Sari la conținut

Lol

bipolar

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

ti-am zis ca te ia ameteala si nici nu te face nimeni liliachiu. daca te potolesti iti dau reputatie 1, 2 pct. daca nu nu vezi nici macar pula #laughoutloud

• Like 2
Postat

strapoane  :laugh2  :laugh2

pai nu vezi sa a pus tag tits pe threadu asta. tits si lol. de parca tatele sunt ceva de ras  :laugh2

cine ii spune astuia ca tatelle sunt cat se poate de serioase

• Oras:Bucuresti
Postat

ma lasi tu sa o utilezez dupa bunul plac? :)

You can look but you can't touch, you can touch but you can't taste, you can taste but you can't swallow, să moară soacră-mea dacă te-oi minți

• Like 2
Postat

You can look but you can't touch, you can touch but you can't taste, you can taste but you can't swallow, să moară soacră-mea dacă te-oi minți

iar te alinti :)

Postat

vreau un raspund on topic de ce ULu nu apare fucsia! ei bine?

Pentru limba română apasă 1, că nu am înțeles nimic.

Postat

Pentru limba română apasă 1, că nu am înțeles nimic.

ce nu ai inteles, ca utilizator al lunii imi doresc nicknameul colorat in fucsia. mi-am exprimat aceasta doloreata maimult decat indreptatita pe cel putin 5 threaduri dferite si nimic nu am primit. Pisi fa-te incoace si spune tu de ce 

http://www.gifwave.com/media/37069_orange-is-the-new-black-oitnb-laura-prepon-alex-vause.gif

Postat

ce nu ai inteles, ca utilizator al lunii imi doresc nicknameul colorat in fucsia. mi-am exprimat aceasta doloreata maimult decat indreptatita pe cel putin 5 threaduri dferite si nimic nu am primit. Pisi fa-te incoace si spune tu de ce 

O să vezi tu fucsia la nickname când o să pună pisicul clipuri cu Opera de la Viena.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dă ascultare n-ai ceva new?

Ete nou ! :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:) A pus cu Filarmonica din Budapesta deja ! ;)

O să vezi tu fucsia la nickname când o să pună pisicul clipuri cu Opera de la Viena.

Postat

daca vorbesti marsav nu mai vorbesc cu tine :(

Postat

:) A pus cu Filarmonica din Budapesta deja ! ;)

Nu creeeeeeeeeeeed. M-ai dat peste cap complet cu treaba asta. Pisiculeeeeeeeeeee te-ai schimbat mult, să mor în balamuc

Postat

daca vorbesti marsav nu mai vorbesc cu tine :(

Iar ai probleme cu înțelegerea cuvintelor/frazelor în română? Nu am fost mârșav, am zis mai pe scurt ca nu vei vedea niciodată culoarea aia de la pisic. Unde am fost mârșav??? Nem tudom

Postat

Iar ai probleme cu înțelegerea cuvintelor/frazelor în română? Nu am fost mârșav, am zis mai pe scurt ca nu vei vedea niciodată culoarea aia de la pisic. Unde am fost mârșav??? Nem tudom

daca nu e baiat fain sa imi faca cadou vede el. gasesc eu o cale cand totul e uitat sa ii coc una :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...