xrxx77 Reputație: -452 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 14, 2015 Mi-am luat pufuleti....
lion86 Reputație: 1150 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 14, 2015 si eu ... am de citit 3 pagini )
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 Acceptă ca ești un avort nereusit si normal ca nu ai cum sa te duci la Alice pentru ca pula ta zici că-i buton de lift,iar după cum vad va te duce capul sigur când erai mic ai supt la tactu. Asta e super de folosit la umilire Merci de idee 1
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 14, 2015 Salutare ...fratilor ....dar nimeni nu il poate face sa dispara de aici pe "danaidu" chiar zici ca e o capusa ...plm
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 Salutare ...fratilor ....dar nimeni nu il poate face sa dispara de aici pe "danaidu" chiar zici ca e o capusa ...plm Sincer doar brigada...a trecut Sofi azi noapte pe aici, am vazut ca citea, dar cred ca si-a pus mainile in cap si el.Daca intra Sofi, Jilli si restul aici, il fac prapad. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 Ori nu a zis nimic fiindca era vreo 3 dimineata. Vorbesc eu cu el. 1
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 14, 2015 Ori nu a zis nimic fiindca era vreo 3 dimineata. Vorbesc eu cu el. P,S.: Scuze ieri am fost ocupat cu treburi
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 P,S.: Scuze ieri am fost ocupat cu treburi Te sun mai incolo. Tre` sa-l scot pe Jon. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 14, 2015 Sincer doar brigada...a trecut Sofi azi noapte pe aici, am vazut ca citea, dar cred ca si-a pus mainile in cap si el.Daca intra Sofi, Jilli si restul aici, il fac prapad.Stai sa-mi fac uMpic de timp, 'mi-aş pula-n castronu' lui 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 Stai sa-mi fac uMpic de timp, 'mi-aş pula-n castronu' lui Asa Sofica, `atias peleu` tau, d-aia ai lav iu 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 14, 2015 Sincer doar brigada...a trecut Sofi azi noapte pe aici, am vazut ca citea, dar cred ca si-a pus mainile in cap si el.Daca intra Sofi, Jilli si restul aici, il fac prapad.Eu Te sfatuiesc sa nu iti expui numele alaturi de sofi sarlatanul Si parnaiasul de jillibombardierul pentru ca sun niste gunoaie. Adevaratii membrii ai brigazii au bun simt, ceea ce le lipseste celor doua specimene pe care le chemi in ajutor! 1 3
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 14, 2015 Stai sa-mi fac uMpic de timp, 'mi-aş pula-n castronu' lui Da-Te ma in pula calului cu castroanele tale cu tot. Handicapatule sarlatan de doi lei! 1 3
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 14, 2015 Acceptă ca ești un avort nereusit si normal ca nu ai cum sa te duci la Alice pentru ca pula ta zici că-i buton de lift,iar după cum vad va te duce capul sigur când erai mic ai supt la tactu.Bai Caine zburator, de CE bagi parintii in ecuatie? Ai sange in instalatie, vino nene cu arguments, nu bags familia in discutie. Pana acum, esti handicapat Si cel Mai probabil o Sa iti vina alti cativa in ajutor!
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 14, 2015 Postat Septembrie 14, 2015 http://greenwoodcalendar.com/wp-content/uploads/2015/01/deflated-balloon-628x363.jpg?4da5f7 Stii ce zic, tristule?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Septembrie 14, 2015 Na brigadă Alice.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 14, 2015 Sincer doar brigada...a trecut Sofi azi noapte pe aici, am vazut ca citea, dar cred ca si-a pus mainile in cap si el.Daca intra Sofi, Jilli si restul aici, il fac prapad.vai de pasa ta. daca trece dolores cu pula, zici ca a trecut stalin cu tancu'
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 Asa, asa, sa se stranga bajetii! 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 14, 2015 Stii ce zic, tristule? Stiu, recunosti ca esti sandilau!
flydog Reputație: 113 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:campina Oras:campina Autor Postat Septembrie 14, 2015 Bai Caine zburator, de CE bagi parintii in ecuatie? Ai sange in instalatie, vino nene cu arguments, nu bags familia in discutie. Pana acum, esti handicapat Si cel Mai probabil o Sa iti vina alti cativa in ajutor!De ce bag părinții? Da......pai cine dreaq l-a făcut? Normal.....e făcut din laba si carat de musca-n pizda......sa nu mai zic ca după ce a fost botezat si creștinat a aruncat preotul cristelnița ca a spurcat-o.
flydog Reputație: 113 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:campina Oras:campina Autor Postat Septembrie 14, 2015 Mda......păcat ...ca din cauza unuia sau unora reprezentanți al sexului puternic sau poate ca aparentele inseala,in loc sa avem dialoguri constructive de recenzii reale ajungem la discuții degradante......
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 14, 2015 incep si eu ca Lion acu` ....fight, fight! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 Asa, asa, sa se stranga bajetii! Iti place cu de toate vad
flydog Reputație: 113 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:campina Oras:campina Autor Postat Septembrie 14, 2015 incep si eu ca Lion acu` ....fight, fight! Daca nu iese si niste pasa.....degeaba.
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 14, 2015 Mda......păcat ...ca din cauza unuia sau unora reprezentanți al sexului puternic sau poate ca aparentele inseala,in loc sa avem dialoguri constructive de recenzii reale ajungem la discuții degradante......Ești pe sistemul : " tu dai și tot tu tipi după ajutor " sau altfel spus : " hoții striga hoții "Tu ai început cu jigniri. Tu m-ai înjurat de mama de mai multe ori. Eu am răspuns la jignirile tale căci nu sunt Moș Ion Roată ca sa întorc și obrazul celălalt ca sa primesc flegma ta .
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 14, 2015 1.S-a invocat ceva de " brigada ".Dacă este vorba de Galeria lui Petrolu' stau liniștit ca m-am scos.2. Am primit mai multe mesaje pe mobil cu amenințări și cu imperativul de a-mi șterge contul de pe forum.3. Tot în mesaje am fost anunțat ca mi se vor publica datele personale pe net. Vin și întreb : nu cumva datele personale ar trebui sa îmi fie protejate de administrator și numai el sa aibă acces la ele ? Ăsta e caz penal.Intram la alte-alea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum