Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Râzi dar te-a excitat ideea, you fucking **spam editat**cabra

nu ma excita dca daca voiam hardcore ma maritam cu Dracu, care e si cel mai frumos si mai e si plin de bani. esti praf pe langa el, nici de amant nu te-as lua

• Oras:Bucuresti
Postat

ai sta ca pitic de curte (de la de gradina) pe langa alti 6 si o statuie de Alba ca Zapada daca nu as fi eu sa te fac sa stralucesti.  huooo cu pozele tale odioase si manierele de puscarias

Iar ai băut apă din ghiveci? Fir-ai a naibii de simpatică, promit că azi nu te bat. M-ai făcut să râd, azi nu ți-o iei.

Postat

Iar ai băut apă din ghiveci? Fir-ai a naibii de simpatică, promit că azi nu te bat. M-ai făcut să râd, azi nu ți-o iei.

in schimb ti-o iei tu. si dupa ce te bat manga te opun sa imi dai limbi o ora. dupa masaj vreo 2

Postat

nu ma excita dca daca voiam hardcore ma maritam cu Dracu, care e si cel mai frumos si mai e si plin de bani. esti praf pe langa el, nici de amant nu te-as lua

Eu nu te-aș lua nici de ajutor de câine lup.

Postat

in schimb ti-o iei tu. si dupa ce te bat manga te opun sa imi dai limbi o ora. dupa masaj vreo 2

Mă confunzi cu clienții tăi fideli. Eu te fut în cur direct prin gură. Twice per day ;)

Postat

Eu nu te-aș lua nici de ajutor de câine lup.

tu in schimb esti butoiasu unui Saint Bernard, tot asa esti si tu o miniatura  :laugh2

Postat

Mă confunzi cu clienții tăi fideli. Eu te fut în cur direct prin gură. Twice per day ;)

iar te dai zmeu sa te vada baietii si in pm imi spui ca vrei sa facem dragoste lent huh?

Postat

tu in schimb esti butoiasu unui Saint Bernard, tot asa esti si tu o miniatura  :laugh2

Tu ești strâmtă cât gura unui hipopotam când mănâncă. După ce am intrat în tine am strigat după ajutor dar am auzit doar ecoul.

• Like 1
Postat

Tu ești strâmtă cât gura unui hipopotam când mănâncă. După ce am intrat în tine am strigat după ajutor dar am auzit doar ecoul.

pai daca esti la fel de gros ca o scorbitoare de proasta calitate care se si frange doar sa o invarti putin printre degete

• Like 2
Postat

pai daca esti la fel de gros ca o scorbitoare de proasta calitate care se si frange doar sa o invarti putin printre degete

Ia zi tare Ooo. Cam atât o am.

P.S. lăsată

Postat

Ia zi tare Ooo. Cam atât o am.

P.S. lăsată

minti doar ca sa imi impresionezi floricica si ea nu e larga deloc. dar ce sa zici si tu acum, ai uitat cand mi-ai dat limbi prima oara si ai crezut ca bei elixir

Postat

minti doar ca sa imi impresionezi floricica si ea nu e larga deloc. dar ce sa zici si tu acum, ai uitat cand mi-ai dat limbi prima oara si ai crezut ca bei elixir

Limbi nu ți-aș da nici măcar cu pula. **spam editat**cabra de Ardeal ce ești...

Postat

Limbi nu ți-aș da nici măcar cu pula. **spam editat**cabra de Ardeal ce ești...

da **spam editat** **spam editat** asa cum molfai 5tu la pussy m,eu si-n timp ce dorm. si acu te mai si dezici. nici cu ranga nu te dezlipesti de Lola

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stai cuminte să nu te lovești la ceas

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Rozkendra se intalneste fata in fata cu Ingineru', se masoara reciproc din priviri... apoi, brusc, Roz il vede online pe Daywalker postand ceva pe forum; intra si ea pe threadul respectiv si fac 3 ore / 6 pagini de chit-chat, pana cand Inginerul, plictisit, isi pune castile pe urechi, da drumul la psy-trance, intra la randul lui pe forum si incepe, de ciuda, sa zica de Merkave si trolli.

Meanwhile, in Rai, pisicuts isi freaca labutele. Ka-ching! ;)

Cred că ai ratat un zero: 3 ore/ 60 de pagini!

• Like 4
Postat

da **spam editat** **spam editat** asa cum molfai 5tu la pussy m,eu si-n timp ce dorm. si acu te mai si dezici. nici cu ranga nu te dezlipesti de Lola

Dacă aș pune gura acolo, m-aș sinucide. Rezist la multe atrocități dar asta e prea mult.

Postat

Dacă aș pune gura acolo, m-aș sinucide. Rezist la multe atrocități dar asta e prea mult.

gata daddy ca m-am plictisit de harjoneala. mi-iei animalut de plus mare cat mine din banii de la pariuri? :)  :girly  :girly

Postat

Mi se pare mie, sau exista o tensiune intre roz si day?

se vede ca ai cont nou, exista o 'tensiune' intre mine si day din primele zilele ale mele pe forum

Postat

gata daddy ca m-am plictisit de harjoneala. mi-iei animalut de plus mare cat mine din banii de la pariuri? :)  :girly  :girly

La câți bani am luat ieri, îți iau vreo 50 de urși d-ăia :)

Postat

Mi se pare mie, sau exista o tensiune intre roz si day?

Nu aș numi-o chiar tensiune dar ceva ceva e....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...