Sari la conținut

nu vrea sa plateasca cineva pentru mine costul upgrade?

lica28

Postări Recomandate

• Oras:undeva in balcani
Postat

pot sa ofer plata prin transfer credit orange, sau pot sa rezolv daca aveti vreo problema cu calculatorul, vreti sa faceti un site sau mai stiu eu ce..

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pentru ce vrei upgrade? Mai faci 42 de postari ( 41 fara asta care imi raspunzi mie) si ai acces la PM, asta inseamna upgrqde aici.

Apropo, cat ma costa sa mi repari plqcq video la un laptop????

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pentru ce vrei upgrade? Mai faci 42 de postari ( 41 fara asta care imi raspunzi mie) si ai acces la PM, asta inseamna upgrqde aici.

Apropo, cat ma costa sa mi repari plqcq video la un laptop????

Miorlaila ce are de zis la recomandarile tale? :))
Postat

daca e din hardware nu am cum sa te ajut, poti incerca sa reinstalezi driverele

membrii cu upgrade pot sa vada filme . poze, si alte avantaje de care nu prea sunt curios

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Miorlaila ce are de zis la recomandarile tale? :))

Il doare in pula de ce zi eu :))

On topic: este problema fizica la placa :)) Mai ai 29 de postari daca imi raspunzi iar :)))

Postat

pot sa ofer plata prin transfer credit orange, sau pot sa rezolv daca aveti vreo problema cu calculatorul, vreti sa faceti un site sau mai stiu eu ce..

Poti sa plimbi ursul dupa upgrade?

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Sau varianta B) - scrii Hodor de-ampulea pana iti transpira coaiele, pentru ca eu refuz sa cred ca cineva poate face asta cu mainile !!!

Postat

Sau varianta B) - scrii Hodor de-ampulea pana iti transpira coaiele, pentru ca eu refuz sa cred ca cineva poate face asta cu mainile !!!

Hodor?

Postat

problema rezolvata, se poate sterge topicul sau cel putin nu mai dati reply aiurea

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...