Sari la conținut

lacul tei

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

erau 2 urate care foloseau pozele de mai sus .... nu mi s-a parut sa semene vreuna cu pozele.

un cuibusor de fast fuck care nu m-a inspirat deloc :)

• Oras:In inima femeilor
Postat

Am sunat-o intr-o zi pe domnisoara si am intrebat-o unde are locatia si ce servicii presteaza.raspunsul ; Teiul Doamnei langa facultate, oral si normal.De acord zic eu dar as dori sa vin pe la 3.30 cand plec la munca,nu,nu lucrez de noapte,pana la 22 cel tarziu.Bine zic eu atunci voi venii cand ies de la munca pe la 10/11 iti pastrez nr. si te sun.Am sunat-o a doua  zi pe la 11 dimineata si i-am zis ca in 10 minl.ajung Stiam locatia pentru ca mai fusesem acolo de vreo 20 de ori dar la alte fete (voi revenii cu recenzii de cate ori am sa le gadesc anunturile) Am revenit cu tel si am cerut nr de interfon (oricum il stiam, dar nu se cade sa sa pomeneasca cu mine la usa sa se sperie) si am urcat.Am fost intampinat de dupa usa de o tipa micuta de statura, bruneta , pe tocuri inalte imbracata in negru (ce plm ma gandesc eu parca ar fii in doliu, putea sa se imbrace si ea in culori mai vii potrivit varstei ei) Am facut dreapta care sufragerie  cu ea la un pas in spatele meu surprinsa .In fine i-am spus ca ,cunosc locatia de aceea m-am indreptat catre cam. de lucru.Ajunsi in camera am bagat mana in buzunar si am decartat 60 ron.Fata a plecat la dus eu m-am dezbracat incet fara graba, asteptand-o sa vina de la dus.Cand s-a reintors in camera era dezbracata .mi-au sarit in ochi o pereche de tzatze perfecte in forma de para nr 3/4 superbe.M-am infipt in ele cu mainile de parca eram inecatul care se agata  de un pai fara sa-i mai dea drumul.Am inceput sa le zmotocesc de parca nu mai vazusem asa ceva niciodata.Am intors-o cu spatele la mine fara sa-mi desprind mainile de pe sani,ea sa-a aplecat un pic capra si a inceput sa se frece cu poponetul de plm mea.Dupa vreo 2 min mi-am dat seama ca nu am super glue pe maini asa ca am pus-o pe pat ,eu ramanand in picioare.A incepot sa suga,sa suga ,sa suga ,sa-l scuipe pe ala mic care a inceput sa creasca precum o planta in ghiveci udata la timp Cred ca este studenta la agronomie ca prea ii place botanica.Ala mic a crescut precum fat frumos,a ajuns la majorat ,asa ca um trantit-o cu fata in sus pe pat dupa ce a l-a imbracat pe fat frumos in costum de scafandru ca sa poata face scufundari.Scufundari ? nu,era tot un dute-vino pe el, de ziceai ca-i pistonul de la ferrari.La varsta mea arat ca un trabant dar motorul sigur este de ferrari.Mainile? direct in balcoanele femeii,care daca nu-mi dadeam drumu dupa  cinci minute ar fi anuntat Militia ca cineva ii escaldeaza balcoanele.Dupa auto ungerea pistonului am multumit ( ca de obicei ) Locatie 8 curata,gfe 8 fara fraba,oral 7 nimic extraordinar, aspect 9 .Halatu!! cat e halatu? 60 ron Am sa revin si la colega ei.Vrei sa mergi la ea? pentru mine este, per total de nota 8 pentru tine poate fi de 2/3/4/8/9/ depinde de gust,eu o recomand Sa aveti pula tare ca aveti nevoie.

• Like 10
  • Minus 4
  • Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

Am sunat-o intr-o zi pe domnisoara si am intrebat-o unde are locatia si ce servicii presteaza.raspunsul ; Teiul Doamnei langa facultate, oral si normal.De acord zic eu dar as dori sa vin pe la 3.30 cand plec la munca,nu,nu lucrez de noapte,pana la 22 cel tarziu.Bine zic eu atunci voi venii cand ies de la munca pe la 10/11 iti pastrez nr. si te sun.Am sunat-o a doua zi pe la 11 dimineata si i-am zis ca in 10 minl.ajung Stiam locatia pentru ca mai fusesem acolo de vreo 20 de ori dar la alte fete (voi revenii cu recenzii de cate ori am sa le gadesc anunturile) Am revenit cu tel si am cerut nr de interfon (oricum il stiam, dar nu se cade sa sa pomeneasca cu mine la usa sa se sperie) si am urcat.Am fost intampinat de dupa usa de o tipa micuta de statura, bruneta , pe tocuri inalte imbracata in negru (ce plm ma gandesc eu parca ar fii in doliu, putea sa se imbrace si ea in culori mai vii potrivit varstei ei) Am facut dreapta care sufragerie cu ea la un pas in spatele meu surprinsa .In fine i-am spus ca ,cunosc locatia de aceea m-am indreptat catre cam. de lucru.Ajunsi in camera am bagat mana in buzunar si am decartat 60 ron.Fata a plecat la dus eu m-am dezbracat incet fara graba, asteptand-o sa vina de la dus.Cand s-a reintors in camera era dezbracata .mi-au sarit in ochi o pereche de tzatze perfecte in forma de para nr 3/4 superbe.M-am infipt in ele cu mainile de parca eram inecatul care se agata de un pai fara sa-i mai dea drumul.Am inceput sa le zmotocesc de parca nu mai vazusem asa ceva niciodata.Am intors-o cu spatele la mine fara sa-mi desprind mainile de pe sani,ea sa-a aplecat un pic capra si a inceput sa se frece cu poponetul de plm mea.Dupa vreo 2 min mi-am dat seama ca nu am super glue pe maini asa ca am pus-o pe pat ,eu ramanand in picioare.A incepot sa suga,sa suga ,sa suga ,sa-l scuipe pe ala mic care a inceput sa creasca precum o planta in ghiveci udata la timp Cred ca este studenta la agronomie ca prea ii place botanica.Ala mic a crescut precum fat frumos,a ajuns la majorat ,asa ca um trantit-o cu fata in sus pe pat dupa ce a l-a imbracat pe fat frumos in costum de scafandru ca sa poata face scufundari.Scufundari ? nu,era tot un dute-vino pe el, de ziceai ca-i pistonul de la ferrari.La varsta mea arat ca un trabant dar motorul sigur este de ferrari.Mainile? direct in balcoanele femeii,care daca nu-mi dadeam drumu dupa cinci minute ar fi anuntat Militia ca cineva ii escaldeaza balcoanele.Dupa auto ungerea pistonului am multumit ( ca de obicei ) Locatie 8 curata,gfe 8 fara fraba,oral 7 nimic extraordinar, aspect 9 .Halatu!! cat e halatu? 60 ron Am sa revin si la colega ei.Vrei sa mergi la ea? pentru mine este, per total de nota 8 pentru tine poate fi de 2/3/4/8/9/ depinde de gust,eu o recomand Sa aveti pula tare ca aveti nevoie.

1. Pt un "bucătar la unul din cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti", nu prea vad sa mergi la altceva in afara de "low-cost".

2. Sunt foarte curios ce "bucătar la unul din cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti" are programul de la 4:30 dimineața(la 3:30 ai fi mers la domnișoara pt o finalizare, se face 4. Si nu știu vreun hotel de lux in zona aia, si cum nici un program nu începe la si 15 si 20... Ajungem la un 4:30), pana la 10-11 dimineața.

3. Din moment ce majoritatea celor din AT nu'si pun poze cu fața, la locațiile frecventate de tine se schimba domnișoarele in permanenta, si mai toate seamănă cat de cat la corp, suficient cat sa fie "încurcate" intre ele, mai ales de unul care a fost la enșpe mi de domnișoare... Deja încep sa consider ca inventezi recenziile astea. Mai ales ca, mai toate nu pot fi "verificate", domnișoarele recenzate de tine nemaifiind de găsit :)

4. A, era sa uit... Mai zici ca esti si triplu campion la box.

Luând in considerare toate cele enunțate de tine pe forumul asta... Pe lângă faptul ca te consider un violator lipsit de logica(in urma poveștii expuse de tine referitor la puștoaica de te sunase "Dana, sa'ti spună ca are marfa noua"... Consider si ca:

You're full of shit!

Best regards,

vladizinho

Postat

te oftici k fute

Multumesc,CIPY 2003,la acelasi lucru m-am gandit si eu.Nu-i raspund , nu ca nu as avea cuvintele la mine, ci pentru ca nu am cui raspunde.De aceia nici nu doresc sa-l blochez " Cainii latra ursul trece"  Multumesc inca o data

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.