Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ingineru' cu Roz pe o banca in parc:

Ingineru' intreaba: auzi Roz,da' de unde ai stiut ca sunt eu cand ne-am intalnit?

Roz raspunde: si eu tot nebuna sunt

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Ingineru' cu Roz pe o banca in parc:

Ingineru' intreaba: auzi Roz,da' de unde ai stiut ca sunt eu cand ne-am intalnit?

Roz raspunde: si eu tot nebuna sunt

simpatic :)

• Oras:here
Postat

Un nebun creeaza mai multi nebuni,iar multi nebuni creeaza nebunia.

ps.

se soptea odinioara ca,daca i se va "taia" ciocul irinei,pisic va avea de pierdut.Intre timp,observ ca a aparut un altfel de p.r...sustinut.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Este clar ca la o eventuala intalnire face to face intre kendra si inginerul, unul dintre ei ia mwie, ramane sa se stabileqsca care.

PeSeu: totusi cred ca ar trebui sa fie acrobat, pentru a putea sa si o suga singur :))))

In proportie de peste 99%, kendra este inginerul, diamond si a luatvo mare teaoa ( bine ca a scapat),Day urmeaza sa si dea seama ca vorbeste cu un bulangiu si scapa si el.

PS. 2_ Motanu' stie, dar isi freaca coada de bara si tace :))

Postat

Un nebun creeaza mai multi nebuni,iar multi nebuni creeaza nebunia.

ps.

se soptea odinioara ca,daca i se va "taia" ciocul irinei,pisic va avea de pierdut.Intre timp,observ ca a aparut un altfel de p.r...sustinut.

la ce fel de PR faci referire si ce vrei sa spui cand spui sustinut? :)

Postat

Este clar ca la o eventuala intalnire face to face intre kendra si inginerul, unul dintre ei ia mwie, ramane sa se stabileqsca care.

PeSeu: totusi cred ca ar trebui sa fie acrobat, pentru a putea sa si o suga singur :))))

In proportie de peste 99%, kendra este inginerul, diamond si a luatvo mare teaoa ( bine ca a scapat),Day urmeaza sa si dea seama ca vorbeste cu un bulangiu si scapa si el.

PS. 2_ Motanu' stie, dar isi freaca coada de bara si tace :))

nu mai insista cu teoria conspiratiei:)) day stie clar cu cine vb, si am nici cea mai mica legatura cu Inji si aaaa foto ale castigatorului vor fi personalizate cu cuvantul Roz scris de mine de mana :)

P.S de ce credeti ca Pisi imi tot baga o manea cu pustoacio cu parul roscat? iote cum se uita el in pm la fototgrafiile mele de stie ce culoare are parul meu :)))

Postat

roz,doamna roz,succesul este simplu.Trebuie doar sa faci ceea ce este potrivit,pe calea potrivita,la timpul potrivit.

p.s

succes.

• Like 1
Postat

roz,doamna roz,succesul este simplu.Trebuie doar sa faci ceea ce este potrivit,pe calea potrivita,la timpul potrivit.

p.s

succes.

merci pt urare, iti doresc asemenea :)

Vizitator sarlatanu
Postat

p.s

succes.

Halal succes :)) Parca zici ca i ai urat sa castigewimbledonul :)))

Ma doare capul, in plm :))))

Postat

Halal succes :)) Parca zici ca i ai urat sa castigewimbledonul :)))

Ma doare capul, in plm :))))

de ce trebuie sa fii mereu oligofren si nepoliticos? probabil omu mi-a urat succes general in tot ce imi propun si am facut acelasi lucru. zau ca daca esti asa kitchos mai bine renunti la a fi fanu meu

Postat

tinere,cand cineva are un/mai multe idealuri(cuvant maret...)succesul este garantat de constanta...in definitiv,nu prea conteaza ce esti,cat timp esti cel mai bun din domeniul tau.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

tinere,cand cineva are un/mai multe idealuri(cuvant maret...)succesul este garantat de constanta...in definitiv,nu prea conteaza ce esti,cat timp esti cel mai bun din domeniul tau.

Scuza ma ca te intreb direct: Esti prost?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

parca te retrageai ?!

domnul meu ma retrag de atatea ori pana amentesc si tot de atatea revin. nu este cumva loc de mine? :)

Postat

poate...

ps

esti scuzat.

p.p.s

pe vremea mea,cei ca tine nu rezistau 24 ore...dar ma rog,noi am facut parte din una calitatii...

motane,unde sunt restul?,in afara de florin nu am mai observat pe nimeni din vechea garda.

tot suparat esti?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

domnul meu ma retrag de atatea ori pana amentesc si tot de atatea revin. nu este cumva loc de mine? :)

Nu prea este loc. Un inginer si o inginera...e cam mult pt forumul asta

Postat

Nu prea este loc. Un inginer si o inginera...e cam mult pt forumul asta

inca un nemernic care vrea sa il anihilez pe bietu Inji :))))

Postat

din partea mea , poti sa-ti bagi si un bat in fund...lucram asa cu materialul clientului cum ar veni , tu tipai in gura mare , ca-ti bagi pl si ca te retragi...acum na...cred ca ai facut dus , te-ai racorit si ai zis ca totusi nu poti fara forum =))

Postat

din partea mea , poti sa-ti bagi si un bat in fund...lucram asa cu materialul clientului cum ar veni , tu tipai in gura mare , ca-ti bagi pl si ca te retragi...acum na...cred ca ai facut dus , te-ai racorit si ai zis ca totusi nu poti fara forum =))

dl Bambucxha eu nu aveam cum sa tip in gura mare ca pana acu; m-am exprimat in scris. puteam doar tasta nevrotic, compulsiv, cu pierderi de taste :)))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

scriam versurile pentru manea si un cantaret o interpreta

Şi percuţia (solo), cine o băga...?

(neam de Emineşti...)

Postat

dl Bambucxha eu nu aveam cum sa tip in gura mare ca pana acu; m-am exprimat in scris. puteam doar tasta nevrotic, compulsiv, cu pierderi de taste :)))

eu te cred ca vrei sa pari inteligenta.....da nu esti , n-am mai stat sa pun ghilimele , sa pula mea , e clar ca din moment ce socializam intr-un mediu on-line , nu aveai cum sa tipi in gura mare la propriu....da ma rog...tot sa pari tu asa oleaca mai peste toti ...ce crezi , nu esti , haidi pa.

Postat

eu te cred ca vrei sa pari inteligenta.....da nu esti , n-am mai stat sa pun ghilimele , sa pula mea , e clar ca din moment ce socializam intr-un mediu on-line , nu aveai cum sa tipi in gura mare la propriu....da ma rog...tot sa pari tu asa oleaca mai peste toti ...ce crezi , nu esti , haidi pa.

glumeam omule ori nu se poate glumi cu tine? trebuie sa ma asez in genunchi sa fac ochii mari si sa cer si permisiune cand glumesc? haidi pa tu daca esti nesuferit caci nu te-am invitat la jocul meu :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...