Sari la conținut

Mioveni vro excorta

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

In mioveni exista un cuplu(au si o prietena)

Au acest numar :0756275091(raspunde el si iti da detali).

Am vorbit ,par ok telefonic....si am ramas la acest stadiu.

• Oras:NICE,FRANCE
Postat

In mioveni exista un cuplu(au si o prietena)

Au acest numar :0756275091(raspunde el si iti da detali).

Am vorbit ,par ok telefonic....si am ramas la acest stadiu.

ceva mai multe detalii ?? de ex varsta?

• Oras:.
Postat

Confirm si eu ce zice colegul "solistul", de mai sus...am sunat si mi.a raspuns un barbat.

Fata din Mioveni face show lesbi cu Anna, cea de la Ramada, gasiti topicul ei pe aici, pe undeva.

Am intrebat de fata din Mioveni, ea m.a interesat, presteaza si singura,,300 ora si impreuna cu Anna, 450 ora,,parca....oral si neprotejat, cu CIM!!!

Tipul respectiv nu stiu cine era, vb insa frumos si spunea ca fata din Mioveni are 24 ani si arata ok.

Ramane de vazut cum o fi...

Daca ajung eu, las aici ceva!

Postat

Confirm si eu ce zice colegul "solistul", de mai sus...am sunat si mi.a raspuns un barbat.
Fata din Mioveni face show lesbi cu Anna, cea de la Ramada, gasiti topicul ei pe aici, pe undeva.
Am intrebat de fata din Mioveni, ea m.a interesat, presteaza si singura,,300 ora si impreuna cu Anna, 450 ora,,parca....oral si neprotejat, cu CIM!!!
Tipul respectiv nu stiu cine era, vb insa frumos si spunea ca fata din Mioveni are 24 ani si arata ok.
Daca ajung eu, las aici 

colegu fugi repede si ne spui si noua   dupa ma bag si Eu 

• Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

Daca ajung eu, las aici

colegu fugi repede si ne spui si noua dupa ma bag si Eu

E domnule halehx, nu pot sa ma abtin ,dar asta inseamna sa ai PESTE ,SAU SA FII PESTE, nu cum mi-ai scris tu fara nici un argument. Pe mine nu ma coordoneaza nimeni in comparatie cu Alte dudui , iar viata mea personala , nu cred ca intereseaza pe nimeni. Nu a fost nici un client deranjat de absolut NIMENI,care a fost la mine,deci domnule halexh , mai cauta o data definitia cuvantului peste si puneti ochelari cand ma vizitezi,DACAm-ai vizitat, poate nu ai observat ca am o singura camera ,deci wtf?!
Postat

PÉȘTE, pești, s. m. 1. (La pl.) Clasă de animale vertebrate acvatice, cu corpul de obicei alungit, cu pielea acoperită cu solzi și bogată în secreții mucoase, cu membrele transformate în înotătoare și cu respirație branhială; (și la sg.; adesea colectiv) animal care face parte din această clasă. 

Postat

Vaneso, chiar ca te intreci cu gluma!!!...

Ce naiba cauti sa postezi prostii pe aici?...nu ti se pare ca te cam bagi aiurea, in seama, cam peste tot?

Postat

Vaneso, chiar ca te intreci cu gluma!!!...

Ce naiba cauti sa postezi prostii pe aici?...nu ti se pare ca te cam bagi aiurea, in seama, cam peste tot?

Pai voi ati scris ca raspunde un BARBAT la tel care plaseaza fetele sau in fine , fata respectiva. Eu am raspuns ptr ca domnul halehx face afirmatii aiurea ie topicu meu si i-am dat acest exemplu cata. Infine chiar nu ma intereseaza . dar se pare ca e ceva normal sa raspunda barbatul si sa iti confirme tarifele fetelor...ha ! De aia se duc la parnaie ca atat ii duce capul ! Eu numai am cuvinte se pare ca e toata lumea cu curu in sus de vi se pare ceva normal !
Postat

Pai voi ati scris ca raspunde un BARBAT la tel care plaseaza fetele sau in fine , fata respectiva. Eu am raspuns ptr ca domnul halehx face afirmatii aiurea ie topicu meu si i-am dat acest exemplu cata. Infine chiar nu ma intereseaza . dar se pare ca e ceva normal sa raspunda barbatul si sa iti confirme tarifele fetelor...ha ! De aia se duc la parnaie ca atat ii duce capul ! Eu numai am cuvinte se pare ca e toata lumea cu curu in sus de vi se pare ceva normal !

AI TREABA fugi repede pe topicul tau si nu te mai uita in gradina altuia mimoza figuranta ce esti ..sa nu mai zic ca nu faci nici 2 lei

Postat

AI TREABA fugi repede pe topicul tau si nu te mai uita in gradina altuia mimoza figuranta ce esti ..sa nu mai zic ca nu faci nici 2 lei

Cu cei care nu ma respecta nu am cum sa sm alt comportament..vai de capu tau ...altceva in afara de comentarii aiurea stii? Shhht!

Postat

Nu e peste,este vorba despre un cuplu :)

Aaaa imi cer scuze ATUNCI. ,NU CITISEM EU BINE ATUNCI.

ATUNCI ESTE OK...DACA RASPUNDE ORI EL ORI EA.O SEARA PLACUTA

Postat

Cu cei care nu ma respecta nu am cum sa sm alt comportament..vai de capu tau ...altceva in afara de comentarii aiurea stii? Shhht!

eu zic sa te abtii ca nu stii cine paote fi in spatele tastaturii ... asta daca nu vrei sa fi fugarita prin oras ... nu amenint sunt chiar pasnic doar ti.am dat un tignal

Postat

eu zic sa te abtii ca nu stii cine paote fi in spatele tastaturii ... asta daca nu vrei sa fi fugarita prin oras ... nu amenint sunt chiar pasnic doar ti.am dat un tignal

Ma fugareai tu pe mine hahahahaha ? Sunt satula de texte de genul...chiar ma gasesti la adresa mentionata pe forumu meu, detaliile ti le dau la tel chiar dabia astept poate te fugaresc eu cu parul hajaha....sau poate te crezi la maraton nebune :)))) hai ca nu mai imi bat capul cu toti nebunii...da-ti aere cu cine iti merge pe mine CHIAR MA AMUZI !!!!

Postat

o sa vezi tu pasarica mica numai sa dresezi paduchii aia de pe tine sa nu sara pe mine

Postat

o sa vezi tu pasarica mica numai sa dresezi paduchii aia de pe tine sa nu sara pe mine

Mai bine spala-te inainte sa vb cu mine !

Postat

fututi ceapa ta ce zdreamta ce esti ai supt tot argesu in pula si tot eu sunt nespalat cand tu esti o vaca grasa de 100 de kg care duhnesti a copii morti si a sloboz imputit nici viermii nu se uita la tine salpa :laugh2 :laugh2 :laugh2 ai un clint 1 data la 5 luni cand ragai se cutremura blocu .sugatoare centurista ieftina ce esti

Vino tu sa vezi cati "clinti" am . ca sa numai fii asa grijuliu in privinta mea. Altceva in afara de a jigni ,mai stii? Dar din pacate,astea sunt capacitatile tale mintale.

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Are dreptate omu,e o jegoasa imputita care se baga peste tot! Date n familia mati de copaie ,care vine la tine sunt doar retardati,k un om intreg la cap nu ar face asta

Postat

Are dreptate omu,e o jegoasa imputita care se baga peste tot! Date n familia mati de copaie ,care vine la tine sunt doar retardati,k un om intreg la cap nu ar face asta

Daca esti taran prost nici nu am pretentii sa ai alt limbaj ,asa tea invatat ma-ta !

Postat

AVEVARATTTTTTTTTTT.mai bine ma duc la bolanzi decat la asta

Postat

AVEVARATTTTTTTTTTT.mai bine ma duc la bolanzi decat la asta

Pai normal,ca doar si mata cine stie cu ce boschetar te-a facut de ai iesir asa prost

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...