phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 incepi sa suni ca un barbat gelos Vroiam sa spun ca in ambele cazuri,noi,forumul ,castigam 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Vroiam sa spun ca in ambele cazuri,noi,forumul ,castigamcum spui tu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Vroiam sa spun ca in ambele cazuri,noi,forumul ,castigamTu m-ai primi ? ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Să te apuci și de surfing, zic.Piconash daca ma da iubitu diseara afar ca nu l-am anuntat ca ma tund la 2 noaptea si nici astazi toata ziua, ma primesti la tine? sa stiu....ce alternative am
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Iar te-ai luat de fumat,sau ai vb cu Ingineru la telefon?BTW cu nr meu de telefn au interectionat diamond, Day si Cassy , atat de pa forum
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Nu exagera ca-s foarte credincioasa, pe bune acum. Glumim da' cu anumite masuri.... Allahu Akbar?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Allahu Akbar? Mnuuu! par sa am eu persoanlitatea aia? sunt botezata ortdoxa , desi familia mea este cam jumi juma catolica si ortodoxa. si cand eram mai mica si nu invatasem ce este insomnia pictam frumos, ptrintre care si icoane mari pe sticla sau pe lemn. asta pana sa nu mai fiu in stare:) in rest cred in karma si in majoritatea conceptelor budiste,dar ma straduiesc sa trec pe la Biserica daca nu saptamanal, ci cat se poate de rapid, niciodata cand este slujba. prea multi oameni, prea multe distrageri de la spirtiualitate
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 5, 2015 ba am citit 2-3 pagini si n am mai rezistat. imi face si mie cineva un rezumat? p.s nu includeti sugaciul de serviciu multzu'!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 ce mai zici ? fut , u esti ok? app , ai idee cum arata maimutza asta aschilopata de tot delireaza p`aci?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 ba am citit 2-3 pagini si n am mai rezistat. imi face si mie cineva un rezumat? p.s nu includeti sugaciul de serviciu multzu'!pai si cu ce te multumeste ori te ajuta sa stii? nu mai bine ramai la chestiile dovedite care-ti plac, eu asa fac
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 fut , u esti ok?da , si eu am futut azi
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 da , si eu am futut azi te risti sa ne rupem pula`n rozeta? cica e numa oase
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 te risti sa ne rupem pula`n rozeta? cica e numa oaseDa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 Da potoleste-te de vorba buna si de un te rog frumos din partea mea, ca nu iti sta in fire si nici nu imi face placere sa vad marlanisme din partea ta. daca nu poti vb normal, nu tb neaparat sa spui ceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 potoleste-te de vorba buna si de un te rog frumos din partea mea, ca nu iti sta in fire si nici nu imi face placere sa vad marlanisme din partea ta. daca nu poti vb normal, nu tb neaparat sa spui cevamareean e un adevarat domn , vorbeste frumos aurolaco
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 5, 2015 mareean e un adevarat domn , vorbeste frumos aurolacoai toate topicele mele la dispozite, mie nu imi plac mahalagismele. nu ma intereseaza ce alt user esti cu ce al cont si hatred pt insulte repetae, hartuire si bullying pe f multe threaduri pe unde ma prinzi. eu pana acest user nu este banat, DAR BANAT, nu mai particip la acest forum. have fun facand o femeie in toate felurile si asa cum alege ea, adica in absenta ei. ori eu ori asta ca si cont, eu renunt fara doar si poate la al meu daca asta a invatat de la altii ca merge sa injuri la mine si nu a invatat au nu l-a invatat/dat peste bot nimeni ca e o limita sa faci asta. pana nu vad acest cont banat EU PROMIT sa nu particip deloc aici:)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 ai toate topicele mele la dispozite, mie nu imi plac mahalagismele. nu ma intereseaza ce alt user esti cu ce al cont si hatred pt insulte repetae, hartuire si bullying pe f multe threaduri pe unde ma prinzi. eu pana acest user nu este banat, DAR BANAT, nu mai particip la acest forum. have fun facand o femeie in toate felurile si asa cum alege ea, adica in absenta ei. ori eu ori asta ca si cont, eu renunt fara doar si poate la al meu daca asta a invatat de la altii ca merge sa injuri la mine si nu a invatat au nu l-a invatat/dat peste bot nimeni ca e o limita sa faci asta. pana nu vad acest cont banat EU PROMIT sa nu particip deloc aici:)Iti dau 5 minute ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Iti dau 5 minute ))deja se balbaie si mananca cuvinte la greu.o fi facut spume saraca
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 Eu nu o sa fiu niciodata de acord cu folosirea limbajului licentios , dar, editarea propriului mesaj este tehnic tot participare la forum !!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Iti dau 5 minute ))1 minut dupa ce am postat eu, te am subestimat ))
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Tu m-ai primi ? ))Never,imi place linistea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Never,imi place linisteaai lovit-o ?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Bai, lasatifatainpace
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 ai lovit-o ?Mingea?
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 5, 2015 Gata, am reușit! Am citit pana aici!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum