halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 15, 2015 Ai 100 de kile in carcasa
solistul Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 15, 2015 Ar fi mai bine sa deschideti o noua postare si sa va certati acolo.toate cele bune
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 15, 2015 Ar fi mai bine sa deschideti o noua postare si sa va certati acolo.toate cele buneDaca atat il duce capul sa jigneasca..poate daca i-ai atras si tu atentia s-ar potoli sa numai se certe fara sens pe acest topic. Nu mi se pare ceva ok, dar din pacate unii asa considera ca este normal sa ne jignim si sa ne injuram.o zi buna solistul !
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 16, 2015 ai 3 clase din care 2 ai fost repetenta
camy25 Reputație: 1336 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Septembrie 16, 2015 ai 3 clase din care 2 ai fost repetentaTu chiar nu te vezi cat de penibil esti ? Lasa oamenii sa discute ce trebuie pe acest topic, nu este un forum ca sa ne certam mereu chiar nu realizezi ?! E clar ca ai probleme odata ce esti atat de frustrat si stai si injuri o persoana mereu...dute la un psiholog poate ai nevoie !
halexh Reputație: -5 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Septembrie 16, 2015 Tu chiar nu te vezi cat de penibil esti ? Lasa oamenii sa discute ce trebuie pe acest topic, nu este un forum ca sa ne certam mereu chiar nu realizezi ?! E clar ca ai probleme odata ce esti atat de frustrat si stai si injuri o persoana mereu...dute la un psiholog poate ai nevoie !NU MI-O LUA IN NUME DE RAU IA-O IN GURA... DA LA CATE BOLI AI NU CRED CA M-AS RISCA ARE HIV FERITI-VA DE VANESA
Postări Recomandate