Sari la conținut

modelatorul pulii . alias mod number one alias bulan.

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Te cam PISI Contra vantului, viteazule.

Anyway, stropi ajung si pe el datorita vantului. Dar pe tine ajunge intregul jet, tinand cont de faptul ca te pisi pe tine. "Capisi" (vorba unicului si inegalabilului moderator Mod1)?

• Oras:phukket
Postat

M-ai spart! Si de ce n-ai avut pana acum?

Aaa, stiu...

Ai jucat la doua capete si ai descoperit ca unul era cap de pula.

ACEL CAP DE PULA DE CARE VORBESTI TI-LMOFER CU DRAG TIE , POATE TI-E FOAME SI VREI SA-L RONTAI , POFTA BUNA TINDALA

• Oras:outside
Postat

Anyway, stropi ajung si pe el datorita vantului. Dar pe tine ajunge intregul jet, tinand cont de faptul ca te pisi pe tine. "Capisi" (vorba unicului si inegalabilului moderator Mod1)?

Vrei neaparat sa iei o muye? Lumineaza-ti fata ca sa nu ratez tinta.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Lumineaza-ti fata

Io unu', in certuri si dispute privind acuratetea diverselor jeturi, nu ma bag direct...

Totusi, nu ma pot abtine de la a observa ca indemnul citat, ti s-ar putea adresa - la o adica - si tie... ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Situatia - la momentul asta - sta in felul urmatorrrr... Ahem...

Asa:

Postat

ACEL CAP DE PULA DE CARE VORBESTI TI-LMOFER CU DRAG TIE , POATE TI-E FOAME SI VREI SA-L RONTAI , POFTA BUNA TINDALA

Hai lasa-ma cu cocalarismele astea, ca nu tine.

Am stat la un spritz impreuna de cateva ori si aveam o impresie buna despre tine.

Tie ti se pare matur ce faci acum?

Esti precum curvele alea de politicieni care trec de la un partid la altul si ii injura pe fostii camarazi.

• Like 3
Vizitator
Postat

Jos, în fața blocului, adicătelea...

Stai jos.. te depaseste situatia :)

• Like 2
Postat

Hai lasa-ma cu cocalarismele astea, ca nu tine.

Am stat la un spritz impreuna de cateva ori si aveam o impresie buna despre tine.

Tie ti se pare matur ce faci acum?

Esti precum curvele alea de politicieni care trec de la un partid la altul si ii injura pe fostii camarazi.

iti raspund exact pe tonul pe care imi vorbesti. 

nu am jignit vreodata pe cineva care mi se adreseaza cu respect 

daca ma acuzi ca joc la 2 capete , tu de ce te ascunzi dupa un nick si nu te afisezi barbateste cu identitatea pe care as recunoaste-o?

• Like 1
Vizitator
Postat

Si-a mai luat o dunga!!!!🚧

Postat

iti raspund exact pe tonul pe care imi vorbesti.

nu am jignit vreodata pe cineva care mi se adreseaza cu respect

daca ma acuzi ca joc la 2 capete , tu de ce te ascunzi dupa un nick si nu te afisezi barbateste cu identitatea pe care as recunoaste-o?

Pai n-ai inteles? Eu nu joc la doua capete, joc aici cu ambele capete.

Nu te-am acuzat pentru reactia fata de no_body, no_body e un fel de marlan mai rafinat, de care ma folosesc uneori...e bun si el la casa omului.

Te-am avertizat cu privire la atitudinea asta de mercenar, care trece dintr-o tabara in alta.

Si nu ma intelege gresit, nu tin cu unii sau altii, ii iau asa cum sunt, fiecare cu pacatele lor.

• Like 3
Vizitator
Postat

In sfarsit!  :clapp

Sper ca e pe IP. :)

Noapte buna!  :hihat

:no2 Nu stiu daca e chiar simplu, 1. Nu este in Romania (nu poate sa baneze Pisic toata clasa de IP-uri pe *.th); 2. Exista proxy-uri pe care le poate folosi (sau VPN, VPS la preturi chiar ieftine).

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:no2 Nu stiu daca e chiar simplu, 1. Nu este in Romania (nu poate sa baneze Pisic toata clasa de IP-uri pe *.th); 2. Exista proxy-uri pe care le poate folosi (sau VPN, VPS la preturi chiar ieftine).

Asta seamănă cu atitudinea aia, de angajat, care "s-a sacrificat" pentru binele firmei și începe să se considere mai important decât este. E ca la job: nu-ți convine, nu te reține nimeni cu forța.

Pe de altă parte, nu cred că a făcut cuiva vreun rău sau bine. S-a dat în stambă degeaba.

• Like 3
Vizitator
Postat

Bine mah , nu stiam :laugh2

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

ia colea,fiule, ca prea faci treaba buna

http://2.bp.blogspot.com/-__aH4DYSzAM/UVlB_PMqiZI/AAAAAAAAIvE/wp_19jTeixk/s1600/6.jpg

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.