_ddpof_ Reputație: 134 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Septembrie 9, 2015 pe nicku asta iti place sa te iei si certi cu mai toti.Wrong!!! Ii numeri pe degetele de la o mana mutilata.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 9, 2015 Wrong!!! Ii numeri pe degetele de la o mana mutilata. deeeeeci Cicurele, Obi, Advanced si cu mine pana intr-un punct, Piconash si asta asa fara sa ma gandesc.
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 9, 2015 Cu totii acceptam ca e forumul lui pisic si face ce vrea el, insa am astepta de la el sa pune frau si provocarilor care duc la discutii pentru care obi s-a ales cu ban.. adica sa baneze si pe cei care provoaca aceste discutii tot cu atacuri la persoana Esti atacat, injurat, ok, data ignori, ignori si a doua oara, a treia si tot asa, dar exista vreun user care poate ignora la infinit sa fie atacat ?Cum poti ignora un jeg care te injura in continuu? Si culmea ca nu e sanctionat. 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Septembrie 9, 2015 deeeeeci Cicurele, Obi, Advanced si cu mine pana intr-un punct, Piconash si asta asa fara sa ma gandesc. Victime colaterale printre astia, si nebagati in seama.
obiektiv 100 Reputație: 58 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:phukket Oras:phukket Postat Septembrie 9, 2015 Cum poti ignora un jeg care te injura in continuu? Si culmea ca nu e sanctionat.DACA PISIC AVEA COAIE TREBUIA SA IL BANEZE PRIMUL PE MOD 1 , CEL MAI NESIMTIT OM DE PE TOT FORUMUL
obiektiv 100 Reputație: 58 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:phukket Oras:phukket Postat Septembrie 9, 2015 Victime colaterale printre astia, si nebagati in seama.SA NE SUGI PULILE LA TOTI SI PE CIUCUREL LA URMA ,SA TE SATURE. 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 nu exista. eu nu port halat acu sunt in pijamale si dedesupt goalaCe dracu faci fai in pijamale? Ai vandut desuurile de la mine pt chirie?
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 Ce dracu faci fai in pijamale? Ai vandut desuurile de la mine pt chirie?Și-a făcut căciulă din ele...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 9, 2015 SA NE SUGI PULILE LA TOTI SI PE CIUCUREL LA URMA ,SA TE SATURE.Aoleu obi pana m-am intors eu de la cina ai explotat pe tot DGul. Fac pariu ca daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama ca ai draci , desi io-s buna in draci si intangibila in rest . calm down
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 9, 2015 Ce dracu faci fai in pijamale? Ai vandut desuurile de la mine pt chirie?N-am chirii talk tomorrows ca am venit sa iau ceva si ma intors acas maine
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 9, 2015 ..... daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama ....... Stii bancul cu profesorul scotian de chimie...? "Sooo, class... si acum, ce se va intampla cand las sa cada moneda asta de o lira in vasul cu acid...?""...nimic, D-le profesor""Cum adica, nimic?""Ei, stati linistit... nu se va intampla nimic, ca doar n-o sa lasati Dvs. o lira sa cada in acid..." 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 N-am chirii talk tomorrows ca am venit sa iau ceva si ma intors acas maineTreci pe la mine,a? Vezi sa suni ca am treaba 1 4
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 Aoleu obi pana m-am intors eu de la cina ai explotat pe tot DGul. Fac pariu ca daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama ca ai draci , desi io-s buna in draci si intangibila in rest . calm downVreau io un blow-job de la tine! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 9, 2015 va pwp gotta go very very fast
dan87 Reputație: 78 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 9, 2015
gabrogabro Reputație: 2348 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2015 Din pacate acest forum oglindeste perfect starea societatii noastre Romanesti la ora actuala. Chiar si eu care sunt membru in aceasta societate ma regasesc si pe forum sub numele de gabrogabro. Interesant nu ? 1
obiektiv 100 Reputație: 58 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:phukket Oras:phukket Postat Septembrie 9, 2015 Aoleu obi pana m-am intors eu de la cina ai explotat pe tot DGul. Fac pariu ca daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama ca ai draci , desi io-s buna in draci si intangibila in rest . calm downam fost servit bine in seara asta de 3 thailandeze, doua surori sa mama lor, nu de asta eram nervos, nu duc deloc lipsa de blowjobs, dar iti apreciez intentia impaciuitoare. pe la sfirsitul lui septembrie sint disponibil , vin citeva zile sa imi incasez chiriile.
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 9, 2015 ce se intampla aici?voi sunteti curvari pe bune?
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 9, 2015 cine mai știe
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 9, 2015 ce se intampla aici?voi sunteti curvari pe bune?Nu te mira prea tare, ca inca n-ai vazut nimic.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 Cu totii acceptam ca e forumul lui pisic si face ce vrea el, insa am astepta de la el sa pune frau si provocarilor care duc la discutii pentru care obi s-a ales cu ban.. adica sa baneze si pe cei care provoaca aceste discutii tot cu atacuri la persoana Esti atacat, injurat, ok, data ignori, ignori si a doua oara, a treia si tot asa, dar exista vreun user care poate ignora la infinit sa fie atacat ? Da, exista. De ce as pierde vremea, zeci si sute de ore sa ma înjur cu cineva cand pot foarte simplu doar sa ma pis pe el, virtual vorbind:))) Si ii dau si fok sa văd daca arde:)
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 10, 2015 Apropo, advanced hartuieste prostituatele.Pentru ca tot mananci cacat, o hartuiesc numai pe ma-ta!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Bah,ati luat-o de dimineata,asa?
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 10, 2015 Pentru cei care sunt " interesați" ca se duce pe pula forumul si ca nu mai este " calitate", am sa va pun o întrebare: Cine va tine aici?Baza de date a nimfomane are baza de date uriasa adunata dealungul anilor, asta nu mai gasesti altundeva. 1
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 10, 2015 Nu te mira prea tare, ca inca n-ai vazut nimic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum