bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 12, 2015 6
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 mai este topicul, boss 1 3
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 Pozele intr-adevar nu au nevoie de niciun comentariu... dar in rest, hai omule bun, atat ti-a fost inspiratia? Poezii, imagini cat 1000 cuvinte... incepi sa repeti topicuri deja existente? Atat a tinut mojo-ul? (Nu, nici nu te obosi s-o bagi pe aia ca esti nou si nu stii de alte threaduri d-astea. Risipa de banda...) EDIT - @dolores: great minds think alike...
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Septembrie 12, 2015 (Nu, nici nu te obosi s-o bagi pe aia ca esti nou si nu stii de alte threaduri d-astea. Risipa de banda...) N-am folosit functia "search" a forumului. My apologize. 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 EDIT - @dolores: great minds think alike... ba, doar sa stii ca daca ai avea mintea mea, ti-ar lua corpu' razna. )))))
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 (Nu, nici nu te obosi s-o bagi pe aia ca esti nou si nu stii de alte threaduri d-astea. Risipa de banda...) N-am folosit functia "search" a forumului. My apologize. Eleganta evitare a raspunsului la aluzia cea eleganta... 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Eleganta evitare a raspunsului la aluzia cea eleganta... asta-i haladit in diplomatie.nu vrea sa recunoasca ca stie forumu' ca pe ceaslov ))
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 ba, doar sa stii ca daca ai avea mintea mea, ti-ar lua corpu' razna. ))))) Spune-i mintii aleia ca a papat o litera prin textul de la rubrica "Locatie" din profil. Sau, roag-o sa ne explice ce e ala un "jandar".
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 12, 2015 asta-i haladit in diplomatie.nu vrea sa recunoasca ca stie forumu' ca pe ceaslov ))ce faci?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Spune-i mintii aleia ca a papat o litera prin textul de la rubrica "Locatie" din profil. Sau, roag-o sa ne explice ce e ala un "jandar". d'oh... sa mor de te mint ca mi-ai dat in cap cu intrebarea asta.parca mai aveai ceva cultura generala pe aici. asa se zicea la jandarm pana prin al doilea razboi mondial
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 ce faci? sunt singur azi si maine... ceva propuneri?hai pa PM
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 12, 2015 sunt singur azi si maine... ceva propuneri?hai pa PM baga . io fac curat la haine da vb pm cum nu
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 asa se zicea la jandarm pana prin al doilea razboi mondial Apai n-am sustinut niciodata ca le-as sti pe toate...
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Apai n-am sustinut niciodata ca le-as sti pe toate... mai intreaba-ma pe mine cand ai nelamuriri.
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 mai intreaba-ma pe mine cand ai nelamuriri. Las' ca poate apare ?eced-ul si te intreaba el de nelamurirea lui; daca nu ma lasa memoria, parca lui ii placea mai mult decat mie sa te tachineze pe subiectul ăla (io nu mai insist, ca dupa aia ne acuzi ca-i ducem doru')
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Las' ca poate apare ?eced-ul si te intreaba el de nelamurirea lui; daca nu ma lasa memoria, parca lui ii placea mai mult decat mie sa te tachineze pe subiectul ăla (io nu mai insist, ca dupa aia ne acuzi ca-i ducem doru') azi raspund la orice. deschid arhivele statului. )) 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Spune-i mintii aleia ca a papat o litera prin textul de la rubrica "Locatie" din profil. Sau, roag-o sa ne explice ce e ala un "jandar". d'oh... sa mor de te mint ca mi-ai dat in cap cu intrebarea asta.parca mai aveai ceva cultura generala pe aici. asa se zicea la jandarm pana prin al doilea razboi mondialSi chiar mai 'nainte (pe la 1800 si ceva): CHIRIŢA: I!... când să-l văd deodată intrând pe poartă cu doi jăndari... ştii?... i-aş sări în cap. - ("Chirita in provincie")
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Si chiar mai 'nainte (pe la 1800 si ceva): CHIRIŢA: I!... când să-l văd deodată intrând pe poartă cu doi jăndari... ştii?... i-aş sări în cap. - ("Chirita in provincie") am zis pana, nu pe lastiu ca e de mult timp, de pe la pasoptism, cam asa... @thecat, stii ce e pasoptismul? )) nu e ca si septica ))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 + 1 punct (ca iar nu mai am) ! Ia ca au terminat si fetele (frumoasa victoria Flaviei) ! Noapte buna ! :yawn:
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 + 1 punct (ca iar nu mai am) ! Ia ca au terminat si fetele (frumoasa victoria Flaviei) ! Noapte buna ! :yawn:eu i le-am dat toate inginerului )), ca sa imi iau de o gija
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 @thecat, stii ce e pasoptismul? )) nu e ca si septica )))))) Nush. O sa incerc sa-mi aduc aminte. Am spus ca nu le stiu chiar pe toate. Dar tu, stii ce-i aia ca uneori incepi sa sari (putin) calu'...? Cu respect.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Nush. O sa incerc sa-mi aduc aminte. Am spus ca nu le stiu chiar pe toate. Dar tu, stii ce-i aia ca uneori incepi sa sari (putin) calu'...? Cu respect.nu m-ai vazut cand incep sa trag matza de coada )hai bre ca glumeam, nu trebe sa te superi... ca oricum nu-mi pasa ))) 1 3
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 nu trebe sa te superi... ca oricum nu-mi pasa ))) Fii serios, au incercat destui in aproape 3 ani de forum si n-au reusit...
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Fii serios, au incercat destui in aproape 3 ani de forum si n-au reusit... suna a tema de casa? )si Deeana, modela ta, parea Power (puff ) Girl... si.... a fugit )))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 12, 2015 Dolores sare mereu iapa nu stiu cum spui tu ca doar uneori cat.......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum