rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 nimfomane directam vorbit acu cu mamicutza ta si a zis ca diseara cand ajungi te pot bate cu lingura de lemn vezi tu cafteala
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 sunt fidele si de casa si se fut si bine. vine prietenu tau cu defaimari ca sa isi justifice propria curvasareala...... Prietenu meu mă învață dă bine, mi-a zis să mă feresc dă unguroaice că alea umblă cu Necuratu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Arăt bine, am bani, mă duce capul, sunt șmecher și sunt și bun la pat (fut cel puțin 4-5 minute fără oprire). Deci orice femeie m-ar vrea.te vrea oaricare cam la fel de mult cat il vreau eu pe dracu care ma curteaza demult :)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Prietenu meu mă învață dă bine, mi-a zis să mă feresc dă unguroaice că alea umblă cu Necuratu.nu umblu baby io-s cu magia alba )))) de fapt roz
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 am vorbit acu cu mamicutza ta si a zis ca diseara cand ajungi te pot bate cu lingura de lemn vezi tu cafteala Ți-am mai zis, ridică-te-n pula mea-n picioare când mi te adresezi! Și deschizi gura doar când îți fac eu semn că ai voie.
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 te vrea oaricare cam la fel de mult cat il vreau eu pe dracu care ma curteaza demult :)Timpul nu are nici o putere asupra ta! Știi ce zic... 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 nu umblu baby io-s cu magia alba )))) de fapt roz Roz ca capu pulii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Ți-am mai zis, ridică-te-n pula mea-n picioare când mi te adresezi! Și deschizi gura doar când îți fac eu semn că ai voie.pentru asta iti dau cu polonicu direct pana iti suna capul ca niste clopotei ding dong. si sa vezi ce tigai arunc dupa tine......
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 pentru asta iti dau cu polonicu direct pana iti suna capul ca niste clopotei ding dong. si sa vezi ce tigai arunc dupa tine...... Stai cuminte să nu te lovești la ceas
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Stai cuminte să nu te lovești la ceastaci si venereaza-ma sclavul meu pitic si daca ma multumesti iti voi intinde gratios mana si te las sa o atingi
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 taci si venereaza-ma sclavul meu pitic si daca ma multumesti iti voi intinde gratios mana si te las sa o atingiai grija sa nu ti-o rupa si sa te bata cu ea in cap 2 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 taci si venereaza-ma sclavul meu pitic si daca ma multumesti iti voi intinde gratios mana si te las sa o atingi Auzi stăpână, te fut direct în cur 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 7, 2015 sunteti naspa toti si lipsiti de creativitate. Vreau si eu o caterinca, un banc ceva cu o eventuala intalnire dintre mine si terminatoru de Inji. Se poate mai cu viata totusi? Rozkendra se intalneste fata in fata cu Ingineru', se masoara reciproc din priviri... apoi, brusc, Roz il vede online pe Daywalker postand ceva pe forum; intra si ea pe threadul respectiv si fac 3 ore / 6 pagini de chit-chat, pana cand Inginerul, plictisit, isi pune castile pe urechi, da drumul la psy-trance, intra la randul lui pe forum si incepe, de ciuda, sa zica de Merkave si trolli. Meanwhile, in Rai, pisicuts isi freaca labutele. Ka-ching! 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Rozkendra se intalneste fata in fata cu Ingineru', se masoara reciproc din priviri... apoi, brusc, Roz il vede online pe Daywalker postand ceva pe forum; intra si ea pe threadul respectiv si fac 3 ore / 6 pagini de chit-chat, pana cand Inginerul, plictisit, isi pune castile pe urechi, da drumul la psy-trance, intra la randul lui pe forum si incepe, de ciuda, sa zica de Merkave si trolli. Meanwhile, in Rai, pisicuts isi freaca labutele. Ka-ching! e prea adaptare curenta . moor de ras
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 ai grija sa nu ti-o rupa si sa te bata cu ea in cap NU!!! daca vad ca o smuceste sar si il incolacesc cu cracii si il sugrum de gat
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Rozkendra se intalneste fata in fata cu Ingineru', se masoara reciproc din priviri... apoi, brusc, Roz il vede online pe Daywalker postand ceva pe forum; intra si ea pe threadul respectiv si fac 3 ore / 6 pagini de chit-chat, pana cand Inginerul, plictisit, isi pune castile pe urechi, da drumul la psy-trance, intra la randul lui pe forum si incepe, de ciuda, sa zica de Merkave si trolli. Meanwhile, in Rai, pisicuts isi freaca labutele. Ka-ching! Îmi face parte pisicu, mi-a promis.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Auzi stăpână, te fut direct în cursa imi lingi petala cu petala
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 e prea adaptare curenta . moor de ras E prea ce???
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 sa imi lingi petala cu petala Mai bine ling un cadavru, m-aș simți mai ok.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Îmi face parte pisicu, mi-a promis.adica tu faci bani pe popularitatea mea u freaking pimp? !!!!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Mai bine ling un cadavru, m-aș simți mai ok.stiam ca esti kinky si iti iei limba n gura cu morti
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 adica tu faci bani pe popularitatea mea u freaking pimp? !!!!! Din păcate e fix invers!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 stiam ca esti kinky si iti iei limba n gura cu morti Râzi dar te-a excitat ideea, you fucking **spam editat**cabra
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 sa imi lingi petala cu petala tavalite-as pe verdeata 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Din păcate e fix invers!ai sta ca pitic de curte (de la de gradina) pe langa alti 6 si o statuie de Alba ca Zapada daca nu as fi eu sa te fac sa stralucesti. huooo cu pozele tale odioase si manierele de puscarias
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum