ionutprime Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2015 Postat Septembrie 8, 2015 Excortee active mioveni ?
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 9, 2015 slab in mioveni
solistul Reputație: 2 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 9, 2015 In mioveni exista un cuplu(au si o prietena)Au acest numar :0756275091(raspunde el si iti da detali).Am vorbit ,par ok telefonic....si am ramas la acest stadiu.
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 10, 2015 In mioveni exista un cuplu(au si o prietena)Au acest numar :0756275091(raspunde el si iti da detali).Am vorbit ,par ok telefonic....si am ramas la acest stadiu.ceva mai multe detalii ?? de ex varsta?
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 10, 2015 Confirm si eu ce zice colegul "solistul", de mai sus...am sunat si mi.a raspuns un barbat.Fata din Mioveni face show lesbi cu Anna, cea de la Ramada, gasiti topicul ei pe aici, pe undeva.Am intrebat de fata din Mioveni, ea m.a interesat, presteaza si singura,,300 ora si impreuna cu Anna, 450 ora,,parca....oral si neprotejat, cu CIM!!!Tipul respectiv nu stiu cine era, vb insa frumos si spunea ca fata din Mioveni are 24 ani si arata ok.Ramane de vazut cum o fi...Daca ajung eu, las aici ceva!
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 10, 2015 Confirm si eu ce zice colegul "solistul", de mai sus...am sunat si mi.a raspuns un barbat.Fata din Mioveni face show lesbi cu Anna, cea de la Ramada, gasiti topicul ei pe aici, pe undeva.Am intrebat de fata din Mioveni, ea m.a interesat, presteaza si singura,,300 ora si impreuna cu Anna, 450 ora,,parca....oral si neprotejat, cu CIM!!!Tipul respectiv nu stiu cine era, vb insa frumos si spunea ca fata din Mioveni are 24 ani si arata ok.Ramane de vazut cum o fi...Daca ajung eu, las aici colegu fugi repede si ne spui si noua dupa ma bag si Eu
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 10, 2015 Confirm si eu ce zice colegul "solistul", de mai sus...am sunat si mi.a raspuns un barbat.Fata din Mioveni face show lesbi cu Anna, cea de la Ramada, gasiti topicul ei pe aici, pe undeva.Am intrebat de fata din Mioveni, ea m.a interesat, presteaza si singura,,300 ora si impreuna cu Anna, 450 ora,,parca....oral si neprotejat, cu CIM!!!Tipul respectiv nu stiu cine era, vb insa frumos si spunea ca fata din Mioveni are 24 ani si arata ok.Ramane de vazut cum o fi...Daca ajung eu, las aici colegu fugi repede si ne spui si noua dupa ma bag si Eu E domnule halehx, nu pot sa ma abtin ,dar asta inseamna sa ai PESTE ,SAU SA FII PESTE, nu cum mi-ai scris tu fara nici un argument. Pe mine nu ma coordoneaza nimeni in comparatie cu Alte dudui , iar viata mea personala , nu cred ca intereseaza pe nimeni. Nu a fost nici un client deranjat de absolut NIMENI,care a fost la mine,deci domnule halexh , mai cauta o data definitia cuvantului peste si puneti ochelari cand ma vizitezi,DACAm-ai vizitat, poate nu ai observat ca am o singura camera ,deci wtf?!
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 10, 2015 PÉȘTE, pești, s. m. 1. (La pl.) Clasă de animale vertebrate acvatice, cu corpul de obicei alungit, cu pielea acoperită cu solzi și bogată în secreții mucoase, cu membrele transformate în înotătoare și cu respirație branhială; (și la sg.; adesea colectiv) animal care face parte din această clasă.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 10, 2015 Vaneso, chiar ca te intreci cu gluma!!!...Ce naiba cauti sa postezi prostii pe aici?...nu ti se pare ca te cam bagi aiurea, in seama, cam peste tot?
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 10, 2015 Vaneso, chiar ca te intreci cu gluma!!!...Ce naiba cauti sa postezi prostii pe aici?...nu ti se pare ca te cam bagi aiurea, in seama, cam peste tot?Pai voi ati scris ca raspunde un BARBAT la tel care plaseaza fetele sau in fine , fata respectiva. Eu am raspuns ptr ca domnul halehx face afirmatii aiurea ie topicu meu si i-am dat acest exemplu cata. Infine chiar nu ma intereseaza . dar se pare ca e ceva normal sa raspunda barbatul si sa iti confirme tarifele fetelor...ha ! De aia se duc la parnaie ca atat ii duce capul ! Eu numai am cuvinte se pare ca e toata lumea cu curu in sus de vi se pare ceva normal !
