adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Septembrie 7, 2015 m ai existat cluburi de streaptease in arad/
oare Reputație: 188 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Septembrie 7, 2015 mai exista staticu in vlaicu, in spate la teatru cleopatra se chema acum numai stiu exact 2
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Postat Septembrie 8, 2015 atata doar?
oare Reputație: 188 Postat Septembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Septembrie 8, 2015 eu doar astea le stiu 2
rayvan889 Reputație: 592 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 4, 2015 Mai era Afrodita (sau poate si-a schimbat numele) langa club Wings dar era slab de tot ... Oare cred ca la acesta se referea. Cleopatra nu era in spate la Teatru ... era langa Continental pe o strada latularnica langa Euphoria Biergarten. Stiu ca i-au schimbat numele si nu se mai numeste Cleopatra dar sincer nu stiu cum l-au botezat. Anul trecut stiu ca inca era deschis si striptease-ul de la Hotel Continental. De atunci nu am mai fost si nu pot confirma. In continuare din punctul meu de vedere Static este singurul club demn de luat in seama.
gts Reputație: 54 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 5, 2015 Mai era Afrodita (sau poate si-a schimbat numele) langa club Wings dar era slab de tot ... Oare cred ca la acesta se referea. Cleopatra nu era in spate la Teatru ... era langa Continental pe o strada latularnica langa Euphoria Biergarten. Stiu ca i-au schimbat numele si nu se mai numeste Cleopatra dar sincer nu stiu cum l-au botezat. Anul trecut stiu ca inca era deschis si striptease-ul de la Hotel Continental. De atunci nu am mai fost si nu pot confirma. In continuare din punctul meu de vedere Static este singurul club demn de luat in seama. sa inchis și staticu și afrodita și night bossu din micalaca cel care Lam văzut akm deschis este fostu Cleopatra akm e yam yumb parcă 1
rayvan889 Reputație: 592 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 5, 2015 Ai dreptate, Yab Yum se cheama fostul Cleopatra ! nu am stiut ca s-a inchis staticul ... acolo am avut singurele experiente decente la un striptease in Arad ...
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 yam yuam e bun?
rayvan889 Reputație: 592 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 15, 2015 nu stiu ... nu am fost ! Daca s-a pastrat patronul inseamna ca au fete OK dar preturi mari!
marius310 Reputație: 16 Postat Februarie 1, 2016 Oras:rai Oras:rai Postat Februarie 1, 2016 are site yam yum/
Tspapilove Reputație: 10 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Decembrie 10, 2022 Mai e vreun Club deschis ?
pulaperfecta Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 20, 2023 Deci, mai avem cluburi de striptease in Arad sau nu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum