sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 Am facut programare astazi la ora 14 pentru ora 16:15 - confirmat telefonic.Am ajuns la locatie si ori are telefonul inchis, ori ma bagat la apelant blocat, deviat direct in casuta vocala.Concluzie - teapa.imi cer milioane de scuze,nu stiu ce s-a intamplat cu telefonul.si eu te-am asteptat pana la 17:00.eu chiar nu fac din astea,sunt aici sa muncesc.imi pare extrem de rau inca odata,chiar nu sunt tzepara:* 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 Up:* 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 23, 2015 bai baiatule,ma jur solemn cu mana pe putina inima ramasa,ca esti un bulangiu.singurul care ne pupa in cur(pe di_ana,pe mine,inclusiv pe p_morris) esti tu.centurista e mata,ca nu m-ai vazut tu pe mine pe centura,si daca te pisi,sa te pisi pe mortisorii matii de boschetar!gata.suntem chit,ca imi dai prea mare maxima!!!si nu imi mai incap in "masca" diplomata care o port de obicei. Voua celorlalti imi cer mii de scuze ca trebuie sa luati parte la asa o batjocura!!! Tu stii ce`nseamna "a pupa in cu"? E clar ca nu. Plm... Poate se gaseste un client profesor de limba romana, sa va ia pe toate si sa va dea meditatii. Ca`i pacat sa fiti atat de proaste... Una deja a aparut la televizor afirmand ca nu stie sa faca nimic altceva in afara de`a se fute... si apropo de altoit!cred ca asa ai vazut in familia ta ca sunt tratate femeile,de aceea esti singur la 180 ani ai tai!!! Eu una nu am primit-o niciodata,si nici nu as accepta!deci mars Daca as fi vazut asa ceva acasa, mai mult ca sigur as fi ajuns si eu sa "altoiesc" femeile... Ori, eu nu m`am atins violent de nici o fata. Comparativ cu morris, care a recunoscut in fata altor domnisoare, c`o bate pe di_ana din cand in cand. 1 3
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 Disponibila:* pana la 00:00 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 Tu stii ce`nseamna "a pupa in cu"? E clar ca nu. Plm... Poate se gaseste un client profesor de limba romana, sa va ia pe toate si sa va dea meditatii. Ca`i pacat sa fiti atat de proaste... Una deja a aparut la televizor afirmand ca nu stie sa faca nimic altceva in afara de`a se fute... Daca as fi vazut asa ceva acasa, mai mult ca sigur as fi ajuns si eu sa "altoiesc" femeile... Ori, eu nu m`am atins violent de nici o fata. Comparativ cu morris, care a recunoscut in fata altor domnisoare, c`o bate pe di_ana din cand in cand. dragule,nu il cunosc pe plm morris asta al tau,si nu ma priveste ce ai cu dumnealui dar daca ,ai certitudinea ca e asa,sa iasa aceste stimate domnisoare "la interval" si sa confirme spusele tale:* . 1
amachine Reputație: 262 Postat Octombrie 23, 2015 Postat Octombrie 23, 2015 ... Una deja a aparut la televizor afirmand ca nu stie sa faca nimic altceva in afara de`a se fute... .Cred ca am pierdut faza asta. A venit A1 si a luat interviu la fetele darnice? :-)
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 23, 2015 Cred ca am pierdut faza asta. A venit A1 si a luat interviu la fetele darnice? :-) A fost intrebata "Ce stii sa faci?", in contextul de`a face altceva... Si ea a raspuns "Nimic". 1 3
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 23, 2015 bai baiatule,ma jur solemn cu mana pe putina inima ramasa,ca esti un bulangiu.singurul care ne pupa in cur(pe di_ana,pe mine,inclusiv pe p_morris) esti tu.centurista e mata,ca nu m-ai vazut tu pe mine pe centura,si daca te pisi,sa te pisi pe mortisorii matii de boschetar!gata.suntem chit,ca imi dai prea mare maxima!!!si nu imi mai incap in "masca" diplomata care o port de obicei. Voua celorlalti imi cer mii de scuze ca trebuie sa luati parte la asa o batjocura!!!Si uite asa isi da arama pe fata, atunci cand n-are masca! 1
leonydas Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2015 Postat Octombrie 24, 2015 Azi e cu program prelungit, sa recuperati ce`ati pierdut cat timp v`au stat aia la usa? P.S.: Si eu imi doresc sa fiu un tigru.. Si totusi nu se poate E mai smecher vultur decat tigru. 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Up:* 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Si uite asa isi da arama pe fata, atunci cand n-are masca! Vezi ce scrie el,si asa o sa iti dai seama.nimeni nu poate sta prea mult timp diplomat intr-o conversatie cu vladizinho 1 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 24, 2015 Vezi ce scrie el,si asa o sa iti dai seama.nimeni nu poate sta prea mult timp diplomat intr-o conversatie cu vladizinhoEra o zicala: "cel mai destept cedeaza". Daca tu te cobori la nivelul lui, inseamna ca-i faci jocul si ii dai satisfactie! Omul are sechele inca din copilarie, nu pricepi aceasta tulburare? O zi buna! 2
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Era o zicala: "cel mai destept cedeaza". Daca tu te cobori la nivelul lui, inseamna ca-i faci jocul si ii dai satisfactie! Omul are sechele inca din copilarie, nu pricepi aceasta tulburare? O zi buna!asa o sa fac.multumesc:* 2 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Disponibila:* 1
zar91 Reputație: 2 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Nowhere Oras:Nowhere Postat Octombrie 24, 2015 Am facut programare astazi la ora 14 pentru ora 16:15 - confirmat telefonic.Am ajuns la locatie si ori are telefonul inchis, ori ma bagat la apelant blocat, deviat direct in casuta vocala.Concluzie - teapa.Nu esti singurul, joia trecuta am sunat pe la 15:20 si am stabilit pentru 16:30 programarea. Am ajuns acolo la ora stabilita dar degeaba, nu avea cine sa raspunda la telefon...am fumat 2 tigari, m-am mai invartit putin prin ploaie si intr-un final imi raspunde o colega a Georgianei care imi spune ca domnisoara nu este momentan si o sa ma sune ea inapoi cand se intoarce sau sa revin eu cu un telefon....nu s-a intamplat nici una nici alta, nu mai risc sa ma plimb de nebun pe la unirii. 2
cana Reputație: 6 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Se poate si trio in locatie? cu vreo coleguta?
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Se poate si trio in locatie? cu vreo coleguta?bineinteles.repet... fara show lesbi:* 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Nu esti singurul, joia trecuta am sunat pe la 15:20 si am stabilit pentru 16:30 programarea. Am ajuns acolo la ora stabilita dar degeaba, nu avea cine sa raspunda la telefon...am fumat 2 tigari, m-am mai invartit putin prin ploaie si intr-un final imi raspunde o colega a Georgianei care imi spune ca domnisoara nu este momentan si o sa ma sune ea inapoi cand se intoarce sau sa revin eu cu un telefon....nu s-a intamplat nici una nici alta, nu mai risc sa ma plimb de nebun pe la unirii. Imi pare rau,dar asta chiar nu am idee cand s-a intamplat. Totusi imi pare rau,pentru ca sunt nu punctuala,sunt foarte punctuala.nu o sa se mai intample. 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Disponibila:* 1
cana Reputație: 6 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 tarife pentru un trio?
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 25, 2015 asa o sa fac.multumesc:*Cu placere!
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 tarife pentru un trio? Pentru o ora 150lei/fiecare,o finalizare 60 lei/fiecare...:* 1
cana Reputație: 6 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 ceva poze cu pritena ta?)) sa mi fac filmul de acasa:))
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 ceva poze cu pritena ta?)) sa mi fac filmul de acasa:)) Nu am poze cu ea,nu e pe forum deocamdata.poti veni sa o vezi insa.:* 1
sarrita Reputație: 177 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Disponibila:* 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum