Sari la conținut

bunaciune 0734089328

Postări Recomandate

Postat

DEBBIE roscata cu forme apetisante, 22 ani te astept pt. un oral nep. cu fin., normal protejet in mai multe poz., anal exploziv in zona Nerva Traian, locuiesc singura, caut colega, te astept sa ne simtim bine, 06 Jan 11:00 0734.089.328 Email: [email protected] vorbit pe messenger,tipa imi spune ca pozele sunt reale,eu zic ca cine ar prinde asa cur la 80 ron ar da lovitura .a fost cineva?

post-6357-133409732879_thumb.jpg

post-6357-13340973288_thumb.jpg

Postat

Posibil sa faca parte din reteaua baietilor destepti care rotesc fetele in locatii sa nu mai stim de noi.Merg azi sa verific daca nu cel tirziu pina miercuri postez realitatea cae este in locatie.Zi placuta tuturor

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Am vorbit cu ea pe mess si mi-a zis ca finalizarea este 100 de lei, face finalizare orala si inghite.Mi-a aratat 2 poze in care persoana seamana cu cele din primul post. Webcam nu are.Am intrebat-o despre blonda care apare cu numarul ei pe un alt site si mi-a zis ca blonda a lucrat mai demult si nu mai lucreaza.... :huh:Daca a fost cineva la ea asteptam recenzii.....

• Oras:Bucuresti
Postat

Tocmai ce am vorbit si eu cu ea pe messenger si a vrut sa imi dea webcam. Nu seamana cu nici una dintre cele doua variante de mai sus (nici pozele atasate, nici link-ul cu tipa blonda). Mi-a trimis si 2 poze care cred ca sunt reale dupa ce am vazut pe webcam. Din pacate, pe mine nu ma tenteaza sa o vizitez. :)

post-19028-13340973647_thumb.jpg

post-19028-133409736472_thumb.jpg

Postat

Sfat pentru guvizi:nu va mai incordati sa puneti poze false fiindca se gasesc,mai bine puneti poze reale ca sa evitam drumurile facute aiurea,telefon de evitat.http://femalevoluptuous.com/brooke-strips-out-of-her-clothes-and-goes-for-a-naked-swim/

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...