maverickboy Reputație: 148 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 10, 2015 Nu e peste,este vorba despre un cuplu
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 10, 2015 Pai voi ati scris ca raspunde un BARBAT la tel care plaseaza fetele sau in fine , fata respectiva. Eu am raspuns ptr ca domnul halehx face afirmatii aiurea ie topicu meu si i-am dat acest exemplu cata. Infine chiar nu ma intereseaza . dar se pare ca e ceva normal sa raspunda barbatul si sa iti confirme tarifele fetelor...ha ! De aia se duc la parnaie ca atat ii duce capul ! Eu numai am cuvinte se pare ca e toata lumea cu curu in sus de vi se pare ceva normal !AI TREABA fugi repede pe topicul tau si nu te mai uita in gradina altuia mimoza figuranta ce esti ..sa nu mai zic ca nu faci nici 2 lei
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 10, 2015 AI TREABA fugi repede pe topicul tau si nu te mai uita in gradina altuia mimoza figuranta ce esti ..sa nu mai zic ca nu faci nici 2 leiCu cei care nu ma respecta nu am cum sa sm alt comportament..vai de capu tau ...altceva in afara de comentarii aiurea stii? Shhht!
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 10, 2015 Nu e peste,este vorba despre un cuplu Aaaa imi cer scuze ATUNCI. ,NU CITISEM EU BINE ATUNCI. ATUNCI ESTE OK...DACA RASPUNDE ORI EL ORI EA.O SEARA PLACUTA
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 10, 2015 Cu cei care nu ma respecta nu am cum sa sm alt comportament..vai de capu tau ...altceva in afara de comentarii aiurea stii? Shhht!eu zic sa te abtii ca nu stii cine paote fi in spatele tastaturii ... asta daca nu vrei sa fi fugarita prin oras ... nu amenint sunt chiar pasnic doar ti.am dat un tignal
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 11, 2015 eu zic sa te abtii ca nu stii cine paote fi in spatele tastaturii ... asta daca nu vrei sa fi fugarita prin oras ... nu amenint sunt chiar pasnic doar ti.am dat un tignalMa fugareai tu pe mine hahahahaha ? Sunt satula de texte de genul...chiar ma gasesti la adresa mentionata pe forumu meu, detaliile ti le dau la tel chiar dabia astept poate te fugaresc eu cu parul hajaha....sau poate te crezi la maraton nebune ))) hai ca nu mai imi bat capul cu toti nebunii...da-ti aere cu cine iti merge pe mine CHIAR MA AMUZI !!!!
mcdonalds Reputație: 86 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 11, 2015 Poate se rostogoleste peste tine frate.eu unul nu m-as risca...
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 11, 2015 o sa vezi tu pasarica mica numai sa dresezi paduchii aia de pe tine sa nu sara pe mine
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 12, 2015 o sa vezi tu pasarica mica numai sa dresezi paduchii aia de pe tine sa nu sara pe mineMai bine spala-te inainte sa vb cu mine !
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 12, 2015 1 warn 2
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 12, 2015 fututi ceapa ta ce zdreamta ce esti ai supt tot argesu in pula si tot eu sunt nespalat cand tu esti o vaca grasa de 100 de kg care duhnesti a copii morti si a sloboz imputit nici viermii nu se uita la tine salpa ai un clint 1 data la 5 luni cand ragai se cutremura blocu .sugatoare centurista ieftina ce estiVino tu sa vezi cati "clinti" am . ca sa numai fii asa grijuliu in privinta mea. Altceva in afara de a jigni ,mai stii? Dar din pacate,astea sunt capacitatile tale mintale.
adriano ionut Reputație: -5 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 13, 2015 Are dreptate omu,e o jegoasa imputita care se baga peste tot! Date n familia mati de copaie ,care vine la tine sunt doar retardati,k un om intreg la cap nu ar face asta
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 14, 2015 Are dreptate omu,e o jegoasa imputita care se baga peste tot! Date n familia mati de copaie ,care vine la tine sunt doar retardati,k un om intreg la cap nu ar face astaDaca esti taran prost nici nu am pretentii sa ai alt limbaj ,asa tea invatat ma-ta !
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 15, 2015 Are dreptate omu,e o jegoasa imputita care se baga peste tot! Date n familia mati de copaie ,care vine la tine sunt doar retardati,k un om intreg la cap nu ar face astaAVEVARATTTTTTTTTTT.mai bine ma duc la bolanzi decat la asta
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 15, 2015 AVEVARATTTTTTTTTTT.mai bine ma duc la bolanzi decat la astaPai normal,ca doar si mata cine stie cu ce boschetar te-a facut de ai iesir asa prost
Postări Recomandate