Sari la conținut

Sugestii la 150/h

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut. Ce-mi recomandati pana-n 150 lei/h?

Conditii: Sa fie doua la locatie(mai sunt cu un amic), sa aiba fiecare camera ei, nu garsoniera, sa fie pana-n 30 de ani, sa nu fie de etnie, sa stie una sa ofere GFE(sa accepte FK sustinut si tandreturi/preludiu prelungit), cealalta sa accepte mai hard asa, si sa nu stea guvidul/guvizii in sifonier.

Pana-n 150 fiecare. Sa nu se inteleaga 150 ambele.

Astept sugestii.

Postat

Conditii: Sa fie doua la locatie(mai sunt cu un amic), sa aiba fiecare camera ei, nu garsoniera, sa fie pana-n 30 de ani, sa nu fie de etnie, sa stie una sa ofere GFE(sa accepte FK sustinut si tandreturi/preludiu prelungit), cealalta sa accepte mai hard asa, si sa nu stea guvidul/guvizii in sifonier.

Astept sugestii.

Iti recomand sa mai pui macar 50 - 100 lei si sa gasesti o fata de calitate, in rest la 150 lei/h Deea din Galati ar fi cea mai buna alegere, chiar ma mir ca nu taxeaza mai mult :)

La faza cu amicul e totusi nevoie sa fie cuib, iar cuiburile sunt de obicei dubioase.

• Oras:Los Angeles
Postat

Conditii: Sa fie doua la locatie(mai sunt cu un amic), sa aiba fiecare camera ei, nu garsoniera, sa fie pana-n 30 de ani, sa nu fie de etnie, sa stie una sa ofere GFE(sa accepte FK sustinut si tandreturi/preludiu prelungit), cealalta sa accepte mai hard asa, si sa nu stea guvidul/guvizii in sifonier.

Astept sugestii.

Ce sugestii vrei dupa 2 ani de la inscriere in care nu ai nici o contributie pe forum. Este frumos ce faci mai Lenin?
  • Like 4
Postat

Ce sugestii vrei dupa 2 ani de la inscriere in care nu ai nici o contributie pe forum. Este frumos ce faci mai Lenin?

Frate laury...ai dreptate...nu am avut o contributie la acest forum...mi-am facut cont sa pot vedea pozele ...

Postat

Frate laury...ai dreptate...nu am avut o contributie la acest forum...mi-am facut cont sa pot vedea pozele ...

Te respect pentru ca ai curajul sa recunosti! Bravo!

Cu faptul ca nu scrii recenzii frate stalin...nota 2!

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...