crystinutza Reputație: 7707 Postat Septembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Septembrie 22, 2015 Suuuuper.
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Pe mine m-ai convins.Sunt si io p'acolo? Măcar in rol secundar?As putea scrie lejer o carte cu toate experientele mele ... altfel, cu locurile prin care m-am brebenit, eheeeee
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Pe mine m-ai convins.Sunt si io p'acolo? Măcar in rol secundar? Posibil la pagina 2019. Da' e bine si asa. La cati secundari cred ca are fata e excelent de fapt!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Posibil la pagina 2019. Da' e bine si asa. La cati secundari cred ca are fata e excelent de fapt! E bine ș-așa.P.S sper sa aivă editura tuș sa publice romanu' 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Postat Septembrie 22, 2015 E bine ș-așa.P.S sper sa aivă editura tuș sa publice romanu'Si sa-l tipareasca la Tipografia S.C. Nimfomane S.R.L (sau S.A.) ca sa fie treaba treabă !
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2015 Pe mine m-ai convins.Sunt si io p'acolo? Măcar in rol secundar? Iubi, cu tine am un intreg capitol.
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Iubi, cu tine am un intreg capitol. Vezi cum ma creionezi,stii ce zic,da?Ca sa fie bine sa nu fie rau
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Vezi cum ma creionezi,stii ce zic,da?Ca sa fie bine sa nu fie rau Frumos, inalt, brunet, ochi verzi, spate lat, cu o "dansa" de 20 cm, de diametru nici nu mai pomenim. Asigura cel putin cate 5 orgasme la o finalizare personala.E suficient da bine?
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Frumos, inalt, brunet, ochi verzi, spate lat, cu o "dansa" de 20 cm, de diametru nici nu mai pomenim. Asigura cel putin cate 5 orgasme la o finalizare personala.E suficient da bine? Las-o mah pe ea...
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 23, 2015 Frumos, inalt, brunet, ochi verzi, spate lat, cu o "dansa" de 20 cm, de diametru nici nu mai pomenim. Asigura cel putin cate 5 orgasme la o finalizare personala.E suficient da bine? am ochii albastri, te rog frumos ! 2 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Las-o mah pe ea... Gata, va las!
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2015 am ochii albastri, te rog frumos ! Si expresivi 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 23, 2015 Si expresivi nu ma fa sa rosesc, ca in realitate sunt foarte emotiv sa nu le spui la mafioti !
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Si expresivi A lasat culesul viei doar ca sa-i vezi ochii?
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2015 I-am vazut ochii de la primul .... cont. Avea poza cu ei. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 23, 2015 I-am vazut ochii de la primul .... cont. Avea poza cu ei. si nu ii am la fel...? nu am pus eu poza aia de gay degeaba.... )))
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2015 Normal ca-i ai la fel, doar nu se decoloreaza. Devii moroi? Uite, ai o dedicatie pe topicul meu cu melodii. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 23, 2015 Uite, ai o dedicatie pe topicul meu cu melodii. Sa stie lumea despre ce vorbim. http://i62.tinypic.com/112dizr.jpg 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 Sa stie lumea despre ce vorbim. http://i62.tinypic.com/112dizr.jpgdaca erai mai batran , lucrai la 2 s'un sfert 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 24, 2015 daca erai mai batran , lucrai la 2 s'un sfert ar fi fost cea mai slaba optiune pentru mine. nu stiu daca intelegi ce zic. DIPI nu mai este ce-a fost... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 ar fi fost cea mai slaba optiune pentru mine. nu stiu daca intelegi ce zic. DIPI nu mai este ce-a fost...inteleg ......io ziceam de vremurile alea bune.....p'an 80 si ceva
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 24, 2015 inteleg ......io ziceam de vremurile alea bune.....p'an 80 si ceva Pai "doi si-un sfert" (vine de la UM0215 <=> 02:15) a fost infiintat dupa Revolutie, in '90. Si desfiintat in '98 de CSAT (Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) pe motiv ca facea prea multa politie politica. Si chiar asa era, majoritatea cadrelor erau din vechea "politie politie" de dinainte de '89. A fost refiintat sub diverse nume, mai importante fiind DGIPI (Directia Generala de Informatii si Protectie Interna), care a evoluat din directie generala in structura departamentala, adica DIPI de azi (Departamentul de Informatii si Protectie Interna). Dar atributiile au fost limitate, conform Constitutiei. Adica fac filaje, dar mai mult in scopuri MAI (supravegheaza politai corupti sau interlopi de carton cu 2-3 fetite la produs). Scopul reinfiintarii a fost spargerea monopolului SRI (trebuie sa ii spuravegheze cineva si pe astia de la SRI, nu? )) ) Pula mea... zic si eu din ce am citit in brosuri. Adevarul mereu e altul. 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 Pai "doi si-un sfert" (vine de la UM0215 <=> 02:15) a fost infiintat dupa Revolutie, in '90. Si desfiintat in '98 de CSAT (Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) pe motiv ca facea prea multa politie politica. Si chiar asa era, majoritatea cadrelor erau din vechea "politie politie" de dinainte de '89. A fost refiintat sub diverse nume, mai importante fiind DGIPI (Directia Generala de Informatii si Protectie Interna), care a evoluat din directie generala in structura departamentala, adica DIPI de azi (Departamentul de Informatii si Protectie Interna). Dar atributiile au fost limitate, conform Constitutiei. Adica fac filaje, dar mai mult in scopuri MAI (supravegheaza politai corupti sau interlopi de carton cu 2-3 fetite la produs). Scopul reinfiintarii a fost spargerea monopolului SRI (trebuie sa ii spuravegheze cineva si pe astia de la SRI, nu? )) ) Pula mea... zic si eu din ce am citit in brosuri. Adevarul mereu e altul. plm , io am crezut ca astia sunt decand e' lumea
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 24, 2015 plm , io am crezut ca astia sunt decand e' lumea Oamenii din interior, da. Ca nu s-au recrutat cadre peste noapte la Revolutie. Apoi au mai pensionat la ordonanta de urgenta si au bagat in masa tot felul de ghertoi care nu stiu a scrie, nepotu' lu' comisaru X, fiu' lu' chestoru' Y, si tot asa. ) E valabil pentru toate structurile de opresiune (ca au salarii "bune"), cu mentiune speciala in Politie. ) De asta a ramas vorba ca politistii ie prosti. ) 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 Sunte-ti oftoping.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum