Sari la conținut

Sora lu' Ingineru'

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Păi mai ai nevoie de dulciuri din moment ce ești proaspăt futută? Hmmm....mă tulburi

las ca si tu ai pierdut cateva straturi de cat ai frecat probabil. vrei sa ne frecam cu ciocolata pana devenim africani si apoi sa dansam in ploaie in timp ce degustam unu de pe altu? :)))

• Oras:Bucuresti
Postat

nu ca devine busc fericit ca ma dau la el :))) Si ma face fucsia da-l colo de simpatic urechiat. Pisi vino fai acas sa dasam manele si sa ma invarti

Manelele e veața mea

Postat

las ca si tu ai pierdut cateva straturi de cat ai frecat probabil. vrei sa ne frecam cu ciocolata pana devenim africani si apoi sa dansam in ploaie in timp ce degustam unu de pe altu? :)))

Ce fetișuri ciudate ai....pt mine e ceva SF. Eu fut doar cu lumina stinsă și doar în poziția prostului. Orice altceva mi se pare prea pervers.

Postat

Ce fetișuri ciudate ai....pt mine e ceva SF. Eu fut doar cu lumina stinsă și doar în poziția prostului. Orice altceva mi se pare prea pervers.

cand facem dragoste si ne recitam poezii cu tenta usoara erotica unul altuia? :)

i-auzi asta iz 4 yus  

• Like 2
Postat

esti un purc vietnamez ca esti prea miniatural sa fii un porc veritabil, da-te  drq de macheta  :laugh2  :laugh2

Postat

esti un purc vietnamez ca esti prea miniatural sa fii un porc veritabil, da-te  drq de macheta  :laugh2  :laugh2

să sugi pula la pUrc

Postat

să sugi pula la pUrc

:laugh2  :laugh2 am scris cu u din greseala, ooooa ce hazlie sunt  :laugh2  :laugh2

tu n-ai pula  tiny cocoshel

Postat

:laugh2  :laugh2 am scris cu u din greseala, ooooa ce hazlie sunt  :laugh2  :laugh2

tu n-ai pula  tiny cocoshel

Ai avut centimetru în gură de mi-ai măsurat-o?

Postat

Ai avut centimetru în gură de mi-ai măsurat-o?

iarasi te flatezi, nu se pun pb in cm, mai degeravba milimetric. asa te-ai prezentat la prima intalnire u ugly midget nici macar nu stiai ca nu prea imi place galbenul

http://www.quickmeme.com/img/ba/ba2a95c8d11cf6920bd7bcd59396e4715c79d6c46a105779d352dea179f867c4.jpg

Postat

iarasi te flatezi, nu se pun pb in cm, mai degeravba milimetric. asa te-ai prezentat la prima intalnire u ugly midget nici macar nu stiai ca nu prea imi place galbenul

Dacă te-ai fi întâlnit măcar o dată cu mine, ai fi atârnat după pula mea non stop, frigido.

Dar lasă că e bine ca te-ai futut azi:

http://i59.tinypic.com/mja4ja.gif

Postat

Dacă te-ai fi întâlnit măcar o dată cu mine, ai fi atârnat după pula mea non stop, frigido.

Dar lasă că e bine ca te-ai futut azi:

e a doua oara cand imi scoti ochii cu fututul , ce te freaca pe tine ce fac eu? m-am simtit si eu bine cu cineva in stare sa imi produca placere si nu frustrare :) atata tot

Postat

e a doua oara cand imi scoti ochii cu fututul , ce te freaca pe tine ce fac eu? m-am simtit si eu bine cu cineva in stare sa imi produca placere si nu frustrare :) atata tot

Nu-ți scot ochii cu fututul, ți-i scot cu furculița.

Ca fapt divers mă interesează viața ta sexuală la fel cum mă interesează dacă plouă la Cluj acum. ;)

Postat

Nu-ți scot ochii cu fututul, ți-i scot cu furculița.

Ca fapt divers mă interesează viața ta sexuală la fel cum mă interesează dacă plouă la Cluj acum. ;)

vicerversa  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Eu cand am văzut titlul am crezut ca " s a rupt lanțul de iubire" si o dai in fapt pe pizda cat este de nebuna :)))

PLM.

Postat

Eu cand am văzut titlul am crezut ca " s a rupt lanțul de iubire" si o dai in fapt pe pizda cat este de nebuna :)))

PLM.

Lanțul era doar în mintea ei.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

PLM.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...