danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Ma confunzi stimabile, n-am corectat pe nimeni, niciodata referitor la exprimarea in mediul online constituit de acest forum. .... in plus apostroafele semnifica exact lipsa unei litere, lipsa voita si nicidecum greseala, pentru o exprimare mai jucausa sa zicem asa Ai abuzat de ea și a ieșit un c...
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 ESTI FACUT DIN LABĂ ȘI CARAT DE MUSCĂ-N PIZDA.........probabil chiar un avort nereușit.....oricum cred ca mă-ta nu știe ca te are.......Wow ! Am copiat textul ăsta al tău. Wow, wow, wow !E dreptul meu la replică acum. Fii atent ! Am notat de la tine: " muscă ", " avort ", " mă-ta ", " pizda". La care adaug numele numele tău " flydog ". Si uite ce a ieșit :când a văzut "mă-ta" ca fată un "dog" te-a " avortat" scoțându-te cu picioarele din " pizda " cu putere de ai zburat mai ceva ca o " muscă " gonită de pe cacat și a strigat râzând scârbită : o sa-l cheme " flydog ".Wow, ce bun sunt !Ăsta e " fight" ca la hip-hop-ul american.PS : "mă-ta știe de tine și...ajunge ca ești KO.
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2015 Vad ca asta a inceput sa caute raca degeaba acum, cu "who`s next?" si altele de genul....Pune biciu pe el
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 Ai abuzat de ea și a ieșit un c... Asa, asa, scoate-te, scoate-te, argumente in temeiul primei tale afirmatii oricum nu ai, dar cine esti tu Pruteanu Jr. .... lasa oamenii-n pace ca imediat te ia brigada si te joaca
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Asa, asa, scoate-te, scoate-te, argumente in temeiul primei tale afirmatii oricum nu ai, dar cine esti tu Pruteanu Jr. .... lasa oamenii-n pace ca imediat te ia brigada si te joaca Fii mai explicit te rog. Despre care brigada vorbești ? Ha !Ce faci tu acum ? Mă ameninți ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 Fii mai explicit te rog. Despre care brigada vorbești ? Ha !Ce faci tu acum ? Mă ameninți ? Eu nu te amenint deloc, nu-i cunosti pe baietii veseli de pe forum, wow, inseamna ca navighezi degeaba pe aici
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Eu nu te amenint deloc, nu-i cunosti pe baietii veseli de pe forum, wow, inseamna ca navighezi degeaba pe aici Îmi pare rău pentru voi dar dacă am fost jignit, înjurat eu, înjurat de mama care este cel mai grav trebuia sa reacționez și sa dau replica. Inca de la început am fost luat cu înjurături fără sa ripostez. Ca exemplu acum. Din senin a apărut @flydog și m-a înjurat de mama.PS : Ai văzut ce frumos i-am dat replica lui @flycăcat ăla? Cum sa nu mă inviți sau invitați la o bere ?! Din simpatie nu altcumva!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 Îmi pare rău pentru voi dar dacă am fost jignit, înjurat eu, înjurat de mama care este cel mai grav trebuia sa reacționez și sa dau replica. Inca de la început am fost luat cu înjurături fără sa ripostez. Ca exemplu acum. Din senin a apărut @flydog și m-a înjurat de mama.PS : Ai văzut ce frumos i-am dat replica lui @flycăcat ăla? Cum sa nu mă inviți sau invitați la o bere ?! Din simpatie nu altcumva! Intr-un fel ti-ai cautat-o cu lumanarea, eu cu ce ti-am gresit de m-ai luat la ochi ? Te-a deranjat atat de tare ortografia mea incat ai crezut ca ai gasit unul de care sa te iei ? Cat despre injuraturi ... cate nu mi-am luat si eu fara motiv, dar aici trebuie sa ai sange-n vede si nepasare maxima, unii forumisti cu asta se ocupa, te scufunda in mocirla lor si injurandu-i nu esti cu nimic mai bun decat ei, dar, uneori merita sa le fie platit cu aceeasi moneda ... 1
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Intr-un fel ti-ai cautat-o cu lumanarea, eu cu ce ti-am gresit de m-ai luat la ochi ? Te-a deranjat atat de tare ortografia mea incat ai crezut ca ai gasit unul de care sa te iei ? Cat despre injuraturi ... cate nu mi-am luat si eu fara motiv, dar aici trebuie sa ai sange-n vede si nepasare maxima, unii forumisti cu asta se ocupa, te scufunda in mocirla lor si injurandu-i nu esti cu nimic mai bun decat ei, dar, uneori merita sa le fie platit cu aceeasi moneda ...Nu știu. Poate greșesc. Inițial nu am înțeles exact ce ai scris dar oricum continuai mișto-ul lor. Eu așa am deslușit în momentele alea. Nici acum recitind nu înțeleg exact. Și am început ușor cu o observație lină sa văd în ce fel continui. Nu te-am înjurat. Eu nu înjur defel. Aici dau doar replica fiind cel mai infect forum în care am intrat. Îmi cer scuze.
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Oricum...v-am învins cu propriile arme adică injuratura, vorba jignitoare... Eu o iau ca pe un "Fight " ca la hip-hop-ul american.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 Nu știu. Poate greșesc. Inițial nu am înțeles exact ce ai scris dar oricum continuai mișto-ul lor. Eu așa am deslușit în momentele alea. Nici acum recitind nu înțeleg exact. Și am început ușor cu o observație lină sa văd în ce fel continui. Nu te-am înjurat. Eu nu înjur defel. Aici dau doar replica fiind cel mai infect forum în care am intrat. Îmi cer scuze. Dupa o saptamana oribila, am considerat de cuviinta sa continui misto-ul lor ca modalitate de detasare
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 Oricum...v-am învins cu propriile arme adică injuratura, vorba jignitoare... Eu o iau ca pe un "Fight " ca la hip-hop-ul american. Pe mine nu m-ai invins cu nimic, ca doara nu le luptam in cratime, riscam chiar sa nu se mai inteleaga ce scriem
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 La replica data lui @flydog m-am întrecut pe mine insumi. Dar pot mai mult !
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Pe mine nu m-ai invins cu nimic, ca doara nu le luptam in cratime, riscam chiar sa nu se mai inteleaga ce scriem Nu la tine m-am referit.
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Pe mine nu m-ai invins cu nimic, ca doara nu le luptam in cratime, riscam chiar sa nu se mai inteleaga ce scriem Posibil sa fii tu oare un om cu bun simt și caracter ? Cam rar pe acest forum oameni ca tine !Mă bucur sa te cunosc!
flydog Reputație: 113 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:campina Oras:campina Autor Postat Septembrie 13, 2015 Îmi pare rău pentru voi dar dacă am fost jignit, înjurat eu, înjurat de mama care este cel mai grav trebuia sa reacționez și sa dau replica. Inca de la început am fost luat cu înjurături fără sa ripostez. Ca exemplu acum. Din senin a apărut @flydog și m-a înjurat de mama.PS : Ai văzut ce frumos i-am dat replica lui @flycăcat ăla? Cum sa nu mă inviți sau invitați la o bere ?! Din simpatie nu altcumva!sa ma lingi.......HA!si nu scuipa ca-i piere gustu'.vezi ca noi stim ca esti un onanist convins care se uita pe gaura cheii cand face ma-ta baie.vezi ca te vede mami ca stai pe forum de bagatele.hai ca ti s-a racit grisuletul putzulica.
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 sa ma lingi.......HA!si nu scuipa ca-i piere gustu'.vezi ca noi stim ca esti un onanist convins care se uita pe gaura cheii cand face ma-ta baie.vezi ca te vede mami ca stai pe forum de bagatele.hai ca ti s-a racit grisuletul putzulica.Mai încearcă. Te-ai grăbit sa îmi dai replica și a ieșit un cacat. Mănâncă-l, regurgitează-l si înghite-l iar. Adică rumeg-o bine. Adică tu pe a mea. Poate îți vine inspirația și scrii și tu ceva mai bun. Dacă vrei ti-o las mai mult și poți sa tragi în tine de îti iese pe nas.Poate așa ajungu și tu la gânduri mai bune.PS: nu ai cum coițe sa îmi faci față; poate spate.Ești prost și la înjurături și stai prost căci te afli pde o gramada de caca. Și mai si puți a prost.
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Recunosc ca tot mai buna a fost aia cu relatarea avortarii tale, băi @flycaca !Ce să-ți fac dacă m-ai înjurat de mama !
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 13, 2015 Recunosc ca tot mai buna a fost aia cu relatarea avortarii tale, băi @flycaca !Ce să-ți fac dacă m-ai înjurat de mama ! Manca-ti-as hip hop-ul tau.... http://www.quickmeme.com/img/e5/e5be4746e9fe0f2e7e3869ed1146ff92cc7cb7d4eb591310ba33bab7d8a37e23.jpg 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 13, 2015 Pune biciu pe el Nu vine asta la mine ca ii e frica......cheama si tu brigada pe topicul asta te rog, ca numai Sofi & co pot sa il potoleasca pe asta. 3
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Nu vine asta la mine ca ii e frica......cheama si tu brigada pe topicul asta te rog, ca numai Sofi & co pot sa il potoleasca pe asta.Ha !
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 13, 2015 Ha ! Baiii, si nu stiam de unde sa te iau!!! https://www.youtube.com/watch?v=C1hmDYnbasI 1
danaidu Reputație: -131 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2015 Baiii, si nu stiam de unde sa te iau!!! 1. Nu ai cum sa mă iei căci nu ai de ce anume sa mă iei pentru ca nu voi mai veni la tine niciodată. 2. Încearcă și tu sa te exprimi în cuvinte și sa-ți expui idei. Nu mai posta ilustrații și filmulete. Eu nu citesc " almanahe " ca voi.
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Septembrie 13, 2015 1. Nu ai cum sa mă iei căci nu ai de ce anume sa mă iei pentru ca nu voi mai veni la tine niciodată.2. Încearcă și tu sa te exprimi în cuvinte și sa-ți expui idei. Nu mai posta ilustrații și filmulete. Eu nu citesc " almanahe " ca voi. Repet pt a milioana oara: TU NU AI FOST LA MINEEEEEE! Berleuz ce esti Postez ce vreau. Pentru ca vreau si pentru ca pot.Nu ma lua cu "almanahe" ca nu o sa gasesti o singura postare de-a mea in care sa ma exprim incorect gramatical. Spre deosebire de tine.Lumea te ia la pula. Ori accepti respectivele puli, ori te cari. Ha! 1
flydog Reputație: 113 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:campina Oras:campina Autor Postat Septembrie 14, 2015 Recunosc ca tot mai buna a fost aia cu relatarea avortarii tale, băi @flycaca !Ce să-ți fac dacă m-ai înjurat de mama !Acceptă ca ești un avort nereusit si normal ca nu ai cum sa te duci la Alice pentru ca pula ta zici că-i buton de lift,iar după cum vad va te duce capul sigur când erai mic ai supt la tactu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum