Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Acum 12 ore, Corleone14 a spus: Nu are nimeni nr ei de telefon?? Am văzut-o la parcare doua veverițe Sta acolo acuma?
Corleone14 Reputație: 4 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 20, 2022 Da da acolo sta acuma....ar fi bun un nr de telefon..
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2022 Postat Iunie 20, 2022 Acum 3 ore, Corleone14 a spus: Da da acolo sta acuma....ar fi bun un nr de telefon.. Ar fi dar nu cred ca îl are cineva. Posibil sa nu il dea ea.
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 Salutare. Azi am reusit in sfarsit sa opresc la Ramona, locatie la doua veverite in parcare. Actiunea s a desfasurat in padure. Am facut oral si normal..anal fsce doar pe camera. Oralul foarte bun, umed cu deep si accepta ejaculare in gurita. Normalul a fost ok nu foarte special dar excitant. Se vede pe pasarica ca are km la bord. Iar daca te uiti la gaura curului e si mai si. Cu siguranta in fund o intrat multe pule. Per total multumit. E ok tipa te poti intelege cu ea. Igiena a fost impecabila. Proaspat epilata si mirosea f ok.
Corleone14 Reputație: 4 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 8, 2022 Nu ai nr de telefon? Ce prețuri are acuma?
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 1 oră în urmă, Corleone14 a spus: Nu ai nr de telefon? Ce prețuri are acuma? Nu am numar de tel. Din pacate nu am fost asa inspirat sa il cer. O gasesti la doua veverite mai mereu. 80 combinat cere dar mai poti negocia lejer la un 50.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum