Sari la conținut

Ofer recompensa substanțiala .

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

am mai multe detalii. vrei sa ti le dau aici? unu dintre ele e ca fura pixuri de la banca transilvaniei. 

nu vreau detalii cum a practicat prostitutia aici pe site , vreau sa o găsesc vie sau moarta
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

nu vreau detalii cum a practicat prostitutia aici pe site , vreau sa o găsesc vie sau moarta

e treaba ta ce vrei sa-i faci. cu mierlitu nu te pot ajuta. daca vrei s-o deposedam de anumite bunuri aia se rezolva. :))

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Ce om...ce caracter...

La ce îți mai trebuie...decedată :350x

Postat

e treaba ta ce vrei sa-i faci. cu mierlitu nu te pot ajuta. daca vrei s-o deposedam de anumite bunuri aia se rezolva. :))

tu ai o poza cu oglinda si nr mașinii ei este adevarat , sigur o cunosti cum facem sa ne întîlnim noi doi !?
Postat

tu ai o poza cu oglinda si nr mașinii ei este adevarat , sigur o cunosti cum facem sa ne întîlnim noi doi !?

da-mi adresa, lasa usa deschisa si vin eu cu un baiat cu un cls de 443cp

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Cat de ratat poti sa vii. Daca zici ca ai un milion de euro, cum de nu ai gasit-o pana acum? Si cum de stai pe site-ul nimfomane.com ? Eu daca as avea o mie de euro nu as mai intra pe site-ul asta niciodata.. as sta numai pe distractii :)). Domnul acesta este pus pe "fapte mari" dupa cum se vede. Vie sau moarta. Cred ca se referea moarta de bautura :))

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu se ascunde deloc. Cred ca te cauti pe tine insuti ! :)

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Aveti cuvantul meu de om si de onoare, cu absolut toata seriozitatea, ca IERI 10.09 (adica la mai putin de 24 h de cand Sava s-a inscris pe site), am vrut sa fac o aluzie intr-un thread la faptul ca de data asta sunt sigur: sub o forma sau alta, Chanel/Fred/Matura/Pufi-goofy is back... :)

La o adica, puteti si sa nu ma credeti - in sinea mea, tot e un sentiment reconfortant, sa constat ca nu mi-am pierdut flerul de detector de pufarine... ;)

• Like 5
Postat

Cat de ratat poti sa vii. Daca zici ca ai un milion de euro, cum de nu ai gasit-o pana acum? Si cum de stai pe site-ul nimfomane.com ? Eu daca as avea o mie de euro nu as mai intra pe site-ul asta niciodata.. as sta numai pe distractii :)). Domnul acesta este pus pe "fapte mari" dupa cum se vede. Vie sau moarta. Cred ca se referea moarta de bautura :))

http://fc01.deviantart.net/fs43/f/2009/060/3/7/Epic_Fail_by_thepaintrain.jpg

• Like 2
Postat

post-53465-0-58029500-1442005706_thumb.jpg

Postat

Prezent :)

doar prezenta si am rezolvat totul. nici nu e nevoie de stilou ala cu maner de lemn

• Like 1
Postat

Cine mi- o aduce are 1 milion de euro

daca spui si unde sa o aduca...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scuzele mele. Vroiam sa zic un milion de euro.. :)

https://media1.giphy.com/media/9KSL5h5F0IQ80/200.gif

• Like 1
Postat

Imi pun alarma, ma trezesc dis-de-dimineata, fac cafeaua, popcornu' e pregatit, intru pe topicul unde asteptam show-ul si... ce sa vezi? nimic. I mean, NIMIC frate. Nicio poveste spectaculoasa, nimeni nu lucreaza la morga, nimeni nu-i plecat cu oile, nimeni nu mai e mama sau sotia lui pisicuts... fara scandal, fara caterinca, fara poze personale, fara "mortu măti"... dezamagitor.

Daca nici pana diseara nu incepe nimic notabil, voi fi nevoit sa trag trista concluzie ca nici Pufi nu mai e ce-a fost... :(

• Like 6
Vizitator
Postat

daca spui si unde sa o aduca...

la intalnirile de joi...........

• Like 3

Vizitator
Postat

daca ti-o trimit pe bucati te deranjeaza ?

100.000 fiecare transa ca sa fiu sigur ca nu-mi dai teapa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...