Sari la conținut

Marry 0734073031

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Daca iti place persoana mea si esti o pers cu bun simt atunci suna-ma. nu raspund la nr privat. pupici. 0734073031Varsta 24 aniDisponibilitate La mine si la clientSex femeieProgramare telefonica l-v intre orele : Nonstop O stie cineva? Multumesc

post-2607-133409733318_thumb.jpg

post-2607-13340973332_thumb.jpg

post-2607-133409733322_thumb.jpg

post-2607-133409733323_thumb.jpg

post-2607-133409733325_thumb.jpg

post-2607-133409733327_thumb.jpg

• Oras:Kingston Town
  • Oras:Kingston Town
Postat

Buna Seara!

Proaspat intors de la stimabila domnisoara al carei anunt mi-a atras atentia:

FRUMOASE,anal 2 studente, sex total, blonda si bruneta, 22 ani, oferim sex oral, normal, anal pozitii incendiare la noi si la tine.

Pret 50 L finalizarea bruneta si 80 blonda, poze reale si recent sau 150 ora

0734073031

Fiind prima postare pentru mine, rog ingaduita din partea colegilor.

In drum spre casa venind de la o petrece si rasfoind anuntul telefonic mi-am facut drum pe la cuibusorul din octavian goga intersectia cu posta vitan prima scara pe dreapta venind de la dristor.Aici se afla doua fete una blonda(subiectul actiunii mele) si o bruneta cu sani f.mari(nu ma pricep la dimensiuni) ale carei poze din anunt sunt false si pe care am remarcat-o in locatie la plecare.

Am sunat cu 20min inainte de ajunge iar vocea din teleofon mi-a comfirmat pozele de pe AT ca fiind reale cat si tarifele urmand sa decid la fata locucului pe care o aleg: blonda(80ron1finalizare) sau bruneta(50ron finalizare).Ajuns la locatie sun si mi se spune ca tre sa astept maxim 10minute urmand sa revina ea cu un tel, in scurt timp din scara iese un cetatean aranjandusi slitul, semn ca domnita deveni disponibila.Dupa 15 sun si imi raspunde o alta voce care-mi zice uimita ca nu stie nimic de mine dar sa urc.Pe hol ma asteapta o tipa blonda in pantaloni de pijama tigrati si o bluza alba nici urma de cealalta colega.

Ajuns in camera de lucru schimbam cateva vorbe pret de 2-3 min dupa care primesc indicatii clare sa platesc si sa ma dezbrac, mentionand ca sunt ultimul client.Ma conformez.

Locatia: Bd.Octavian Goga, apartament etaj superior, doua camere + baie(ud pe jos si fara: apa calda, prosop,gel, sapun).

Actiunea: Din doua miscari tipa ataseaza balonul pe facalet si incepe cu un oral uscat si supt care-l trezeste rapid pe derbedeu; dupa vreo 5 min ii propun sa trecem la normal in patru labe(nefiind amator de oral) la care ea imi refuza zicand ca o am prea mare, eu accept misionarul dar ulterior o conving sa se aseze in patru labe spunandui ca finalizez mult mai repede avand vizibilitate; tipa accepta cu greu dar odata ajunsi in pozitie inepe cu tot felu de nazuri: ba ca dau prea tare,prea adanc, de ce nu mai termin odata ..... dupa vreo 15min ii propun sa luam o pauza mica la care ea se retrage din tepusa si imi zice ca mi-a expirat timpul si incepe cu mana sa lustruiasca facaletul cu o viteza uimitoare dupa care vazand ca derbedeul nu da urme de finalizare, zice "ce dracu faci, crezi ca stau toata noapte cu tine eu inainte lucram pe 100euro si aia terminau in max 10 min". In urma celor auzite propun sa ne oprim, apoi merg la baie ma clatec cu apa rece si ma imbrac linistit vreo urma de nemultumire.

Intre timp tipa isi aprinde o tigara si rog sa mai stam de vorba,tipa accepta discutam pret de vreo 15min intre timp apare si bruneta care nu seamana deloc cu pozele de pe AT, are fundul enorm si ascos un sunet cat am stat acolo.

Si acum sa vedem notele(ador sectiunea asta):

Oral: 7 - nu sunt mare fan oral insa fata se descurca bine.

Normal: 6 doar pentru ca este stramnta in pasarica insa lasa de dorit atitudinea fiind respingatoare in momentele esentiale ceea ce m-a determinat sa plec nefinalizat.

Anal: nu am intrebat cu toate ca as fi fost ineresat daca ar fi fost mai sociabila.

GFE: 5 cu indulgenta doar pentru ca nu a trantit usa dupa ce am iesit din locatie.

Amenda: 80 ron platit pentru oral si normal

Recomand doar blonda pt normal avnd pasa stramt eu unul nu mai revin.

sper ca nu am uitat nimic.

Urmatoarea tinta este Delia mall vitan AT, stie cineva despre ea?

O zi minunata va urez si spor la vanatoare!

• Like 2
Vizitator TheMachine
Reputație: 0

Vizitator gelu34
Reputație: 0
Postat

Cine vrea sa ramana scopit (adica fara podoabe) sa vorbeasca cu facuta blonda (1.50 cu poze umflate la photoshop dar reale), iti reproseaza  ca o ai prea bleaga sa faca normal si iti trage pumni in outze daca nu finalizezi. Recomand o vizita la doctor (cu blonda eventual sa aratati de ce vorbiti subtire dupa terminarea sedintzei)....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...