Sari la conținut

Un comentariu de bun simt, pertinent si civilizat privind starea forumului

dan87

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

pe nicku asta iti place sa te iei si certi cu mai toti.

Wrong!!!  Ii numeri pe degetele de la o mana mutilata. ;)

• Oras:worldwide
Postat

Wrong!!!  Ii numeri pe degetele de la o mana mutilata. ;)

deeeeeci Cicurele, Obi, Advanced si cu mine pana intr-un punct, Piconash si asta asa fara sa ma gandesc. 

• Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

Cu totii acceptam ca e forumul lui pisic si face ce vrea el, insa am astepta de la el sa pune frau si provocarilor care duc la discutii pentru care obi s-a ales cu ban.. adica sa baneze si pe cei care provoaca aceste discutii tot cu atacuri la persoana

Esti atacat, injurat, ok, data ignori, ignori si a doua oara, a treia si tot asa, dar exista vreun user care poate ignora la infinit sa fie atacat ?

Cum poti ignora un jeg care te injura in continuu? Si culmea ca nu e sanctionat.
  • Like 3
Postat

deeeeeci Cicurele, Obi, Advanced si cu mine pana intr-un punct, Piconash si asta asa fara sa ma gandesc. 

Victime colaterale printre astia, si nebagati in seama.

• Oras:phukket
Postat

Cum poti ignora un jeg care te injura in continuu? Si culmea ca nu e sanctionat.

DACA PISIC AVEA COAIE TREBUIA SA IL BANEZE PRIMUL PE MOD 1 , CEL MAI NESIMTIT OM DE PE TOT FORUMUL

Postat

Victime colaterale printre astia, si nebagati in seama.

SA NE SUGI PULILE LA TOTI SI PE CIUCUREL LA URMA ,SA TE SATURE.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu exista. eu nu port halat acu sunt in pijamale si dedesupt goala

Ce dracu faci fai in pijamale? Ai vandut desuurile de la mine pt chirie?

• Oras:bucuresti
Postat

Și-a făcut căciulă din ele...

Postat

SA NE SUGI PULILE LA TOTI SI PE CIUCUREL LA URMA ,SA TE SATURE.

Aoleu obi pana m-am intors eu de la cina ai explotat pe tot DGul. Fac pariu ca daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama ca ai draci , desi io-s buna in draci si intangibila in rest . calm down

Postat

N-am chirii :) talk tomorrows ca am venit sa iau ceva si ma intors acas maine

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

..... daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama .......

Stii bancul cu profesorul scotian de chimie...?

"Sooo, class... si acum, ce se va intampla cand las sa cada moneda asta de o lira in vasul cu acid...?"

"...nimic, D-le profesor"

"Cum adica, nimic?"

"Ei, stati linistit... nu se va intampla nimic, ca doar n-o sa lasati Dvs. o lira sa cada in acid..."

:)

• Like 3
Postat

N-am chirii :) talk tomorrows ca am venit sa iau ceva si ma intors acas maine

Treci pe la mine,a? Vezi sa suni ca am treaba

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Aoleu obi pana m-am intors eu de la cina ai explotat pe tot DGul. Fac pariu ca daca ma ofer acum sa iti servesc un blowjob tot nu ma bagi in seama ca ai draci , desi io-s buna in draci si intangibila in rest . calm down

Vreau io un blow-job de la tine!

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Din pacate acest forum oglindeste perfect starea societatii noastre Romanesti la ora actuala. Chiar si eu care sunt membru in aceasta societate ma regasesc si pe forum sub numele de gabrogabro. Interesant nu ?

• Like 1
Postat

am fost servit bine in seara asta de 3 thailandeze, doua surori sa mama lor, nu de asta eram nervos, nu duc deloc lipsa de blowjobs, dar iti apreciez intentia impaciuitoare. 

pe la sfirsitul lui septembrie sint disponibil , vin citeva zile sa imi incasez chiriile.

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

ce se intampla aici?voi sunteti curvari pe bune?

Nu te mira prea tare, ca inca n-ai vazut nimic.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Cu totii acceptam ca e forumul lui pisic si face ce vrea el, insa am astepta de la el sa pune frau si provocarilor care duc la discutii pentru care obi s-a ales cu ban.. adica sa baneze si pe cei care provoaca  aceste discutii tot cu atacuri la persoana

Esti atacat, injurat, ok, data ignori, ignori si a doua oara, a treia si tot asa, dar exista vreun user care poate ignora la infinit sa fie atacat ?

Da, exista. De ce as pierde vremea, zeci si sute de ore sa ma înjur cu cineva cand pot foarte simplu doar sa ma pis pe el, virtual vorbind:))) Si ii dau si fok sa văd daca arde:)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pentru cei care sunt " interesați" ca se duce pe pula forumul si ca nu mai este " calitate", am sa va pun o întrebare: Cine va tine aici?

Baza de date a nimfomane are baza de date uriasa adunata dealungul anilor, asta nu mai gasesti altundeva.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...