Sari la conținut

Raluca - 0753151102

mgmsred

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

tomson tati, vrei sa iti dau si eu copy-paste de cate ori te-ai laudat ca prostituatele s-au plans de dimensiunea pulii tale?! chiar vrei?

Vrei, vrei? Raluca ar fi incantata, ar avea un motiv in plus de baza.

Asa ai perceput tu ca e lauda de fapt era doar descrierea acțiunii si a modului în care respectiva gestionează clienții mai mari. Oi fi avand tu complexe de ti se pare ca ma laud. Ce ai vrea să mă dau mic sa mint sa ma ascund . Sunt cum sunt si asta e.
Postat

Ce conteaza ce-oi fi avut tu de gând. Conteaza ce era scris.

repeti ca papagalul aceleasi aiureli

ai fost la ea?

Postat

repeti ca papagalul aceleasi aiureli

ai fost la ea?

asta era buna pt ea ca pune de 100x acelasi post

intrebarea aia a ta chiar e de papagal si inca din ala retard , 

du-te tu,  eu merg la alea faine profi si corecte

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

tomson tati, vrei sa iti dau si eu copy-paste de cate ori te-ai laudat ca prostituatele s-au plans de dimensiunea pulii tale?! chiar vrei?

Omu e direct.

Crezi ca daca o are mica si se lauda pe aici ca e anaconda ii creste?

Daca merge treaba ma apuc si eu, nu stiu ce aveti ca pe tot forumul vad ca se cearta lumea de la orice, hai  :beex2

• Like 2
Postat

Omu e direct.

Crezi ca daca o are mica si se lauda pe aici ca e anaconda ii creste?

Daca merge treaba ma apuc si eu, nu stiu ce aveti ca pe tot forumul vad ca se cearta lumea de la orice, hai  :beex2

Chiar am evitat  sa spun ce au zis laudativ femeile despre acest aspect tocmai din modestie si sa nu frustrez pe altii poate mai putin norocosi sub acest aspect. Daca era sa scot din arhiva era cu totul altfel dar nu o sa o fac nici acum.

nu mai cersi pista, ai putin orgoliu!

Si eu acum ar trebui sa te fac pe tine mitic tigan etc si sa inceapa o tiganie din aia ca la voi acolo ?

Nu ma cobor la asa ceva.

Oricum ma confunzi cu feri

Ati venit aici cu smekerii tepe jigniri si mizerii nu va ajunge cat loc aveti acolo?

Faceti ce vreti acolo si prin alte parti dar nu aici in Timisoara.

Desi suntem recunoscuti pentru ca oricine e bine primit de oriunde ar  fi venit , avem totusi prin oras  un poster binecunoscut pentru cei care fac mizerie : "Nu te pune cu timisorenii !"

Postat

Hai baietzi sa mai si futem ca scandal fotbal si karate toti stim.

Sa lasam fata ca nu a omorat pe nimeni.

Am facut si eu o gluma chiar doua m-a facut sarac, troll, nevasta mi-a facut-o balena albastra, dar nu m-am suparat o voi vizita daca imi raman bani de la miel, iau unu' mai mic.

Tomson sa iti traiasca, sa ii dea dzeu sanatatea si sa nu fut dupa tine, cand m-a facut pe mine au tras la cantar cred.

Propun sa isi ceara scuze domnisoara la cei pe care i-a atacat fara motiv si sub scuzele ei sa apara doar posturi cu recenzii de la oameni care au vizitat-o.

Pace!

• Like 1
Postat

Hai baietzi sa mai si futem ca scandal fotbal si karate toti stim.

Sa lasam fata ca nu a omorat pe nimeni.

Am facut si eu o gluma chiar doua m-a facut sarac, troll, nevasta mi-a facut-o balena albastra, dar nu m-am suparat o voi vizita daca imi raman bani de la miel, iau unu' mai mic.

Tomson sa iti traiasca, sa ii dea dzeu sanatatea si sa nu fut dupa tine, cand m-a facut pe mine au tras la cantar cred.

Propun sa isi ceara scuze domnisoara la cei pe care i-a atacat fara motiv si sub scuzele ei sa apara doar posturi cu recenzii de la oameni care au vizitat-o.

Pace!

Sunt f de acord cu pacea mai ales ca incepe saptamana mare asa ar fi frumos , daca nu am tinut post de mancare macar pe aici sa mai postim de rautati si sa ne vedem fiecare de defectele personale.

Lasa ca au mers multi dupa mine si la Jasmine,  Ralu Sb , Conni si nu s-a plans nimeni :-) din contra 

Postat

Oricum ma confunzi cu feri

Cu mortii ma-tii nu te confunde cumva, jegos ordinar de doi bani ce esti!

Postat

Cu mortii ma-tii nu te confunde cumva, jegos ordinar de doi bani ce esti!

NU am zis eu bine ca esti ferispurcatu ? Eu zic sa fie pace in saptamana mare , nici nu te-am atacat pagan prost ce esti ! Ala a zis ca eo is pisti adica ungur eu i-am zis ca  ma confunda cu tine , ti-am zis feri nu feripreaspurcatu cum meritai , deci unde era jignirea ? nicaieri insa  desi nu aveai motiv rautatea aia scarbavnica din tine nu te-a lasat sa tii pacea , puroi ordinar ce esti si mincinos nenorocit care vei pieri pe limba si rautatea ta.

Inca odata eu vreau pace dar nu ma provocati !

Postat

NU am zis eu bine ca esti ferispurcatu ? Eu zic sa fie pace in saptamana mare , nici nu te-am atacat pagan prost ce esti ! Ala a zis ca eo is pisti adica ungur eu i-am zis ca  ma confunda cu tine , ti-am zis feri nu feripreaspurcatu cum meritai , deci unde era jignirea ? nicaieri insa  desi nu aveai motiv rautatea aia scarbavnica din tine nu te-a lasat sa tii pacea , puroi ordinar ce esti si mincinos nenorocit care vei pieri pe limba si rautatea ta.

Inca odata eu vreau pace dar nu ma provocati !

Ba te provocam sa vezi de nu iti demonstram ca esti cel mai penal din Timisoara, nu scap de noi asa usor, pana nu primesti ce meriti la caracterul jegos care il ai, dobitocule!

• Like 1
  • Oras:arad
Postat

Tare curios sunt dacă acesti Rambo, Terminatori contemporani care dau cu pumnu pe net...oare în realitate ?

În loc sa mulțumească membrilor cu vechime care le oferă informatii prin recenzii...ei se găsesc sa dea cu rahat. Pai se intaleste munte cu munte...nu se întâlnește om cu om? Vorba lu Harap alb...

Mai intri pe aici sa vezi ce mai merita vizitat...si când colo numa incordari de soricei ce au mirosit o boaba de strugure.

Postat

Nu am nervi sa caut în 30 de pagini de contre verbale...unde e locatia? Si pretul...Raluca..dacă tot esti activa..scrie

De informatii din acestea avem nevoie pe site ul asta

• Like 1
  • Telefon: 0753151102
  • Oras:Timișoara
Postat

tanara frumoasa, sani mari naturali, pisicuta stramta, corp atletic, ofer clipe de neuitat domnilor manierati. poze reale. cer si ofer discretie maxima si igiena ireprosabila.

servicii : oral protejat cu deepthroat, normal protejat, masaj erotic, fantezii lenjerie, 69, cunilingus, sex intre sani, finalizare pe sani sau pe corp.

cadoul este de 300 lei pentru jumatate de ora si 500 ora in locatia mea sau 600 lei la hotel.

telefon : 0752 708 752.

daca nu pot sa raspund si doriti sa va contactez ulterior, va rog sa trimiteti un sms. daca este necesar, precizati si intervalul orar in care va pot trimite sms sau suna.

apartament de lux, atmosfera placuta, cu aer conditionat, zona centrala, aproape de iulius mall.

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.

Exclus romii.

young girl, beautiful and sweet, with natural big breast,tight pusy, athletic body, very smoth skin. the pictures are real and recent. i ask and i offer impeccable hygiene and maximum discretion.

we can meet at hotel or at my place, near the iulius mall, in a very comfortable apartment and a very enjoyable atmosphere.

services : oral sex with condom, deepthroat,normal sex with condom, erotic massage, lingerie experience (tanga,stockings, pantyhose) cunnilingus, 69, breasts sex, handjob, cum on breast, cum on body.

telephone number is 0752 708 752.you can call me or send me text message. i don't understand very good english, but i get along with writing.

if i don't answer and you want me to contact you, please send an message, and if it's necesary specify till what hour i can reply to you.

No gipsyes.

• Like 1
Postat

pisicuta stramta :P

mult mai explicit textul in engleza

Da, ai dreptate :) Nici eu nu sunt prea multumita de cum suna in romana dar nu am găsit o exprimare mai potrivita. Poate ai tu o recomandare. :*
  • Like 1
Postat

Se scrie cu doi de s. Pussy. Este corect - tight pussy.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=tight%20pussy

tight pussy - The opposite of loose pussy. Preferable by most men as it provides greater stimulation and less smell.

In speranta sa nu declansez o o reactie violenta si plina de ura uite aici:

"tight pussy - The female version of "size matters.""

Deci afirmatia ta este echivalentul lui tomson ca are p*** mare. Deci aveti ceva in comun de la care poate pleca o prietenie :-)

Seara faina!

Postat

Multumesc frumos, o sa corectez. Asta nu ne a invatat la orele de engleza :)

O seara plăcută si tie.

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Cum am mai zis ,stiu ca ai zis ca intrii de pe telefon, da o semnatura ca lumea face miliooane si te scuteste de niste chestii

Camd prinzi un PC, ti as recomanda sa o faci

• Like 2
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Buna.As dori sa o vizitez si eu pe aceasta domnisoara Raluca,vad ca are un pret care ma face sa cred ca este o fata mai cu gust.decat cele pana in 150 lei.care sunt tiganci, grase sau urate...dar observ ca are o atitudine de incepatoare.o fi adevarat?As vrea sa o vizitez si ce ofera domnisoara in pretul de 300 lei.daca face oral neprotejat gen?sau daca nu face in pretul asta.daca face cu bani in plus.stima si pule tari futaci..

un sfat pentru futaci,daca bugetul este mai redus.zic din proprie experienta.mai bine mergeti de 2 ori pe luna si futeti ceva mai scump

decat de 4 5 ori sa futeti cele gen 150 lei cu finalizare orala si tot ce vrei(boli cu S si multe altele) :))

• Like 1
Postat

Buna. :) Mai sunt disponibila astazi, pana dupa sărbători nu o sa mai lucrez.

Postat

Buna. :) Mai sunt disponibila astazi, pana dupa sărbători nu o sa mai lucrez.

iei pauza de la sex? :)

• Minus 1
Postat

Da :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...