Sari la conținut

Mioveni vro excorta

Postări Recomandate

• Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

Ar fi mai bine sa deschideti o noua postare si sa va certati acolo.toate cele bune

Daca atat il duce capul sa jigneasca..poate daca i-ai atras si tu atentia s-ar potoli sa numai se certe fara sens pe acest topic. Nu mi se pare ceva ok, dar din pacate unii asa considera ca este normal sa ne jignim si sa ne injuram.o zi buna solistul !

Postat

ai 3 clase din care 2 ai fost repetenta

Tu chiar nu te vezi cat de penibil esti ? Lasa oamenii sa discute ce trebuie pe acest topic, nu este un forum ca sa ne certam mereu chiar nu realizezi ?! E clar ca ai probleme odata ce esti atat de frustrat si stai si injuri o persoana mereu...dute la un psiholog poate ai nevoie !

• Oras:NICE,FRANCE
  • Oras:NICE,FRANCE
Postat

Tu chiar nu te vezi cat de penibil esti ? Lasa oamenii sa discute ce trebuie pe acest topic, nu este un forum ca sa ne certam mereu chiar nu realizezi ?! E clar ca ai probleme odata ce esti atat de frustrat si stai si injuri o persoana mereu...dute la un psiholog poate ai nevoie !

NU MI-O LUA IN NUME DE RAU IA-O IN GURA... DA LA CATE BOLI AI NU CRED CA M-AS RISCA ARE HIV FERITI-VA DE VANESA

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...