Sari la conținut

Un comentariu de bun simt, pertinent si civilizat privind starea forumului

dan87

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

mda...pacat ca @obiectiv a fost banat de unul din cei 2 moderatori ai forumului.

cineva spunea pe aici ca nu e democratie (pe acest forum).

e adevarat.

moderatorii - cei 2 moderatori - fac absolut ceea ce vor cu forumul/site-ul pe care il administreaza.

absolut ce vor muschii lor.

e dreptul proprietarului, nu?!?

candva, am citit pe thread-urile de demult...prima (era/erau prioritara/prioritare) logica si bunul simt.

acum, de mai mult de 1 an...totul este absolut aleator, totul este lasat liber.

@obiectiv, nu te-am cunoscut direct - mi-ar fi placut sa facem impreuna fotografii.

imi pare rau ca acest forum a ajuns atat de jos.

imi pare rau ca acest forum are acesti moderatori.

ei sunt inconstienti...de foarte mult timp.

au pe mana un instrument fantastic...unul dintre ei l-a creat, sau amandoi - habar n-am.

si ei, amandoi, isi bat joc de propria lor creatie.

e ... e atat de jalnic nivelul la care s-a ajuns...dar, probabil la acest nivel jalnic suntem toti.

treziti-va, @mod1 si @pisicuts.

treziti-va.

ps: eu nu prea mai citesc, nu prea mai intru pe aici.

intru rar, adica.

nu ca asta ar fi vreo pierdere pentru forum si utilizatori!

dimpotriva, e un castig.  pentru voi toti.

e un castig si pentru mine.

forumul este, constant, extrem de jos.

ca orice: ca discutii, ca recenzii, ca respect, ca logica, ca inteligenta, ca gluma, ca utilizatori normali.

reguli?!?  hai sa fim seriosi!! nu se mai aplica nicio regula scrisa de moderatori!!  totul e la "caterinca" - o modalitate gasita de capitalisti/bucuresteni in principal, sa-si bata joc de orice si oricine.

dar "ei" au captat si utilizatori altfel "normali" - care se alatura bucurosi "haitei" - pentru ca haita face legile in orice loc de pe Pamant.

jalnic.

stiti...la un moment dat mi-a atras atentia @obiectiv prin modul extrem de jos, dur, urit, in care se adresa aici, altui utilizator.

si...mi-a amintit de reactia mea, tot pe acest forum, la un alt utilizator bolnav, real bolnav.  (bine, reactia mea a fost mult mai decenta si mai scurta.  pur si simplu am ales sa spun ceea ce spun, decent, despre un om real bolnav de pe aici...si m-am oprit).

chiar si in mediul virtual, poti reactiona violent la oameni real bolnavi.

dar ...de aici si pana la banarea unui utilizator extrem de cunoscut si "vechi"...banarea de catre moderatorul general al site-ului...este ceva ce duce si mai jos acest site/forum, din punctul meu de vedere.

nu ca ar conta punctul meu de vedere!

jalnic.

aveti in mana un asa instrument si va bateti joc, @mod1 si @pisicuts.

reganditi totul, rediscutati intre voi doi ce vreti de fapt cu acest site/forum.

mie mie se pare jalnic ce a ajuns.

dar cine sunt eu?!?

un utilizator obisnuit.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si iata prima reactie la acest comentariu:

Scuza-ma, poate nici el nu o fi procedat bine, dar nici tu nu procedezi corect, prin faptul ca intretii artificial un conflict pe care, (poate), initiatorii (si dintr-o tabara, si din cealalta) l-ar dori stins...Eu zic ca este destul ce/cat s-a intamplat, nu cred ca are rost sa mergi in continuare cu chestiunea in cauza !

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si iata prima reactie la acest comentariu:

eu am raspuns asa la postarea lui pisic:

@ all users: E ceva neclar in postarea de mai sus?!?!???

Am mai spus-o de multe ori, hai sa privim lucrurile asa cum sunt ele de fapt, nu asa cum am vrea noi sa fie, pentru ca la nivel de perceptie ne furam caciula singuri  :)

Si asta in toate mediile nu doar in online, si nu doar aici pe forum.

In mod nemijlocit asta ne ajuta sa intelegem unde suntem, cum suntem, cum se poate reactiona, si daca asta ne e locul sau fugim pe alta planeta (forum, continent, restaurant, etc se aplica la orice in viata).

Si daca privim lucrile asa cum sunt, mie rationea imi spune asa:

Asta e forumul lui Pisicuts, cu sau fara reguli, cu sau fara orice din ce ne place sau nu ne place.

Singura regula care exista este una simpla, si anume, asta e forumul lui, punct. Va convine ramaneti, nu va convine la revedere. Indiferent ce fel de instrument este, sau este perceput a fi. Si asta nu se intampla de ieri, de luna trecuta, ci de prin ~2013 asa, de cand au cam inceput lucrurile sa o ia razna in sensul trillilor, injuriilor, etc nepedepsite de regulament (care regulament de fapt a incetat sa mai existe, fiind aplicata regula simpla mentionata mai sus - ce ii place lui pisic e bine, ce nu e rau, simplu).

Acestea fiind spune, singurul lucru sigur in momentul in care intri pe acest forum este ca intr-o zi vei putea alege sa nu mai intri niciodata. Dar cam ATAT. In rest nu va garanteaza nimeni nimic, mai ales daca sunteti pe conturi gratuite. Ce nu inteleg eu, este de ce multi din cei care mai sunt aici (la userii ok ma refer) si nu au suficiente "meciuri in picioare" sa nu fie afectati prea tare de mizerii si mizerabili, nu aleg sa nu mai fie, daca sunt asa afectati. E o regula simpla, de autoconservare a individului; cand un factor extern este de natura sa iti afecteze, cauti metode sa il elimini, simplu  :)

Si acum hai sa clarific niste aspecte legate de mine, ca sigur vor fi 1000 de intrebari proaste dupa aceasta postare.

DA, stiu de mult timp forumul, cred ca l-am descoperit la cateva zile dupa ce s-a inscris pisic, prin feb 2010 cred, deci ii stiu istoria, membrii de respectat, cat si japitele de scuipat (m-am abtinut sa imi consum flegmele pana acum).

NU, nu am nici o treaba sau vreun interes in legatura cu Pisicuts. Daca as fi avut in vreun fel sau altul vreun interes, vreo intentie sau vreo afinitate in acest sens, nu ma apucam sa pup pe nimeni in cur pe aici. Ma urcam in masina, dadeam o tura in rai (deh, cica acolo are locatia  :P) ii dadeam un telefon, si il invitam la un cico  :) imi puneam si o manea, maxim doua, de efect asa, in surdina, in masina  =))

NU, nu sunt de acord cu ce se intampla pe aici in ultimii ~2 ani, in general vorbind, si cu unii useri in special. Dar asta nu imi permite sa o ard revolutionar incercand eu sa schimb cu forta (pentru ca altfel evident ca nu functioneaza, istoria ultimilor 2 ani a aratat-o) locul de joaca detinut de altcineva (in speta, forumul acesta, detinut de pisic).

Pe unii membri ii cunosc mai bine, pe altii deloc. Am un singur gand, nu va mai stresati aiurea ca inebuneste unu sau altu pe forum, si acuza, si injura si nu stiu ce cacat mai face. Oricum nu puteti schimba asta, si oricum nu va ajuta la nimic sa va stresati, simplu.

On-Topic - nu sunt de acord cu bannarea lui Obiectiv. In egala masura nu sunt de acord cu bannarea oricarui membru, vechi sau nou, care e civilizat, care mai ofera si ceva informatie relevanta pe forum, care cand e admonestat (e finutz spus) in repetate randuri inghite, si reactioneaza, eventual jignitor, abia la a 3-4-5a replica.

Dar asta e doar parerea mea, si sunt convins ca si pisic si mod1 pot confirma corectitudinea logica a celor mentionate, avand poate chiar aceeasi opinie, DAR, aici vorbim de un forum si de ce exista/se urmareste pe el/cu el, nu de pareri personale, de moralitate, de logica, de argumentare  :)

Ne convine sau nu ne convine, este mai bine sa privim realitatea in fata, sa o intelegem, sa fim sau nu de acord cu ea, si sa ne alegem viitorul drum in consecinta si in cunostinta de cauza, decat sa refuzam sa credem evidentele.

Sper ca pana la urma sa ramana si vreo urma de civilizatie pe forum.

DAR faptul care ma sperie cel mai mult este ca de fapt, adiminstratorii nu au facut (fost nevoiti sa faca) altceva, decat sa se adapteze la public, si daca ai 90% din useri japite, si 10% oameni, nu ai cum sa ramai un forum pentru oameni, pentru ca te costa prea mult...deh capitalismul ce sa-i faci.

Ca si o paralela pentru cei care inca nu vad padurea din spatele copacilor, exact la fel functioneaza televiziunile. In pula mea (scuze de exprimare) de 5-6 luni e telenovela cu Leo de la strehaia si curvele lui de care se indragosteste si de "desdragosteste", si exemplele pot continua. Si fac aia o audienta de le pica releele de transmisie.

Singurul adevar e urmatorul, Obiectiv merge mai departe, Pisic merge mai departe, noi toti mergem mai departe, si peste 2 luni nu isi va mai aminti nimeni nimic despre asta, cu mentiunea ca o data cam la 3-4 luni, se va mai naste cate un focar din categoria "cum facem sa salvam forumul".

Sper sa nu ma fi facut gresit inteles!

Stima!

:hihat

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cu totii acceptam ca e forumul lui pisic si face ce vrea el, insa am astepta de la el sa pune frau si provocarilor care duc la discutii pentru care obi s-a ales cu ban.. adica sa baneze si pe cei care provoaca  aceste discutii tot cu atacuri la persoana

Esti atacat, injurat, ok, data ignori, ignori si a doua oara, a treia si tot asa, dar exista vreun user care poate ignora la infinit sa fie atacat ?

• Like 10
  • Oras:worldwide
Postat

Băi Roz,vezi ca ăștia te trolează.... :)

io vreau sa stiu unde-s trolii? unde  ca acu ascut diverse si ma pregatesc

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ai şi pietre de rezervă ?

Postat

Cu totii acceptam ca e forumul lui pisic si face ce vrea el, insa am astepta de la el sa pune frau si provocarilor care duc la discutii pentru care obi s-a ales cu ban.. adica sa baneze si pe cei care provoaca  aceste discutii tot cu atacuri la persoana

Esti atacat, injurat, ok, data ignori, ignori si a doua oara, a treia si tot asa, dar exista vreun user care poate ignora la infinit sa fie atacat ?

super de acord cu tine, pe de alta parte el tot ce vrea el face si tot pe cine vrea el baneaza sau nu, oricat ne convine, sau suntem sau nu suntem noi de acord :(

e greu sa gasesti pe un topic de 10-15 pagini 5 postari ontopic, dapoi sa mai vrei si civilizatie si bunadispozitie...sa fim seriosi

dupa cum spuneam, prefer sa privesc realitatea in ochi, nu sa ma prefac ca nu o vad pentru ca nu imi place ce vad :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Iar m-ai scos de la ignore? Baga-ma la loc

• Like 2
  • Minus 4
Postat

n-avem daca ni se cere. avem doar cand nu se pretinde :)

Postat

n-avem daca ni se cere. avem doar cand nu se pretinde :)

Daca te-njur,ma bagi la loc?

Postat

poate vrei sa incerci sau voiai doar a ma intreba ? :)

Fai,baga-ma la ignore ca te ia dracu

Postat

Gugustiuci poate..

Sa te numesti pe tine insuti gugustiuc, e noul mod de rasfat personal? Asta inseamna cumva a fi mafiot?

Postat

Sa te numesti pe tine insuti gugustiuc, e noul mod de rasfat personal? Asta inseamna cumva a fi mafiot?

Asta inseamna ca te-am citit

Postat

Asta inseamna ca te-am citit

Tu mereu ma citesti, toti ma cititi. Sunt ca si cazinoul Sorinei. Sunt viciul intruchipat. Sunt yingul yangului vostru. Asta inseamna sa fii o domina financiara buna. Amuzanta, cruda, neismtita,  in orice dispozitie, stare personala/profesionala si in orice intreprinzi sa creezi dependenta :) Am mai spus pe aici ca banii ma excita nu?

• Oras:B
Postat

Nu poate nene, o roade curiozitatea! CE, vrei Sa moara de plictiseala?

Postat

Nu poate nene, o roade curiozitatea! CE, vrei Sa moara de plictiseala?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...