viki pisicutza Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 18, 2015 Placerea si relaxare absoluta iti vor fi oferite de trupul meu, într-o ambianta placuta, discreta si curata. Un mix special de senzualitate, pasiune si tandrete te vor face sa revii. imi ofer serviciile la urmatoarele tarife : 100RON 30minute (exclus anal si finalizare orala,faciala) Programul meu este in mare parte doar pe weekend!!Imi permit sa refuz domnii in stare de ebrietate , **spam editat**II si cei care nu imi prezinta incredere! Programarile se fac la telefon cu nume si timpul dorit de client. 0763 388 738 NU raspund la numere private !!! Va pup si va astept sa ne simtim bine Va doresc un placut !
crazzyman Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 Daca vrei un weekend placut, relaxant si discret de PLACERE lasami un mesaj pe privat.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2015 mai are rost sa zic ceva, sau iti dai si singur seama ca ai cam confundat siteul asta cu altceva?si vezi ca sunt elegant in exprimare, ca daca ai avea norocu sa isi puna alti "dimni finuti" de pe aici mintea cu tine, nu ar fi la fel de civilizata treaba
viki pisicutza Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Septembrie 24, 2015 wow ce limbaj bine ca nu m`am pripit sa`ti trimit mesaj pareai ciudatzel...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2015 Daca vrei un weekend placut, relaxant si discret de PLACERE lasami un mesaj pe privat. Tarfelorrrrr wow ce limbaj bine ca nu m`am pripit sa`ti trimit mesaj pareai ciudatzel... =)) Ce e cel mai funny e că nici unul dintre voi nu poate trimite/primi mesaje în privat dar totuși sunteți perseverenți. Până la urmă așa e...gestul contează
iguana3 Reputație: -3645 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 27, 2015 Telefon inchis!!! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 poze furate:https://twitter.com/imgsrc_ru
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum