stalin10 Reputație: 3 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Salut. Ce-mi recomandati pana-n 150 lei/h? Conditii: Sa fie doua la locatie(mai sunt cu un amic), sa aiba fiecare camera ei, nu garsoniera, sa fie pana-n 30 de ani, sa nu fie de etnie, sa stie una sa ofere GFE(sa accepte FK sustinut si tandreturi/preludiu prelungit), cealalta sa accepte mai hard asa, si sa nu stea guvidul/guvizii in sifonier. Pana-n 150 fiecare. Sa nu se inteleaga 150 ambele. Astept sugestii.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 Salut. Ce-mi recomandati pana-n 150 lei/h? Conditii: Sa fie doua la locatie(mai sunt cu un amic), sa aiba fiecare camera ei, nu garsoniera, sa fie pana-n 30 de ani, sa nu fie de etnie, sa stie una sa ofere GFE(sa accepte FK sustinut si tandreturi/preludiu prelungit), cealalta sa accepte mai hard asa, si sa nu stea guvidul/guvizii in sifonier. Pana-n 150 fiecare. Sa nu se inteleaga 150 ambele. Astept sugestii. Iti recomand sa mai pui macar 50 - 100 lei si sa gasesti o fata de calitate, in rest la 150 lei/h Deea din Galati ar fi cea mai buna alegere, chiar ma mir ca nu taxeaza mai mult La faza cu amicul e totusi nevoie sa fie cuib, iar cuiburile sunt de obicei dubioase.
laury Reputație: 24123 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 6, 2015 Salut. Ce-mi recomandati pana-n 150 lei/h? Conditii: Sa fie doua la locatie(mai sunt cu un amic), sa aiba fiecare camera ei, nu garsoniera, sa fie pana-n 30 de ani, sa nu fie de etnie, sa stie una sa ofere GFE(sa accepte FK sustinut si tandreturi/preludiu prelungit), cealalta sa accepte mai hard asa, si sa nu stea guvidul/guvizii in sifonier. Pana-n 150 fiecare. Sa nu se inteleaga 150 ambele. Astept sugestii.Ce sugestii vrei dupa 2 ani de la inscriere in care nu ai nici o contributie pe forum. Este frumos ce faci mai Lenin? 4
stalin10 Reputație: 3 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2015 Ce sugestii vrei dupa 2 ani de la inscriere in care nu ai nici o contributie pe forum. Este frumos ce faci mai Lenin? Frate laury...ai dreptate...nu am avut o contributie la acest forum...mi-am facut cont sa pot vedea pozele ...
laury Reputație: 24123 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 8, 2015 Frate laury...ai dreptate...nu am avut o contributie la acest forum...mi-am facut cont sa pot vedea pozele ...Te respect pentru ca ai curajul sa recunosti! Bravo!Cu faptul ca nu scrii recenzii frate stalin...nota 2!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum