Sari la conținut

Este Kendra femeia razboinica ?

bipolar

2 membri au votat

1. 1. Este Kendra femeia razboinica ?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

fah mi-ai cerut voie cele 2 chestii obligatorii: 1. sa deschizi topic nou pe DG meu (te-am tolerat la prea multe, credeai ca nu te iau de urechi pan la urma)

2. sa te folosesti de celebritatea mea ca sa cresti in popularitate? 

sa nu mai faci din astea ca te dau afara!

• Like 2
  • Oras:offline
Postat

Nu sunt Kim Kardashian sa ma pot folosi de celebritatea altora pentru a urca pe scara succesului. Este un sondaj de opinie, parerea utilizatorilor acestui forum conteaza. Ma va ajuta la viitoarele proiecte.

Postat

Nu sunt Kim Kardashian sa ma pot folosi de celebritatea altora pentru a urca pe scara succesului. Este un sondaj de opinie, parerea utilizatorilor acestui forum conteaza. Ma va ajuta la viitoarele proiecte.

la ce cate topice deschizi desi vezi ca scartaie activitatea deja sa te compari cu Kimmie este gen fantezie erotica pt tine  :laugh2   te iert ca esti si tu mic si trebuie sa pape si gura ta ceva :*

nu am inteles totusi ceva esti fanu meu sau nu?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Este un sondaj de opinie, parerea utilizatorilor acestui forum conteaza. Ma va ajuta la viitoarele proiecte.

Da' ştiu că ai ceva proiecte, nu glumă, dacă toate sondajele din ultimele zile le-ai lansat pentru astfel de scopuri...

• Like 1
Postat

la ce cate topice deschizi desi vezi ca scartaie activitatea deja sa te compari cu Kimmie este gen fantezie erotica pt tine  :laugh2   te iert ca esti si tu mic si trebuie sa pape si gura ta ceva :*

nu am inteles totusi ceva esti fanu meu sau nu?

Nu-mi place Kim Kardashian, nu este genul meu de femeie. Iar fanul tau nu sunt.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da' ştiu că ai ceva proiecte, nu glumă, dacă toate sondajele din ultimele zile le-ai lansat pentru astfel de scopuri...

Pai stii ca un proiect mare se construieste cu pasi mici....

• Like 3
Postat

Nu-mi place Kim Kardashian, nu este genul meu de femeie. Iar fanul tau nu sunt.

pai ziceai ca ma citesti si postarile mele iti induc zen. pe care pol erai cand ai scris de alea?

Postat

poate ca-i o femeie inteligenta care face aici experimente sociale, cine poate sti :)

Mai degrabă experimente referitoare la durabilitatea tastaturilor şi stabilitatea conexiunilor la net, în condiţii de solicitare intensă... :)

• Like 1
Postat

Mai degrabă experimente referitoare la durabilitatea tastaturilor şi stabilitatea conexiunilor la net, în condiţii de solicitare intensă... :)

Conexiunea nu cred ca o testeaza mai mult decat mine, eventual testeaza acest site, rata de incarcare a paginilor, ergonomia si usurintea in utilizare, chiar si psihicul vizitatorilor  :laugh2  ..... oricum, are exagerat de mult timp liber, asta-i clar  :laugh2

• Oras:$$$
Postat

Thecat, în principiu îmi este simpatica activitatea ta pe forum așa ca îmi permit sa nu înțeleg de ce trebuie sa te aciuiezi pe orice topic care are legătură ca zdreanta roz.

Chiar poți mai mult.

Tot postând pe lângă ea îi conferi în mod ciudat un fel de legitimitate pe care în mod normal nu ar avea cum sa o dobândească.

Faci celebră o prostituată de ceea mai joasă speță.

E păcat!

Postat

Păi care topice nu mai au legatura cu Roz, în ultima vreme? Roz is everywhere... 

• Like 4
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Thecat, în principiu îmi este simpatica activitatea ta pe forum așa ca îmi permit sa nu înțeleg de ce trebuie sa te aciuiezi pe orice topic care are legătură ca zdreanta roz.

Chiar poți mai mult.

Tot postând pe lângă ea îi conferi în mod ciudat un fel de legitimitate pe care în mod normal nu ar avea cum sa o dobândească.

E păcat!

Păcat, păcat

De săngele vărsat

Vizitator
Postat

Păi care topice nu mai au legatura cu Roz, în ultima vreme? Roz is everywhere... 

e peste tot tuta , probabil e fomista si cauta clienti

Postat

reamintesc ca eu vorbesc doasr cu persoane de calitate nu cu marunzi jegosi de tomberon republicand lista reactualizata:)  in rest puteti sa imi scrieti simplu ca vreti sa faceti parte din ea si nu trebuie sa va aratati ca sunteti neam prost :)

post-169611-0-19311700-1442056875_thumb.png

Vizitator
Postat

Mai, da' sa ne dea si noua un meniu, niste tarife, sa stim si noi cu ce ne serveste  ...

e capra ,  o impaci cu varza

• Oras:bucuresti
Postat

Kendra este o fetita, asa pare din ceea ce posteaza ea, e jucausa si uneori ingenua, poate ca-i o femeie inteligenta care face aici experimente sociale, cine poate sti :)

Ori nu înțelegi, ori ești prea delicat: e nebună cu acte!

Vizitator
Postat

n-am decat castraveti ...

de sera ca e nesatula

Postat

Chiar poți mai mult.

E păcat!

Greșești! Roz e peste tot! E forumu' ei!

Postat

la fel si cancerul, sida si haznalele, sunt peste tot dar banuiesc ca pe alea le eviti.

pe haznaua din discutie de ce o bagi in seama?

pisicuts, am luat la cunostiinta, nu-i problema, e normal sa-ti aperi sursele de content, asa jalnice cum sunt ele.

dar intreaba-l pe ala de la care ai cumparat forumul, la el cum se putea sa nu fie totul un gunoi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...