Sari la conținut

inchiderea acestui cont

Vizitator Ro_MaN

Postări Recomandate

Vizitator Ro_MaN
Reputație: 0
Postat

doresc sa imi inchid acest cont. cum trebuie sa procedez ?in afara de anuntul care este postat pe prima pagina a forumului (cum ca un user este sters daca nu posteaza o recenzie timp de 3 luni) mai exista o alta cale de a inchide acest cont ?

Vizitator vladutz
Postat

la fel ca si colegul asi dori stergerea contului

Postat

asi vrea sa sterg si eu un cont am doua da nu stiu de unde vreau sa al stergeti pe 0786688889 nu este al meu si al meu este ema21 cu un nr de conex

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

asi vrea sa sterg si eu un cont am doua da nu stiu de unde vreau sa al stergeti pe 0786688889 nu este al meu si al meu este ema21 cu un nr de conex
La numarul de telefon 0786688889 am gasit

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

DA VREAU SA FIE STERS SI SAMI RAMANA ASA EMA21 CU NR DE CONEX TE ROG ASA NU VREAU SA FIE STERS ASU SAL LASI SI PE ALA SI DACA POTI SA STERGI COM CA NU SUNT EU ,,,EU SUNT

• Administrator
Postat

Buna Ema,Am inchis thread-ul cu numarul de cosmote si l-am lasat deschis pe cel cu nr de vodafone :

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator forbiden
Postat

As dori si eu sa mi se inchida contul. Multumesc.

Vizitator incerc.totul
Postat

Salut Admin,Te rog inchide si contul meu.Mutumesc pentru informatiile gasite aici si sper ca am ajutat cu recenzia (unica).Bafta in continuare.

Vizitator cosmyin2004
Postat

am intrebat si eu cred ca de vreo 2 ori daca mi se poate schimba si mie usernameul (din motive de siguranta) si nu numai ca nu mi s-a oferit un raspuns dar threadul a fost inchis direct. consider ca pot ajuta si eu cu informatii, recenzii dar nu pot sa fac asta cu acest nume (am gresit cand mi l-am facut). Asa ca apelez la bunatatea voastra sa mi se schimbe usernameul.Va multumesc!

Vizitator un2si3de0
Postat

Ca si colegul de mai devreme ( incerc.totul ) doresc a-mi inchide acest cont.Multam !

Vizitator x3nton
Postat

Vreau sa mi se inchida acest cont. Va multumesc

Vizitator ari
Postat

Doresc sa sterg contul multumesc

Vizitator ana_nicoleta
Postat

doresc si eu sa sterg contul cat se poate de repede. multumesc

Vizitator Opmek
Postat

As dori si eu inchiderea contului cat se poate de repede. Cu stima

Vizitator Futare
Postat

Buna seara, as dorii si eu stergerea contului, pentru a-mi creea un altul pe acelasi e-mail. (Pt ca am vazut ca nu se poate schimba username-ul nici la cerere)

Multumesc anticipat.

Vizitator scrat
Postat

Multumesc pentru clipele frumoase petrecute aici, multumesc membrilor forumului care au fost corecti si au inteles scopul acestui forum, multumesc celor care si-au adus contributia prin postari si recenzii de calitate, celor cu care am conversat pe chat ... a fost o placere doamnelor, domnisoarelor si mai ales ... domnilor. Asa cum fiecare lucru are un final, simt nevoi de a ma retrage din motive obiective (cei care cautati aceste motive ... si stiti sa cititi printre randuri nu va va fi greu sa le descoperiti in ultimele 9-10 postari ale mele personale).

Va doresc toate cele bune si spor la ... dame de calitate ... :138x

Rog un moderator (singurul ramas) sau un admin sa-mi stearga devinitiv contul.

Astea fiind zise,

Respectele mele doamnelor, domnisoarelor si mai ales ... domnilor

Ma inclin (dar nu ma aplec) ... :hihat

Al d-voastra forever ... SCRAT

Vizitator vyypuss
Postat

Am obosit ................

In ultimele saptamani , am inceput sa scriu acest post de cateva ori , dar la mijlocul postului m-am oprit si l-am sters ,mai dand inca o sansa , acest lucru nu se va mai intampla de data aceasta .

Cer unui moderator sa INCHIDA contul userului VYYPUSS .

Multumesc forumului pentru sansa de a cunoaste oameni noi si de a lega prietenii.

De data asta taiem STIMA si salutam in felul urmator ....

Cu Respect si Onoare ,

Vyypuss

Vizitator achile
Postat

Cer inchiderea contului meu va multumesc

Vizitator fqwertyf
Postat

Va rog frumos sa imi inchideti si mie contul. Multumesc.

Vizitator AndreeaSweet
Postat

Buna seara! Doresc inchiderea contului

Vizitator Bucuresteanu'
Postat

se poate sa imi fie inchis acest cont, multumesc

Vizitator Bucuresteanu'
Postat

se poate sa imi fie inchis acest cont, multumesc

Vizitator poaca
Postat

Buna ziua !

Doresc si eu ca acest cont, poaca, sa fie inchis, dar si email-ul asociat acestuia.

Va multumesc si spor la futut !!!

Vizitator bilos
Postat

Doresc si eu ca acest cont, bilos sa fie inchis, dar si email-ul asociat acestuia.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...