Sari la conținut

Vadim........ne-a parasit :(

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lumea se naşte, trăieşte şi moare..

Aud flori plângând, de sensibil ce sunt
Nu pot să tund iarba – se ascunde-n pământ.

La televizor nici nu pot să privesc
Să văd prădători în ospăţ nebunesc.

În zorii de ziuă eu am insomnie
La gândul că în abatoare-i urgie.

Că vite şi păsări sunt sacrificate
Cu şocul electric, cuţite zimţate.

E-atâta cruzime în noi şi-n natură
Din ochi îmi curg lacrimi şi sânge pe gură.

Mi-e milă de tot ce e viu şi mă doare
Că lumea se naşte, trăieşte şi moare.

Trăim pe-o Planetă de jaf şi război
Fă, Doamne, ceva, fie-Ţi milă de noi.

Există şi lumi unde nu este moarte
Eu cred că-n Agartha, pe Venus, pe Marte.

Fii bun şi ne-acordă acelaşi regim
Să fim ca şi Tine... Să nu mai murim...

C.V. Tudor

• Like 5
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

desi femeile nu prea stiu ce vorbesc, eu sunt de acord cu sorina

• Minus 3
Vizitator
Postat

Sorina, politica e politică, entertainment-ul e show, distracție...Leo de la Strehaia e un țigan manelist și atât. Nu are veleități de om politic, iar dacă ar avea nu l-ar lua nimeni în serios. Pe Vadim l-au luat mulți în serios și nu înțeleg de ce. Probabil, multă prostie, naivitate și ignoranță în mintea unui electorat necopt și bulversat de anii tranziției.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Vă rog ieu frumos să nu mă căutați în seara asta că-s la priveghiul Maestrului.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ce poti sa zici despre un om care a citit biblioteci intregi?

ca a dat in boala vacii nebune?

• Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sorina, politica e politică, entertainment-ul e show, distracție...Leo de la Strehaia e un țigan manelist și atât. Nu are veleități de om politic, iar dacă ar avea nu l-ar lua nimeni în serios. Pe Vadim l-au luat mulți în serios și nu înțeleg de ce. Probabil, multă prostie, naivitate și ignoranță în mintea unui electorat necopt și bulversat de anii tranziției.

Perfect adevarat ce spui tu, insa la fel de adevarat este si ca Vadim a transformat politica in show. Cine crezi ca l-a luat in serios?!?! Oamenii mediocri, idiotii care sunt foarte usor de manipulat, pe de-o parte, cei care erau la fel ca si el (adica isterici) pe de alta parte. 

• Like 1
Postat

Iliescu nu are voie sa crape pana ce nu este judecat si condamnat jupuit de viu. Dupa aceea poate crapa.

Totusi, daca nu era Iliescu (scolit bolsevic, ceea ce a facut sa si para de incredere in fata URSS-ului), Romania avea toate sansele sa fie destramata la Revolutie, ca Yugoslavia.

(nu e conspiratie inginereasca)

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Dar nici nu a avut chef să facă unirea cu Moldova , să nu-l supere pe Ivan. Exemplul unificarii Germaniei putea fi la indemână

• Like 1
Postat

Totusi, daca nu era Iliescu (scolit bolsevic, ceea ce a facut sa si para de incredere in fata URSS-ului), Romania avea toate sansele sa fie destramata la Revolutie, ca Yugoslavia.

(nu e conspiratie inginereasca)

DACA avea baba elice, se numea elicopter. :slap2  Mor cand aud chestia asta cu "daca". Nimeni nu poate sti ce ar fi fost daca...conteaza ce este acum si ce facem acum. 

Eu sunt impotriva violentei asadar nu mi-as dori sa fie jupuit de viu. Imi doresc sa fie judecat si CONDAMNAT, atat. Cea mai mare dorinta a oafei de Iliescu este sa-i ramana numele in cartile de istorie. Ii doresc sa i se indeplieasca dorinta cu o singura conditie: sa fie mentionata si condamnarea. Pe mine asta m-ar satisface acum, nicidecum vizionarea unei executii in stil barbar.

• Like 2
Postat

Dar nici nu a avut chef să facă unirea cu Moldova , să nu-l supere pe Ivan. Exemplul unificarii Germaniei putea fi la indemână

in viata nu le poti avea pe toate. stii ca exista compromisuri.

Postat

DACA avea baba elice, se numea elicopter. :slap2  Mor cand aud chestia asta cu "daca". Nimeni nu poate sti ce ar fi fost daca...conteaza ce este acum si ce facem acum. 

Eu sunt impotriva violentei asadar nu mi-as dori sa fie jupuit de viu. Imi doresc sa fie judecat si CONDAMNAT, atat. Cea mai mare dorinta a oafei de Iliescu este sa-i ramana numele in cartile de istorie. Ii doresc sa i se indeplieasca dorinta cu o singura conditie: sa fie mentionata si condamnarea. Pe mine asta m-ar satisface acum, nicidecum vizionarea unei executii in stil barbar.

de probabilitati ai auzit, tanti injinera?

o prababilitate la acel "daca" de peste 70% e favorabila, nu?

vorbim romaneste, nu cum ne place.

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

@sorina,vrei prea multe,nu se poate totul ...pe rand  :laugh2

Vizitator
Postat

Leo de la Strehaia e refugiat sirian?

Indian

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Corneliu Vadim Tudor a aparit astazi la TV sustinand ca nu este mort si ca poate aduce documente oficiale si numeroase dovezi care pot dovedii asta.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

In afara unei inteligente sclipitoare si a unui nivel de cultura mult peste medie, acest om s-a facut remarcat doar prin declaratii xenofobe, scandaluri si limbi in cur adresate familiei Ceausescu.

R.I.P.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

de probabilitati ai auzit, tanti injinera?

o prababilitate la acel "daca" de peste 70% e favorabila, nu?

vorbim romaneste, nu cum ne place.

Dolores Dolores...experienta m-a invatat ca, atunci cand este vorba de comunisti sau tigani, nu mai functioneaza nicio statistica si nicio probabilitate. 

Ce are ingineria cu probabilitatile, nenea soldatu' ?!?! As putea spune ca psihologia ar avea o legatura, insa ingineria?!?!

Postat

In afara unei inteligente sclipitoare si a unui nivel de cultura mult peste medie, acest om s-a facut remarcat doar prin declaratii xenofobe, scandaluri si limbi in cur adresate familiei Ceausescu.

Ai omis o caracteristica a lui extrem de importanta: simtul umorului.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...