daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Asta e sora lui, 100%! Mai precis fata asta a chemat presa la Primaria Generala a Capitalei si a explicat de ce a fost arestat Sorin Oprescu. Caz socant de psihiatrie in PNL. Simona Cretu, consilier general In aceasta dimineata, un soc general a fost generat de afirmatiile unui consilier general PNL in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Simona Cretu a facut cateva declaratii halucinante pentru Ziuanews. Apoi a intrat in direct la Antena 3 si intr-un dialog cu Maria Coman a reusit sa convinga pe toata lumea ca avem de-a face cu un caz de psihiatrie in PNL. Iata afirmatiile din Ziuanews, urmand ca in scurt timp sa prezint si delirul avut live la Antena 3 de Simona Cretu : Avem inteligenta analitica si inteligenta emotionala si in asta emotionala… aaa… si in comunicare in general sunt doua legi, legea atractiei asa universale, pe asta o urmaresc de mult timp cum functioneaza si am stat si am analizat melodiile si ele sunt… aaa… si de aia eu chemam doi iubiti, Silviu si Sorin, pentru ca in momentul in care chemam doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalti ca ele sunt gandurile noastre melodiile, pentru ca d-aia apare “call my name” in melodii, zic numele meu si atunci apare melodia mea si la Silviu apareau negri si cei mai mari ca varsta asa si la Sorin apareau tipii cu barba. Si de asta am analizat, am facut o lista cu melodii care apar la fiecare si eu trebuie sa dansez doar pentru unul, adica, sa zic, daca chem pe Silviu, dansez doar pentru Silviu, si e o treapta asa, si in faza de jos sunt emotii negative si in faza de sus sunt emotii pozitive, bine, au conotatie sexuala pentru ca eu chem un iubit, dar in faza de sus e cand iti paraseste prietena si te suna La inceputul conversatiei, inainte de a raspunde la prima intrebare, Simona Cretu a spus ca ea scrie pe foaie ca DNA ancheteaza si apoi procurorii asta au facut. In cazul lui Sorin Oprescu, rugata sa explice exact ce a vrut sa spuna, consiliera generala a raspuns: “Da, e o schema “win-win” si “win-lose”, adica la win-lose, fac win-lose, sa zica de Oprescu, dau exemplu ca toti il iau pe el, domne, nu face, nu nu stiu ce, eh, in momentul asta e win-lose, ca eu castig, dar tu pierzi, adica stiu eu ca tu nu esti in stare de nimic. Eh, daca tu trimiti mesajul pe win-lose, nu-ti primeste, nu ti-l face, adica relatia e tensionata, e NOT OK si chit ca zici DNA ancheteaza tu poate nu vrei sa-i faci bine lui si e tensionata relatia si nu merge pe win-lose, deci nu poti sa trimiti mesajele si pe win-win adica trebuie sa apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructura face, e apreciat de angajati, nu stiu ce, apoi zici DNA ancheteaza, apreciezi implicarea, asa, impreuna combatem coruptia. Ca in schema, asa. Uneori incerc sa le fac sa iasa fara sa scriu, sa le fac sa iasa in toate felurile, caut metode, asa. Cam despre asta e vorba, asa. Voiam sa vada oamenii ca e o schema si, efectiv, melodiile au niste… Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adica eu cand il chemam pe el aparea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodata Enrique si sunt niste cantareti pe care-i vezi cand te gandesti la numele lui, deci zic Sorin, pac, ii apare melodia. Bine, sunt multe chestii si de asta” :thinking :cry2 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Asta e sora lui, 100%! Mai precis fata asta a chemat presa la Primaria Generala a Capitalei si a explicat de ce a fost arestat Sorin Oprescu. Caz socant de psihiatrie in PNL. Simona Cretu, consilier general In aceasta dimineata, un soc general a fost generat de afirmatiile unui consilier general PNL in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Simona Cretu a facut cateva declaratii halucinante pentru Ziuanews. Apoi a intrat in direct la Antena 3 si intr-un dialog cu Maria Coman a reusit sa convinga pe toata lumea ca avem de-a face cu un caz de psihiatrie in PNL. Iata afirmatiile din Ziuanews, urmand ca in scurt timp sa prezint si delirul avut live la Antena 3 de Simona Cretu : Avem inteligenta analitica si inteligenta emotionala si in asta emotionala… aaa… si in comunicare in general sunt doua legi, legea atractiei asa universale, pe asta o urmaresc de mult timp cum functioneaza si am stat si am analizat melodiile si ele sunt… aaa… si de aia eu chemam doi iubiti, Silviu si Sorin, pentru ca in momentul in care chemam doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalti ca ele sunt gandurile noastre melodiile, pentru ca d-aia apare “call my name” in melodii, zic numele meu si atunci apare melodia mea si la Silviu apareau negri si cei mai mari ca varsta asa si la Sorin apareau tipii cu barba. Si de asta am analizat, am facut o lista cu melodii care apar la fiecare si eu trebuie sa dansez doar pentru unul, adica, sa zic, daca chem pe Silviu, dansez doar pentru Silviu, si e o treapta asa, si in faza de jos sunt emotii negative si in faza de sus sunt emotii pozitive, bine, au conotatie sexuala pentru ca eu chem un iubit, dar in faza de sus e cand iti paraseste prietena si te suna La inceputul conversatiei, inainte de a raspunde la prima intrebare, Simona Cretu a spus ca ea scrie pe foaie ca DNA ancheteaza si apoi procurorii asta au facut. In cazul lui Sorin Oprescu, rugata sa explice exact ce a vrut sa spuna, consiliera generala a raspuns: “Da, e o schema “win-win” si “win-lose”, adica la win-lose, fac win-lose, sa zica de Oprescu, dau exemplu ca toti il iau pe el, domne, nu face, nu nu stiu ce, eh, in momentul asta e win-lose, ca eu castig, dar tu pierzi, adica stiu eu ca tu nu esti in stare de nimic. Eh, daca tu trimiti mesajul pe win-lose, nu-ti primeste, nu ti-l face, adica relatia e tensionata, e NOT OK si chit ca zici DNA ancheteaza tu poate nu vrei sa-i faci bine lui si e tensionata relatia si nu merge pe win-lose, deci nu poti sa trimiti mesajele si pe win-win adica trebuie sa apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructura face, e apreciat de angajati, nu stiu ce, apoi zici DNA ancheteaza, apreciezi implicarea, asa, impreuna combatem coruptia. Ca in schema, asa. Uneori incerc sa le fac sa iasa fara sa scriu, sa le fac sa iasa in toate felurile, caut metode, asa. Cam despre asta e vorba, asa. Voiam sa vada oamenii ca e o schema si, efectiv, melodiile au niste… Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adica eu cand il chemam pe el aparea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodata Enrique si sunt niste cantareti pe care-i vezi cand te gandesti la numele lui, deci zic Sorin, pac, ii apare melodia. Bine, sunt multe chestii si de asta” :thinking :cry2Moara sor'mea de nu Roz e mic copilP.S Bai Roz,ia lectii.. 2 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Moara sor'mea de nu Roz e mic copilP.S Bai Roz,ia lectii..io nu-s mic copil, dar imi inhib personalitatea sa ma inteleaga no(a)rodu' 4
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 io nu-s mic copil, dar imi inhib personalitatea sa ma inteleaga no(a)rodu' A dreaq curvulita mica ce esti,iar m-ai scos de la ignor? 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 A dreaq curvulita mica ce esti,iar m-ai scos de la ignor? nu-s curvulitza ca nu agit pula nu ma obosesc sa o si culc hahahaha . io bat din palme si tu topai, vrei? hai joaca ca un pui de drac hop tzzzop
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 nu-s curvulitza ca nu agit pula nu ma obosesc sa o si culc hahahaha . io bat din palme si tu topai, vrei? hai joaca ca un pui de drac hop tzzzopTu agiti dildoul,ca pula.....din pula
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Tu agiti dildoul,ca pula.....din pulanu ca m-am futut. inclusiv toata dimineata pana in pranz. sunt asa fututa ca aproape mi-e mila de mila
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 nu ca m-am futut. inclusiv toata dimineata pana in pranz. sunt asa fututa ca aproape mi-e mila de mila L-ai tradat pe Day.... 1 4
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 A dreaq curvulita mica ce esti,iar m-ai scos de la ignor? Păi cine o mai bagă în seamă? Nu vrei să pricepi că e forumu' ei? 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Păi cine o mai bagă în seamă? Nu vrei să pricepi că e forumu' ei?Lasa bro,nu-i panica,ce plm,asa trece timpu'.Oricum,n-o tine mult,pana diseara la 18 face crize iar
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 L-ai tradat pe Day....el m-a tradat pe mine cand nu m-a futut Păi cine o mai bagă în seamă? Nu vrei să pricepi că e forumu' ei?graiesti intelept, vrei sa joci in hora cu mine si PHoenix. jump like buterflies, hai hai!!!!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 el m-a tradat pe mine cand nu m-a futut Nu te-a tradat bai nebunoooo,era cu mine la curve pt ca tu i-ai zis ca esti racita si ramai acasa,si dupa ce am fost la curve te-a vazut in centru vechi cu Ingineru' 1 4
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 el m-a tradat pe mine cand nu m-a futut graiesti intelept, vrei sa joci in hora cu mine si PHoenix. jump like buterflies, hai hai!!!! Nu reziști... Am erecții subite dacă mă bag și mi-e că tre' să te dau o tură cu carbaxanu'...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Nu te-a tradat bai nebunoooo,era cu mine la curve pt ca tu i-ai zis ca esti racita si ramai acasa,si dupa ce am fost la curve te-a vazut in centru vechi cu Ingineru'inchide ochii, si guraaaa si nici macar nu sopti, hai sa plutim, invartindu-ne . Phoenixe fii antena.... esti in conditie fizica buna? hai sa ne jucam nebunu drq. ma arunci in sus si ma prinzi de cateva ori , dar sa nu ma scapi ca te injur. vrei. am chef de salturi :D
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Nu reziști... Am erecții subite dacă mă bag și mi-e că tre' să te dau o tură cu carbaxanu'...Bah si io simteam ca tine,da' plm,chiar nu sunt gay
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Nu reziști... Am erecții subite dacă mă bag și mi-e că tre' să te dau o tură cu carbaxanu'...nu ca proptesc un picior pe ea si sar ca pe trambulina ca si cand am arcuri si imi aruiesc si corpul cu fuundu in afara si bratele intinse sa para artistic . hop, hop )
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Bah si io simteam ca tine,da' plm,chiar nu sunt gayNu contește! Knd mi se scoală fut orce, fără renușcări!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 inchide ochii, si guraaaa si nici macar nu sopti, hai sa plutim, invartindu-ne . Phoenixe fii antena.... esti in conditie fizica buna? hai sa ne jucam nebunu drq. ma arunci in sus si ma prinzi de cateva ori , dar sa nu ma scapi ca te injur. vrei. am chef de salturi :DAi uitat cand mi-am unit fortele cu Ingineru' si tot asa,te-am aruncat in prapastie? Plm,nu mai fac d'astea,esti ca raia pa broasca,omori broasca,raia ramane.Zic pas
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Nu contește! Knd mi se scoală fut orce, fără renușcări!Treaba ta,da' nu te vaz bine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Ai uitat cand mi-am unit fortele cu Ingineru' si tot asa,te-am aruncat in prapastie? Plm,nu mai fac d'astea,esti ca raia pa broasca,omori broasca,raia ramane.Zic pasnu fi trist hai aruncam in aer ca un copilash mic. imi vine sa busesc ceva
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Pisicuts unde esti, vrei sa dansam manele in timp ce miauni pe 4 octave?
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 . imi vine sa busesc ceva Ia-ti creierul si da-l de pereti
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Ia-ti creierul si da-l de peretiIo ziceam să tragă un pârț într-un castron, ceva... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 10, 2015 Ia-ti creierul si da-l de peretiesti rautacios si no fun. mda daca nu razi cu mine , lasa-ma sa rad singura. mereu e unu care stinge petrecerea
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 esti rautacios si no fun. mda daca nu razi cu mine , lasa-ma sa rad singura. mereu e unu care stinge petrecereaAșteptăm să se stingă lumina, să tăbărâm cu pulile pă tine!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum