Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 Mai bn te uiti la.meci diseara sau mai bn du te pana la Eva dc lucreaza astazi 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 Mai bn te uiti la.meci diseara sau mai bn du te pana la Eva dc lucreaza astaziEva... Eva Blue? )http://evablue.ro/
futica Reputație: 13 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 Am fost si eu la aceasta domnisoara. Ca aspect fizic arata foarte bine. Ce lasa de dorit este IGENA fratilor. Nu a facut dus nici când am ajuns si nici dupa contact.Actiunea incepe cu cateva sarutari din partea ei pe gat,piept, abdomen si cu mana imi facea o laba ajungând la junior se intinde dupa prezervativ pentru oral. O intreb ca ce vrea sa faca cu prezervativul ca la telefon ne-am inteles ca daca igena est ok si sunt proaspat epilat oralul va fi neprotejat. A vazut ca eram cam nervos pentru ce a vrut sa faca si a trecut sa suga fara sa mai comenteze. Din curiozitate sa vad daca este adevarat ca ii candeste pizda cer un 69. Fratilor mi-a venit un iz de imi venea sa vars (eu am probleme cu mirosurile).... evident orice tentativa de oral dispare.O rog sa se concentreze mai mult la oral si termin in gurita ei cu toate ca nu ia convenit deloc fugind la baie...Dupa cateva minute se intoarce de la baie si plec sa fac un dus.Note:Locatie:9Aspect fizic:9Atitudine:6 (trebuie sa te dai un pic cu tupu la ea)Oral: 8 ( fara deep dar cu cim unde a castigat 2 puncte)Normal:- (nu a existat)Igena: 3 (nu este permis ca la o fata de genul ei sa iti vina in nas miros de iz, neepilata proaspat...)Concluzia: fata trebuie sa se imprieteneasca cu apa si gelul de dus si sa isi schimbe din atitudine. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum