Sari la conținut

Doamna care doreste un Domn

Postări Recomandate

Postat

Buna draga mea. . . sunt Alex!!! Daca esti in cautarea unor momente intense si de neuitat atunci sunt exact ceea ce cauti. Pasiunea care o pun in timpul petrecut alaturi de tine te va face sa atingi culmile extazului. Sunt un barbat 42 ani, 187cm, 81 kg-SUPERDODAT-Doar pentru o Doamna sau Domnisoara care doreste sa fie alintata si penetrata de un PENIS mare frumos si jucaus. Daca esti o Doamna dezamagita sexual sau chiar iti doresti ceva nou, cu mare placere ma poti contacta la tel 0721726570

193.BMP

201.BMP

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Offf......tocmai cand ai pus, in sarsit (cred), poze cu tine..............s-au sters !  :P

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

nu sau sters, sunt in bmp (o porcherie), probabil nu il deschie calculator a tau.

Vizitator
Postat

Inchideti si acest topic ca ne polueazaaaa!!!

subscriu

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Buna draga mea. . . sunt Alex!!! Daca esti in cautarea unor momente intense si de neuitat atunci sunt exact ceea ce cauti. Pasiunea care o pun in timpul petrecut alaturi de tine te va face sa atingi culmile extazului. Sunt un barbat 42 ani, 187cm, 81 kg-SUPERDODAT-Doar pentru o Doamna sau Domnisoara care doreste sa fie alintata si penetrata de un PENIS mare frumos si jucaus. Daca esti o Doamna dezamagita sexual sau chiar iti doresti ceva nou, cu mare placere ma poti contacta la tel 0721726570

Adminul ti-a inchis celelalte doua topice, semn ca erau deschise in sectiunea nepotrivita

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ce polueaza... la cerinta ta?.... Esti o valoare pe aici?.....in ce scop pe aici.... cu ce te ocupi?

Altceva te pricepi sa faci?... Esti bun de aruncat cate o vb pe aici....

O zi buna tuturor!

Bai tovarase ce drcacu nu pricepi, muta te la gigolo si lasa ne pe noi , aici e cu femei cu țate, pasarici etc expuneti carnațu in sectiunea adecvata.

Hai pa.

• Like 1
  • Minus 10
Vizitator
Postat

De ce polueaza... la cerinta ta?.... Esti o valoare pe aici?.....in ce scop pe aici.... cu ce te ocupi?

Altceva te pricepi sa faci?... Esti bun de aruncat cate o vb pe aici....

O zi buna tuturor!

pune si tu o poza cu mecla sa vedem ce fatza de topor ai si o copie dupa diploma ultimei scoli absolvite.

astea sunt lucruri care conteaza ca de puli nu ducem lipsa , oricum ale noastre sunt asa frumoase de-ti vine sa le pupi.

Postat

Dacă nu termini cu reclama pulii tale aici, îți vom pune anunțul și telefonul la poponari, să te saturi ...

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

pune si tu o poza cu mecla sa vedem ce fatza de topor ai si o copie dupa diploma ultimei scoli absolvite.

astea sunt lucruri care conteaza ca de puli nu ducem lipsa , oricum ale noastre sunt asa frumoase de-ti vine sa le pupi.

:D
Postat

Uffff... fel si fel de persoane pe aici... toate mai tari decat altele... se intrec in remarci care mai de care... inteleg ... trebuie sa iesiti in fata... eu am un simplu anunt.... si incerc sa nu va bag in seama....Va doresc iubire placuta!

• Minus 1
Postat

Uffff... fel si fel de persoane pe aici... toate mai tari decat altele... se intrec in remarci care mai de care... inteleg ... trebuie sa iesiti in fata... eu am un simplu anunt.... si incerc sa nu va bag in seama....Va doresc iubire placuta!

Tovarase, nu are nimeni nimic cu tine, doar ai gresit Strada.muta-ti carnatu' la sectiunea potrivita.

• Like 3
  • Minus 10
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Asta e dezorientat rau. Si refugiatii sirieni, stiu unde sa ajunga: Germania si Suedia. Dansul nu stie, unde sa posteze!!

Vizitator
Postat

Asta e dezorientat rau. Si refugiatii sirieni, stiu unde sa ajunga: Germania si Suedia. Dansul nu stie, unde sa posteze!!

Nu numai , da` cat dde tampit sa fi sa deschizi astfel de topice pe un sait de curvasareala unde pizda se plateste  :laugh2

• Like 11
  • Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Păi plasarea aici a anunțului tău te face decât să pozezi într-un sărăntoc care nu are bani de curve și încearcă fără succes să fută ceva moca...

Așa că ori asta e situația, ori ești prea puțin dotat intelectual să te prinzi că nu ai pus anunțul unde trebuie.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator taki
Postat

nu inteleg de ce troll de gen asta nu i banat imediat si topic lui sterse/blocate

Postat

SUPERDOTAT ? O poza cu ruleta pe pla sa vedem si noi cati 28 30cm ai ,se poate ??? Foloseste omule poze ! Ai cva de ascuns ?

Se jeneaza! Daca are pula mare, iese din cadru si nu se vede.

• Like 4
Postat

Se jeneaza! Daca are pula mare, iese din cadru si nu se vede.

E un fel de chestie ataşata de pula.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...