ionut2007.ionut Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2012 Postat Ianuarie 7, 2012 Salut!Vazand ca nu exista nimic nou m-am gandit sa o aduc si pe Roxana aici.Are 30-32 de ani , 1,65 h, 68 kg sanii mari,are locatie , se deplaseaza si la domiciliu.Fata e destul de profi -ea se ocupa cu masaj relaxare dar practica si "love".Trebuie sa suni cu o zi inainte sa te programezi.Isi respecta programarile.Pretul e de 60 ron- 2 finalizari oral si normal fara prezervativ ,limbi in anus ,nu face anal, finalizare in gura sau in ea.Spor la futut!Nu am poze cu ea.fake=ban
johnco2 Reputație: 2 Postat Ianuarie 7, 2012 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 7, 2012 In ce zona e locatia? Alte detalii...note...etc. Multumim !!!
ionut2007.ionut Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Postat Ianuarie 7, 2012 In ce zona e locatia? Alte detalii...note...etc. Multumim !!!Locatia o are "La munca si arta" pe Nae Leonard.Oral de nota 9 se implica ff mult ,te linge pe oa.,limbi in fundNormal nota 7 Nu stiu daca face FK ,nu am incercat eu.e vorbareataNr de tel il am de la X,care il are de la Yfata nu are anunt la ziar sau online....stie lumea de ea din vorba in vorbaCe sa zic.e ok.eu am sa ma mai duc!
rocco_99 Reputație: 1 Postat Ianuarie 9, 2012 Postat Ianuarie 9, 2012 Locatia o are "La munca si arta" pe Nae Leonard.Oral de nota 9 se implica ff mult ' date='te linge pe oa.,limbi in fundNormal nota 7 Nu stiu daca face FK ,nu am incercat eu.e vorbareataNr de tel il am de la X,care il are de la Yfata nu are anunt la ziar sau online....stie lumea de ea din vorba in vorbaCe sa zic.e ok.eu am sa ma mai duc![/quote']SalutCum arata? Blonda, bruneta, etc? e curata? La baie... prosoape curate, poti face dus?la oral ce presteaza? foloseste si mainile? Face si masaj combinat cu oral?Merita sau daca costa putin risti sa te si imbolnavesti...Multumesc
kissme01 Reputație: 21 Postat Ianuarie 9, 2012 Postat Ianuarie 9, 2012 Tot incerc sa sun la acest nr dar nu raspunde nimeni . Mi-a raspuns o fata si a zis ca este greseala, sigur e bun nr ?
Vizitator ionutvali201023 Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2012 Postat Ianuarie 9, 2012 mie mi-a raspuns i-am spus si eu la vrajeala ca am numarul de la ,,Alin" si mi-a zis ca nu cunoaste din pacate nici un alin si a inchis telefonul. ionut2007 tu de la cine ai zis ca ai numarul?
john777 Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2012 Postat Ianuarie 9, 2012 Numarul este teapa. A raspuns o domnisoara foarte iritata ca o tot suna diversi. O inteleg perfect. Amicul care a deschis postul e clar ca are o bila neagra pentru fata asta. Eu zic sa inchideti postul ca o deranjam inutil pe fata asta. Oricum descrierea si pretul sunt aberante. 60 RON si iti face si clatite. Urat ca uni fac asa ceva.
Postări Recomandate