzul..... de obicei ma vopsesc cu o saptamana minim inainte sa ma tund si caut sa se intample cand luna e in faza ascendenta. nici macar nu m-am sinchisit sa verific in ce faza este. Poate de aia mi-au iesit poate pe dos astazi, felul Universului de a-mi spune ca trebuie sa urmesc ordinea pe care o am de ceva ani..... Nu am terminat-o , dar e aproape gata, mai trebuie ceva finisari :) si am tuns muuult din elIar te-ai luat de fumat,sau ai vb cu Ingineru la telefon?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Iar te-ai luat de fumat,sau ai vb cu Ingineru la telefon?ciudat e ca nu ma apuca de astea necoapte inainte de pe la 19, 20 ani, deci minim 5 ani. nu stiu ce m-a apucat....simteam nevoia de o schimbare, oricum eu mi-am facut toate tunsorile , culorile, mesele, inafara de papagal gen verde oranj,sau mai stiu eu...... inainte eram f cameleaonica si imi schimbat lookul la maxim 3,4 luni, dupa nu am mai avut nici timp, nici chef, nici rabdare orcum daca ii spuneam mamei, ea fiind obisnuita cum eram inainte mereu cu ceva nou, si de 2-3 dimi imi zicea Doamne nu esti normala si apoi in 10 sec maxim vesela ca un copil Siiiii?! si cum a iesit? sa vedem daca ma primeste bfu in casa )) si el m-a vazut blonda, satena, roscata, bruneta, si cu suvite platinate mi se pare....
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Iar te-ai luat de fumat,sau ai vb cu Ingineru la telefon?e`n sevraj
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 sa vedem daca ma primeste bfu in casa )) si el m-a vazut blonda, satena, roscata, bruneta, si cu suvite platinate mi se pare....Lasa ca te primeste Ingineru sau Pisicuts,ai unde dormi la noapte
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Lasa ca te primeste Ingineru sau Pisicuts,ai unde dormi la noapteincepi sa suni ca un barbat gelos
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum