rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Râzi dar te-a excitat ideea, you fucking **spam editat**cabranu ma excita dca daca voiam hardcore ma maritam cu Dracu, care e si cel mai frumos si mai e si plin de bani. esti praf pe langa el, nici de amant nu te-as lua
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 ai sta ca pitic de curte (de la de gradina) pe langa alti 6 si o statuie de Alba ca Zapada daca nu as fi eu sa te fac sa stralucesti. huooo cu pozele tale odioase si manierele de puscarias Iar ai băut apă din ghiveci? Fir-ai a naibii de simpatică, promit că azi nu te bat. M-ai făcut să râd, azi nu ți-o iei.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Iar ai băut apă din ghiveci? Fir-ai a naibii de simpatică, promit că azi nu te bat. M-ai făcut să râd, azi nu ți-o iei.in schimb ti-o iei tu. si dupa ce te bat manga te opun sa imi dai limbi o ora. dupa masaj vreo 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 nu ma excita dca daca voiam hardcore ma maritam cu Dracu, care e si cel mai frumos si mai e si plin de bani. esti praf pe langa el, nici de amant nu te-as lua Eu nu te-aș lua nici de ajutor de câine lup.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 in schimb ti-o iei tu. si dupa ce te bat manga te opun sa imi dai limbi o ora. dupa masaj vreo 2 Mă confunzi cu clienții tăi fideli. Eu te fut în cur direct prin gură. Twice per day
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Eu nu te-aș lua nici de ajutor de câine lup.tu in schimb esti butoiasu unui Saint Bernard, tot asa esti si tu o miniatura
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Mă confunzi cu clienții tăi fideli. Eu te fut în cur direct prin gură. Twice per day iar te dai zmeu sa te vada baietii si in pm imi spui ca vrei sa facem dragoste lent huh?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 tu in schimb esti butoiasu unui Saint Bernard, tot asa esti si tu o miniatura Tu ești strâmtă cât gura unui hipopotam când mănâncă. După ce am intrat în tine am strigat după ajutor dar am auzit doar ecoul. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 iar te dai zmeu sa te vada baietii si in pm imi spui ca vrei sa facem dragoste lent huh? Aha 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Tu ești strâmtă cât gura unui hipopotam când mănâncă. După ce am intrat în tine am strigat după ajutor dar am auzit doar ecoul.pai daca esti la fel de gros ca o scorbitoare de proasta calitate care se si frange doar sa o invarti putin printre degete 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 pai daca esti la fel de gros ca o scorbitoare de proasta calitate care se si frange doar sa o invarti putin printre degete Ia zi tare Ooo. Cam atât o am. P.S. lăsată
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Ia zi tare Ooo. Cam atât o am. P.S. lăsatăminti doar ca sa imi impresionezi floricica si ea nu e larga deloc. dar ce sa zici si tu acum, ai uitat cand mi-ai dat limbi prima oara si ai crezut ca bei elixir
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 minti doar ca sa imi impresionezi floricica si ea nu e larga deloc. dar ce sa zici si tu acum, ai uitat cand mi-ai dat limbi prima oara si ai crezut ca bei elixir Limbi nu ți-aș da nici măcar cu pula. **spam editat**cabra de Ardeal ce ești...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Limbi nu ți-aș da nici măcar cu pula. **spam editat**cabra de Ardeal ce ești...da **spam editat** **spam editat** asa cum molfai 5tu la pussy m,eu si-n timp ce dorm. si acu te mai si dezici. nici cu ranga nu te dezlipesti de Lola
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 Stai cuminte să nu te lovești la ceas 2 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Rozkendra se intalneste fata in fata cu Ingineru', se masoara reciproc din priviri... apoi, brusc, Roz il vede online pe Daywalker postand ceva pe forum; intra si ea pe threadul respectiv si fac 3 ore / 6 pagini de chit-chat, pana cand Inginerul, plictisit, isi pune castile pe urechi, da drumul la psy-trance, intra la randul lui pe forum si incepe, de ciuda, sa zica de Merkave si trolli. Meanwhile, in Rai, pisicuts isi freaca labutele. Ka-ching! Cred că ai ratat un zero: 3 ore/ 60 de pagini! 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 da **spam editat** **spam editat** asa cum molfai 5tu la pussy m,eu si-n timp ce dorm. si acu te mai si dezici. nici cu ranga nu te dezlipesti de Lola Dacă aș pune gura acolo, m-aș sinucide. Rezist la multe atrocități dar asta e prea mult.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Dacă aș pune gura acolo, m-aș sinucide. Rezist la multe atrocități dar asta e prea mult.gata daddy ca m-am plictisit de harjoneala. mi-iei animalut de plus mare cat mine din banii de la pariuri?
poc pic Reputație: 181 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 7, 2015 Mi se pare mie, sau exista o tensiune intre roz si day?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Mi se pare mie, sau exista o tensiune intre roz si day?se vede ca ai cont nou, exista o 'tensiune' intre mine si day din primele zilele ale mele pe forum
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 gata daddy ca m-am plictisit de harjoneala. mi-iei animalut de plus mare cat mine din banii de la pariuri? La câți bani am luat ieri, îți iau vreo 50 de urși d-ăia
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Mi se pare mie, sau exista o tensiune intre roz si day? Nu aș numi-o chiar tensiune dar ceva ceva e....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 La câți bani am luat ieri, îți iau vreo 50 de urși d-ăia numai unul imi trebuie asta vleau, mi-iei?http://jucariipentrutine.com/voinic-corai-p-5856.html
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Nu aș numi-o chiar tensiune dar ceva ceva e....mda frictiune , mi-ieiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? http://jucariipentrutine.com/voinic-corai-p-5856.html
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 mda frictiune , mi-ieiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? http://jucariipentrutine.com/voinic-corai-p-5856.html 155 RON? Pula mea...cam mult
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum