simina_sweet Reputație: 26 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Buna ! Sunt o blonda subtirica cu trup de zeita si experta in arta amorului.Am 27 ani, 173 cm si 54 kg .Parul blond , ochi albastri ,sani perfect rotunzi nr 3 . Imi place sa imbin placutul cu utilul si sunt convinsa ca putem petrece impreuna clipe minunate . Serviciile mele sunt destul de complexe , eu facand atat sex cat si dominare. Iti pot oferi sex oral si normal, oralul cu sau fara prezervativ (in functie de alegerea si igiena partenerului) , Finalizare orala , faciala sau corporala, normalul doar cu prezervativ , frech kiss , accept cunnilingus si annilingus . De asemenea te pot rasfata cu un masaj de relaxare sau erotic. Sunt dezinvolta si deschisa catre lucruri noi , asadar poti avea parte si de diverse fantezii si fetish-uri , uro sau dominare, eu ca parte activa. Pretul este de 150 lei pt 30 minute si 200 lei pt 1 ora . Pentru dominare pretul este de 300 lei ora. Pentru un cuplu, pretul este de 350 lei pt o ora. Pot fi gasita la nr de tel : 0766907722 Sunt disponibila de luni pana sambata intre 11 - 24 . Ca zona stau la Piata Lahovari ( Piata Romana) , langa Spitalul de Oftalmologie.
simina_sweet Reputație: 26 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2015
mirel002 Reputație: 9 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Septembrie 23, 2015 La domiciliu te deplasezi Simina?
simina_sweet Reputație: 26 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2015 Nu fac deplasari ! Pup
simina_sweet Reputație: 26 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2015
viktordan88 Reputație: 12 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2015 MAINE CUM LUCREZI?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum