addyi Reputație: 46 Postat Septembrie 16, 2015 Postat Septembrie 16, 2015 Salut baieti, Pe scurt: eu merg la curve, defapt am mers doar la curve, nu am avut nicio femeie "pe bune". M-am culcat cu femei de toate marimile, toate culorile si toate varstele (bine, nu peste 40 ), deci am experienta 0 in a agata o femeie.De curand am iesit cu una cunoscuta pe net la film. Ea are 34, fiind mai mare ca mine cu 8 ani. Tipa a venit destul de atragator imbracata, cu un decolteu generos, cu un corp lucrat la sala etc. adica arata foarte bine.Timiditatea(PROSTIA) m-a impiedicat sa fac pana si cel mai mic pas catre ea, nu am facut nicio aluzie, nu am facut nimic, m-am comportat cum ne invata mama cand suntem mici(doamne, ce prostie ). Asta desi eram doar noi doi singuri in sala de cinema, iar pe urma am mers si la cafea, unde tipa era foarte aprinsa in povestile ei. Dupa cafea, o invitasem s-o conduc cu masina catre sala de fitness(chiar se vedea ca face sport ), timp in care o suna o prietena s-o intrebe de sanatate. Ea s-a laudat ca i-am oferit servicii de 5 stele (am ras cu ea, i-am societate placuta, masina de lux etc) dar ca vrea sa vada daca pana la final vor fi de 7 stele(probabil astepta ca boul de mine sa miste un deget macar). Ajunsa la destintie, se da jos, zambeste, imi multumeste, eu ii raspund amabil, ii zambesc, mai fac o gluma si asta a fost tot.Dupa ce am plecat si-am stat noaptea in pat ( ) sa analizez situatia mi-am dat seama ce dobitoc am fost. A doua zi, intru iarasi pe net s-o intreb de sanatate si sa incerc s-o invit din nou oras, hotarat ca de data asta sa merg cu tupeu maxim inainte, daaaar m-am pomenit cu niste raspunsuri in 2 peri foarte violente, ca in final sa nu mai raspunda. Intrebarea mea: trebuia sa dau cu tupeu inainte si s-o sarut chiar in sala de cinema, ca pe urma s-o conving imediat s-o duc la pat dupa film/cafea?Merci
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 16, 2015 Daca macar incercai acum ai sti cum stau lucrurile: ca-s doua posibilitati, ori nu te-a placut suficient incat sa mai vrea alta intalnire, ori a fost dezamagita ca nu ai facut macar un pas inainte.Zic eu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 16, 2015 Treaba grea dom'le, treaba grea, sigur n-ai facut tu ceva bine .... macar ai castigat experienta si cu fiecare incercare nereusita vei gasi calea spre succes
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 16, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 16, 2015 Data viitoare lasa sperantele si visele la o parte si evalueaza obiectiv situatia. Oare ce-ar fi vrut o femeie de 34 de ani care are grija de aspectul ei de la un june de 26? Mai ales ca si bate apropo-uri. Putin probabil sa vrea sa te prezinte parintilor.Ma bucur totusi ca nu esti o prada usoara. Sa se-nvete minte toate bagaboantele ca un barbat adevarat nu cade la pat in prima seara. Sa puna osu' la treaba daca au nevoie de fresh meat! 7 5
fanebabane Reputație: -446 Postat Septembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2015 Salut baieti, Pe scurt: eu merg la curve, defapt am mers doar la curve, nu am avut nicio femeie "pe bune". M-am culcat cu femei de toate marimile, toate culorile si toate varstele (bine, nu peste 40 ), deci am experienta 0 in a agata o femeie.De curand am iesit cu una cunoscuta pe net la film. Ea are 34, fiind mai mare ca mine cu 8 ani. Tipa a venit destul de atragator imbracata, cu un decolteu generos, cu un corp lucrat la sala etc. adica arata foarte bine.Timiditatea(PROSTIA) m-a impiedicat sa fac pana si cel mai mic pas catre ea, nu am facut nicio aluzie, nu am facut nimic, m-am comportat cum ne invata mama cand suntem mici(doamne, ce prostie ). Asta desi eram doar noi doi singuri in sala de cinema, iar pe urma am mers si la cafea, unde tipa era foarte aprinsa in povestile ei. Dupa cafea, o invitasem s-o conduc cu masina catre sala de fitness(chiar se vedea ca face sport ), timp in care o suna o prietena s-o intrebe de sanatate. Ea s-a laudat ca i-am oferit servicii de 5 stele (am ras cu ea, i-am societate placuta, masina de lux etc) dar ca vrea sa vada daca pana la final vor fi de 7 stele(probabil astepta ca boul de mine sa miste un deget macar). Ajunsa la destintie, se da jos, zambeste, imi multumeste, eu ii raspund amabil, ii zambesc, mai fac o gluma si asta a fost tot.Dupa ce am plecat si-am stat noaptea in pat ( ) sa analizez situatia mi-am dat seama ce dobitoc am fost. A doua zi, intru iarasi pe net s-o intreb de sanatate si sa incerc s-o invit din nou oras, hotarat ca de data asta sa merg cu tupeu maxim inainte, daaaar m-am pomenit cu niste raspunsuri in 2 peri foarte violente, ca in final sa nu mai raspunda. Intrebarea mea: trebuia sa dau cu tupeu inainte si s-o sarut chiar in sala de cinema, ca pe urma s-o conving imediat s-o duc la pat dupa film/cafea?Merci Nu-ti face griji, te-a citit din prima. Femeile au al 6-lea simt. Te-a mirosit de la o posta ca esti cacat pe tine. Poate ca a stat cu tine pana la sfarsit ca a fost bun filmul sau ca sa nu te faca sa te simti prost. Daca n-a fost chimie din prima incearca cu a doua. A doua femeie, evident. Pe asta poti sa o uiti. Sau lasa-ne noua profilul ei sa o agatam si-ti spunem apoi cum trebuia sa procedezi. Nu te descuraja. Important e sa exersezi. Cu timpul poate iti iese asa: 7 9
shiva Reputație: 3144 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 17, 2015 Salut baieti, Intrebarea mea: trebuia sa dau cu tupeu inainte si s-o sarut chiar in sala de cinema, ca pe urma s-o conving imediat s-o duc la pat dupa film/cafea?Merci Trebuia sa incerci sa o saruti, si de restul mai vedeai tu in functie de cum mergea sarutul PS - instaleaza-ti si Tinder-ul pe smartphone 2
cata-vdo Reputație: 3 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 28, 2015 Tipule ce sa iti zic bine ca costientizezi ce ai facut si ce nu a mers te asigur ca fiecare barbat are cate o intilnire care nu a mers bine inclusiv si eu am avut dar am analizat greseala si am trecut peate nu te ingrijora va fii bine data viitoare si inca ceva nu o mai cauta pe duduie treci mai departe sunt o gramada de doritoare mergi la mall uitete in jur si ai sa vezi o gramada de caprioare ce asteapta sa fie vanate . Cand nevasta.mea este la lucru si ma plictisesc groaznic acasa ma imbrac ma urc in masina si plec la Mall apoi ce sa zic am abonament la hoteluriile din oras ma stie receptioneri deja . In fine nu am intrat sa scriu despre mine ci sa te incurajez si sa iti zic ca este ok ca s.a intimplat asa nu e stress numai bine iti urez bafta la Futut .
Vizitator i.like.milfs Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Postat Septembrie 29, 2015 Salut, Se poate sa imi trimiti pe o adresa de e-mail sau pm numele la hotel/uri Merci,
cata-vdo Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 29, 2015 Pai dc toate hoteluriile is ok depinde ce vrei calitate pret...
Vizitator btc Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Salut baieti, Pe scurt: eu merg la curve, defapt am mers doar la curve, nu am avut nicio femeie "pe bune". M-am culcat cu femei de toate marimile, toate culorile si toate varstele (bine, nu peste 40 ), deci am experienta 0 in a agata o femeie.De curand am iesit cu una cunoscuta pe net la film. Ea are 34, fiind mai mare ca mine cu 8 ani. Tipa a venit destul de atragator imbracata, cu un decolteu generos, cu un corp lucrat la sala etc. adica arata foarte bine.Timiditatea(PROSTIA) m-a impiedicat sa fac pana si cel mai mic pas catre ea, nu am facut nicio aluzie, nu am facut nimic, m-am comportat cum ne invata mama cand suntem mici(doamne, ce prostie ). Asta desi eram doar noi doi singuri in sala de cinema, iar pe urma am mers si la cafea, unde tipa era foarte aprinsa in povestile ei. Dupa cafea, o invitasem s-o conduc cu masina catre sala de fitness(chiar se vedea ca face sport ), timp in care o suna o prietena s-o intrebe de sanatate. Ea s-a laudat ca i-am oferit servicii de 5 stele (am ras cu ea, i-am societate placuta, masina de lux etc) dar ca vrea sa vada daca pana la final vor fi de 7 stele(probabil astepta ca boul de mine sa miste un deget macar). Ajunsa la destintie, se da jos, zambeste, imi multumeste, eu ii raspund amabil, ii zambesc, mai fac o gluma si asta a fost tot.Dupa ce am plecat si-am stat noaptea in pat ( ) sa analizez situatia mi-am dat seama ce dobitoc am fost. A doua zi, intru iarasi pe net s-o intreb de sanatate si sa incerc s-o invit din nou oras, hotarat ca de data asta sa merg cu tupeu maxim inainte, daaaar m-am pomenit cu niste raspunsuri in 2 peri foarte violente, ca in final sa nu mai raspunda. Intrebarea mea: trebuia sa dau cu tupeu inainte si s-o sarut chiar in sala de cinema, ca pe urma s-o conving imediat s-o duc la pat dupa film/cafea?MerciDacă știi engleză clipul de aici te cam caracterizează http://www.youtube.com/watch?v=-skZx5liyaMData viitoare învață din greșeliȘi dă-mi și mie datele de contact ale doamnei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum