bumflea Reputație: 12 Postat Ianuarie 12, 2012 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 12, 2012 "MASEUZĂ frumoasă, erotism, eleganţă, rafinament, atmosferă călduroasă. Masaj erotic şi thailandez, într-un cadru intim, de lux. Programări tel 0751825385."(anunt din ev.-rubrica masaje).Sunat azi la aceasta tipa si mi-a comunicat preturile: 120 ron masaj erotic si 160 masaj thailandez. Mi-am facut programare si am mers la ea. Locatia o are in Tatarasi in spate la magazinul Flux de materiale de constructii la un bloc turn A3.Am ales un masaj thailandez pentru ca face si sex oral.Tipa are in jur de 22-25ani, 50 kg, sanii tip 2 ochiuri(foarte mici) si cu un tatuaj colorat deasupra coapselor.Prestatia ei a lasat de dorit rau de tot. Nu are treaba deloc cu ceea ce se numeste masaj, deaorece ceea ce mi-a facut ea a fost un frecat pe spinare cu o crema (nu ulei) cu aroma de capsuni, dupa care m-a intors si mi-a montat prezervativ pe scula.A inceput un oral foarte slab, destul de mecanic, nimic deep, oo,lins sau alte scheme. Dupa ce-am terminat in saculet m-a rugat sa-mi duc singur sacul la wc.Nu accepta altfel de sex oral, normal, anal, nimic.Mirosuri neplacute nu am simtit , poate ca si din cauza ca nu si-a dat jos bikini, ci doar sutienul.Locatia nu pare deloc de lux, fiind un banal ap. 1 camera cu mobilier destul de vechi. Si acum notele:1 GFE - 5( pentru tonul cald al conversatiei si atat, in rest necomunicativa)2- Oral - 53- aspect fata - 74 -prestatie masaj - 35 -locatie - 6 ( destul de sigura, dar sigur protejata de un peste) Per total nu recomand pentru banii dati nu se merita sa mergi la un frecat cu crema Garnier si un oral slab de tot.P.S.: in timp ce ma imbracam a raspuns la un individ care tot o stresa cu telefonul , aceasta spunandu-i ca daca nu inceteaza o sa aiba probleme grave.DESPRE CE O FI VORBA?( ghici ciuperca cei?)
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2012 Postat Ianuarie 13, 2012 Tot in aceeasi zona mai este un "club". Nu mai gasesc threadul acum, acolo era vorba de mai multe prestatoare. O fi acelasi cuib sau doar sunt in aceeasi zona?
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2012 Postat Ianuarie 13, 2012 -linkul la threadul la care faceam referire... Bumflea, vezi vreo asemanare?
bumflea Reputație: 12 Postat Ianuarie 14, 2012 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Ianuarie 14, 2012 -linkul la threadul la care faceam referire... Bumflea, vezi vreo asemanare?Nu-i nici o asemanare. Era o singura fatuca acolo si era in spate la Flux materiale de constructii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum