Sari la conținut

Nu merge sa recuperezi parola

Postări Recomandate

Postat

SalutareVa rog inainte sa imi dati ban pt inactivitate pe contul asta ascultati-ma putin. Am un cont cu care am postat o recenzie.La acesta nu imi place numele de aia nu l-am mai folosit. Am uitat parola pt cel care am recenzia. Am dat pe retrieve password si am introdus adresa de email asteptand sa primesc datele sa ma pot reloga. Pe nici o adresa de mail nu am primit nimic. Am incercat sa dau retrieve password folosind emailul cu care am facut acest cont de pe care postez acum. Suprize da mesaj ca a trimis nush ce ..dar nu primesc nimic. Si cred ca da acelasi mesaj indiferent daca emailul a fost folosit pentru a creea cont pe forum /nimfomane sau nu. Din cauza ca el da ca trimite indiferent de adresa de email nici nu imi pot da seama cu siguranta ce adresa de email am folosit.Insa nu trimite nimic si chiar imi doresc sa imi recuperez acel cont. E vreo problema cu yahoo sau hotmail??? Ajutati-ma si pe mine va rogMultumesc

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut @Dicanho023te rog sa scrii in viitorul reply contul de utilizator vechi ca sa putem verifica.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Stii acesta este cel vechi practic. Contul pe care ma intereseaza sa imi recuperez parola este Anakin. Avand RDS am ip rotabil asa cu nu imi dau seama daca se poate gasi acelasi ip pe ambele conturi. Bine eu nu sunt vreun expert in calculatoare.

• Administrator
Postat
Stii acesta este cel vechi practic. Contul pe care ma intereseaza sa imi recuperez parola este Anakin. Avand RDS am ip rotabil asa cu nu imi dau seama daca se poate gasi acelasi ip pe ambele conturi. Bine eu nu sunt vreun expert in calculatoare.
adresa de email de la acel cont este : m***@ hotmail punct com. A fost trimis un email cu parola noua. Te rog sa ne anunti daca a ajuns si daca ai reusit sa te loghezi.:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
adresa de email de la acel cont este : m***@ hotmail punct com. A fost trimis un email cu parola noua. Te rog sa ne anunti daca a ajuns si daca ai reusit sa te loghezi.:wave
Am reusit sa ma loghez. Am folosit acea adresa de email la retrieve account acolo dar nu mi-a trimis nimic. Ori e o problema cu hotmail desi am vazut ca nici pe yahoo nu trimite...ori e softul de vina . Nu critic pe nimeni doar sesisez o problema.Acuma daca ai putea sa stergi tot topicul acesta te rog...sau macar adresa partiala de mail care ai trecut-o. Multumesc mult pentru ajutor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...