Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

incepi sa suni ca un barbat gelos  :laugh2  :laugh2

Vroiam sa spun ca in ambele cazuri,noi,forumul ,castigam

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Să te apuci și de surfing, zic.

Piconash daca ma da iubitu diseara afar ca nu l-am anuntat ca ma tund la 2 noaptea si nici astazi toata ziua, ma primesti la tine?  :laugh2  sa stiu....ce alternative am

Postat

Iar te-ai luat de fumat,sau ai vb cu Ingineru la telefon?

BTW cu nr meu de telefn au interectionat diamond, Day si Cassy , atat :) de pa forum :)

Postat

Nu exagera ca-s foarte credincioasa, pe bune acum. Glumim da' cu anumite masuri.... :)

Allahu Akbar? 

Postat

Allahu Akbar? 

Mnuuu! par sa am eu persoanlitatea aia? sunt botezata ortdoxa , desi familia mea este cam jumi juma catolica si ortodoxa. si cand eram mai mica si nu invatasem ce este insomnia pictam frumos, ptrintre care si icoane mari pe sticla sau pe lemn. asta pana sa nu mai fiu in stare:) in rest cred in karma si in majoritatea conceptelor budiste,dar ma straduiesc sa trec pe la Biserica daca nu saptamanal, ci cat se poate de rapid, niciodata cand este slujba. prea multi oameni, prea multe distrageri de la spirtiualitate :)

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

ba am citit 2-3 pagini si n am mai rezistat. imi face si mie cineva un rezumat?

p.s nu includeti sugaciul de serviciu

multzu'!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce mai zici ? :)

fut , u esti ok?

app , ai idee cum arata maimutza asta aschilopata de  tot delireaza p`aci?

Postat

ba am citit 2-3 pagini si n am mai rezistat. imi face si mie cineva un rezumat?

p.s nu includeti sugaciul de serviciu

multzu'!

pai si cu ce te multumeste ori te ajuta sa stii? nu mai bine ramai la chestiile dovedite care-ti plac, eu asa fac :)

Vizitator
Postat

fut , u esti ok?

da , si eu am futut azi :)

Vizitator
Postat

da , si eu am futut azi :)

te risti sa ne rupem pula`n rozeta?  cica e numa oase

Vizitator
Postat

te risti sa ne rupem pula`n rozeta?  cica e numa oase

Da :)

Postat

Da :)

potoleste-te de vorba buna si de un te rog frumos din partea mea, ca nu iti sta in fire si nici  nu imi face placere sa vad marlanisme din partea ta. daca nu poti vb normal, nu tb neaparat sa spui ceva

Vizitator
Postat

potoleste-te de vorba buna si de un te rog frumos din partea mea, ca nu iti sta in fire si nici  nu imi face placere sa vad marlanisme din partea ta. daca nu poti vb normal, nu tb neaparat sa spui ceva

mareean e un adevarat domn , vorbeste frumos  aurolaco

Postat

mareean e un adevarat domn , vorbeste frumos  aurolaco

ai toate topicele mele la dispozite, mie nu imi plac mahalagismele. nu ma intereseaza ce alt user esti cu ce al cont si hatred pt insulte repetae, hartuire si bullying pe f multe threaduri pe unde ma prinzi. eu pana acest user nu este banat, DAR BANAT, nu mai particip la acest forum. have fun facand o femeie in toate felurile   :) si asa cum alege ea, adica in absenta ei. ori eu ori asta ca si cont, eu renunt fara doar si poate la al meu daca asta a invatat de la altii ca merge sa injuri la mine si nu a invatat au nu l-a invatat/dat peste bot nimeni ca e o limita sa faci asta. pana nu vad acest cont banat EU PROMIT sa nu particip deloc aici:)

Vizitator sarlatanu
Postat

ai toate topicele mele la dispozite, mie nu imi plac mahalagismele. nu ma intereseaza ce alt user esti cu ce al cont si hatred pt insulte repetae, hartuire si bullying pe f multe threaduri pe unde ma prinzi. eu pana acest user nu este banat, DAR BANAT, nu mai particip la acest forum. have fun facand o femeie in toate felurile   :) si asa cum alege ea, adica in absenta ei. ori eu ori asta ca si cont, eu renunt fara doar si poate la al meu daca asta a invatat de la altii ca merge sa injuri la mine si nu a invatat au nu l-a invatat/dat peste bot nimeni ca e o limita sa faci asta. pana nu vad acest cont banat EU PROMIT sa nu particip deloc aici:)

Iti dau 5 minute :)))

Vizitator
Postat

deja se balbaie  si mananca cuvinte la greu.

o fi facut spume saraca

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Eu nu o sa fiu niciodata de acord cu folosirea limbajului licentios , dar, editarea propriului mesaj este tehnic tot participare la forum !!

Vizitator sarlatanu
Postat

1 minut dupa ce am postat eu, te am subestimat :)))

Vizitator
Postat

Never,imi place linistea

ai lovit-o ?

Vizitator sarlatanu
Postat

Bai, lasatifatainpace :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...