Sari la conținut

Roscata ADA langa LIDO 0764806643

Postări Recomandate

• Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala
Postat

Va salut!Dupa o pauza de cateva saptamani ma intorc la voi cu niste vesti.Am luat o teapa mergand la Ada asta:"ROSCATA, 30 ani te astept la mine unde iti ofer un masaj de relaxare, comtact intim normal si oral (anal contracost)"Locatie undeva prin spatele Hotelului Lido, in bloc cu Fratelli cafe; garsoniera mizerabila, cu haine aruncate claie peste gramada, miros si fum de tigara de ti se intorcea stomacul pe dos (si chiar daca sunt nefumator nu disper cand intru intr-o "afumatoare"), salteaua imbacsita ce servea drept pat ziceai ca era luata de pe strada de la gunoi...Ce mai - o ghena!Tipa avea intradevar vreo 30+ ani, par scurt pana la umeri, DAR:1. am putut numara doi incisivi si doi canini in partea de sus a danturii, restul dintilor cred ca erau in vacanta2. putea a transpiratie de la distanta mica, lucru care a sporit greata pe care o aveam inca de cand am pasit in garsoniera3. stand cu mainile in sold in fata mea am putut observa ca parul ei de sub axila este negru ca smoala, des si destul de lung (nu exagerez, fata aia chiar nu se epila sub brat)4. daca nu i-as fi remarcat sfarcurile pe sub maiou as fi zis ca nu-i femeieCerea 120/h oral (mergea si neprotejat cu finalizare) si normal, 160/h cu anal inclus. Asta am discutat la telefon, insa cand am ajuns la ea nu am zabovit mai mult de 5-6 minute, din motivele enumerate mai sus. Pozele n-au nicio legatura cu realitatea din garsoniera respectiva.Va rog, evitati!post-19561-133409734538_thumb.jpgpost-19561-133409734539_thumb.jpgpost-19561-13340973454_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...