bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 13, 2015 Ati renunta la unul dintre membrele corpului in schimbul unui $1,000,000 ?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 as mai taia din pula, sa ramana pana la genunchi 3 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 as mai taia din pula, sa ramana pana la genunchi bre, mi-ai luat vorbili, plus ca o operatie buna iese pana-n 50k USD, montam una de 22, lunga, groasa, noduroasa, cand dai cu ea sa simta
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 schimb pentru http://banknoteworld.com/thumbs/1000/upload/banknote/BotswanaP1-1Pula-(1976)-donated_f.jpg
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 bre, mi-ai luat vorbili, plus ca o operatie buna iese pana-n 50k USD, montam una de 22, lunga, groasa, noduroasa, cand dai cu ea sa simta pula stramba, care bate stanga, spre apendicul femeii (invers interpolat, dreapta ei), e cea mai excitanta... doar ca a mea bate in ficat. cateodata le iau greturile de zici ca le-am lasat gestante. dar e de la fiere. 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 pula stramba, care bate stanga, spre apendicul femeii (invers interpolat, dreapta ei), e cea mai excitanta... doar ca a mea bate in ficat. cateodata le iau greturile de zici ca le-am lasat gestante. dar e de la fiere. Cine ti-a povestit chestiile astea ?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 Cine ti-a povestit chestiile astea ?doamna ma-ta ) ))) 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 doamna ma-ta ) )))minti asa cum au facut toti ascendentii tai vulgari a caror mostenire o exacerbezi permanent
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 minti asa cum au facut toti ascendentii tai vulgari a caror mostenire o exacerbezi permanentba, tu vrei sa pari inteligent. sterge-ti casul de la gura, ca pute a pula 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 ba, tu vrei sa pari inteligent. sterge-ti casul de la gura, ca pute a pulalimbajul tau e mai ihoros decat excretiile mele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum